Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (43)
Raspunsuri - Pagina 7
scrish spune:
pisuc sincera sa fiu nu stiu daca se aplica dupa 6 luni pentru ca e o schema destul de inceata adica incepi mai devreme cu putine lucruri si intr un ritm incet sau incepi dupa 6 luni intr un ritm mai alert in care presupun ca se introduc toate alimentele mai repede si probabil in cantitati diferite...noi am lalait o cu suc simplu 3 saptamani pana sa trecem la pulpa, presupun k dupa 6 luni ii dai 3 zile suc si pe urma pulpa...la asta ma refer... cat despre blender in primul rand paseaza foarte bine si rapid (chiar si carnea), are functie de taiat legume, branzeturi, sparge gheata, functioneaza si ca mixer (batut albusuri, maioneza, frisca etc). mie imi place tare mult, sper sa incep sa il folosesc mai des si la lucruri mai variate decat piureul copilului![]()

fug k vin niste prieteni la noi in vizita, azi pregatim caractita la gratar![]()
lalely07 spune:
Scrish..tu poti comanda electrocasnice dupa amazon??Caci eu am incercat odata sa fac comanda de aparat foto si nu am reusit..de aici am dedus ca nu pot comanda electronice...
Mamica
de comoara
David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!
dyadyazuza spune:
buna seara fetele
la multia ani bb_yasmy

petrecere frumoasa.
eu ma simt groaznic. m-am convins. nu e alergie ceea ce simt , e raceala, a inceput si cu durere de gat si cap.am ajuns la limita suportabilitatii. sper sa nu ii dau si puiului
am fost si noi ieri la doctorita si cand i-am zis ca am inceput diversificarea mi-a sarit in cap. si m-ai ales m-a certat ca am inceput cu mar. cica cum de mi-a trecut mie prin cap sa ii dau mar ca trebuia sa incep cu supa si cica un aliment nou la saptamana
. in rest e bine si sanatos
trebuie sa notez in calendar ziua de azi cu prima cazatura din pat
. l-am luat in brate si l=am dus in fata oglinzii si a inceput sa rada. cand l-am vazut pe jos brusc mi s-a desfundat nasu si nu ma mai durea minic. eu l-am lasat pe mijlocul patului pe burta si m-am dus la baie dar nu am lipsit mai mult de un min si la jumatea drumului l-am auzit zbierand... credeam ca nu mai ajung la el, mi se parea groaznic de mult pana in camera
. de acuma nu il mai las deloc pe patu mare nesupravegheat. o sa il las doar in patutzul lui.
va
. ma bag in pat ca ma simt fff rau nu pot sta sa citesc din urma. nb si vise frumoase
mamica fericita cu
de
zambaret Cristian Andrei21.03.2011
pisucmic spune:
Dragele mele, stie cineva ceva de filmuletele Baby Einstein? Le are cineva? Strumphi, in Anglia sunt "la moda"? Am citit multe chestii bune despre ele...

Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de
dragalas Petru Constantin (02.04.2011)
Happiness_4_us spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisucmic Dragele mele, stie cineva ceva de filmuletele Baby Einstein? Le are cineva? Strumphi, in Anglia sunt "la moda"? Am citit multe chestii bune despre ele... ![]() ![]() ![]() Pisuc Mic Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011) |
Le am eu si Andrei se uita la ele si acum, zilnic vrea un filmulet.
Poti ruga pe cineva sa ti le descarce de pe torent.
Sunt foarte educative .
Se gasesc si pe www.babyeinstein.com de cumparat. Sfatul meu este sa alegi varianta in engleza. In Ro nu am gasit.
Mamica de Andrei si Maria
Happiness_4_us spune:
La multi ani, bb_ yasmi!
Sa fii sanatoasa si iubita!
Petrece frumoasa!
Va
pe toate. Nu mai apuc sa scriu, ca Andrei a facut varicela
si astept sa vad daca si Maria a luat, insa va citesc zilnic.
Mamica de Andrei si Maria
viss spune:
-la multi ani- bb_yasmi.cam tarziu...dar mai bine decat niciodata
-poze noi de la mare, pe picasa!.comentariile la ele maine![]()
Somleac spune:
BB yasmi la multi ani
Sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii iubita de sot si de copii.
N-am mai apucat sa intru ca am fost tot la casa la smotru, am copt si vinete, am stat acolo pana noaptea tarziu. Din pacate si Matia mi-e bolnav cu febra, asa ca de doua nopti nu dorm,stau si-l pazesc ca-s ceva virusi urati pe la noi prin oras si ataca plamanii.
De citit v-am mai citit de pe telefon , dar de scris nu am suficienta rabdare si nici timp sa ma joc cu telefonul.
Eu nu am filmuletele cu bb einstein, in schimb am Mozart si prietenii lui, tot asa ceva, alor mei tare le-a mai placut.
Deea multumim de cantecelul cu elefantul Cici. Suntem cu totii indragostiti de el.
BB yasmi am reusit azi in sfarsit sa fac poze la casuta. N-am gasit aparatul si l-am cautat de am tampit, pana la urma am crezut ca l-am uitat la 1 mai. Era de fapt in geanta frigorifica , l-am pus cand am urcat ca era goala si am uitat de el acolo.
Nu am facut poze la jumatate din partea de jos ca n-am putut intra pusesera oamenii gresia pe jos, dar fac maine acolo si le pun si pe alea. Poate totusi vine si ala cu usa de la intrare.A si in bucatarie erau mesteri si iar n-am putut sa intru. In jurul casei sunt numai transee din cauza nesimtitului cu instalatiile care le-a sapat si n-a mai venit de o saptamana. Nu mai stim ce sa facem cu el. Ieri m-am certat eu foarte urat cu el. L-am amenintat ca daca nu-mi termina lucrarea pana luni ma duc peste nevasta-sa cu pruncii si stau la el.
http://community.webshots.com/album/580772683jTizSD
Am primit si eu colacelul, azi am bagat-o pe Ilinca la inot, a prestat vreo 10 bazine, cred ca in curand va fi campioana. Ce ma enerveaza insa e ca se tot intoarce pe burta si atunci nu-i prea comod plus ca-i cam ajunge apa la gurita. Poate eu nu l-am pus bine, s-au n-are fata mea gat suficient de lung.
ma duc sa-i mai dau lui Matia o serie de homeopate si apoi poate dorm si eu un pic.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011
bb_yasmi spune:
buna dimi
inca o zi cu 38 grade la umbra 

ne prega sa ducem buburuza la gradi si apoi sa ramanem afara ....ca e asa calddd deja!! ne luam micul dejun in parc 
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
Deea99 spune:
neatza!!!!
poftiti la cofeina
Pisuc nu e nevoie sa cumperi blenderul pus de Scrish. ai nevoie daca vrei strict pt bebe ,doar de partea aceea piston sau cum sa-i zic....si intr-adevar blendiueste ff bine carnita si legumele....un secret sa-l iei cu w multi....adica sa scrie pe el w500 sau 700..eu am de 400 si e mai puturos un pic
si daca vrei storcator pt suc sa cauti din cel care face si radacinoase..adica tot cu putere mare....ca sunt cele de 500 si nu scot bine sucul din morcovi sau alte legume/fructe tari
eu incerc sa cumpar legumele din piata....maine as vrea sa ajung la moghioros ca poate gasesc albitura la kg
ieri parca am mai zis...mi-a mancat cel 100ml de piure de dovlecel cu radacina de patrunjel .dar nu il lua din prima si i-am pus un sfert de cupa de lp...sa vedeti apoi ce era la gura ei...parca era un pui de vrabie asa astepta cu gurita deschisa....dupa a baut 100ml de lp si 3h m-a calarit pe mine
ca vroiam sa iesim in parc dar cadrul de la carut ramasese la sot in masina
si am stat numai in balansoar si am plimbat-o in brate...de fericire,probabil ca era tinuta-n brate nu a adormit 
Somleac sanatate lui Matia
....frumoasa casuta sa aveti clipe de neuitat in ea!!!!
sa nu mai aud de mesteriuii lu peste ca atunci cand ii conmtractezi asa promit si pe urma parca sunt batuti in cap
daca iti zic ca mie imi iese din perete, o parte din bateria de la baia de la etaj nu ma crezi...si astea decand au plecat ei....la nici o luna....si vrei sa iti zic cum gaseam demulte ori instalatorul...intins pe terasa cu 2l de bere....eu mereu ma luam de el/ei, dar sotul paraca ii era rusine..parca ei il plateu pe el nu invers...mereu imi zicea sa tac ca vb el cu patronul firmei si cand se intalnea cu asta bineinteles ca zicea..hei lasa ca au facut pana la urma ce sa-i mai parasc....si iute cum eu trebuie sa scot o placa de faiata sa prind teava de apa calda in caramida si poate se v-a vedea urat 
o
si pe ilincuta inotatoarea...am vazut-o si pe ea aruncata pe un cearceaf ![]()
Happy
pt andrei sa ii treaca bubitele repede si sa nu faca si pitica
Dya sanatate si tie si incearca saiti pui o mascuta din aceea ca doctorii la nasuc sa nu ia baiatul
off cu cazatura ...daca la stefy am patit-o si eu...acum am grija sa pun fata numai in patut cand nu sunt in preajma ei...dar sa nu zic niciodata....ca astea-s asa neprevazute....
Visss daca mai am timp acum intru sa va vad cum ati stat cu burtile la soare
Yasmi cum te-ai destrabalat la 14 ani???????????????
fug ca s-a trezit buburuza