Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (43)
Raspunsuri - Pagina 10
miki1979 spune:
pisucmic, te-am mai intrebat dar paote ai sarit peste intrebarea mea..de unde ai luat suprotul pt cada mothercare ? din baneasa ? si cu cat ?
alina06st spune:
Miki, hai ca iti spun eu ca am intrebat-o de pret, ca poate ea nu-i pe aici. 109 ron. Dar nu stiu de unde... mothercare, atat stiu
.
E energic Vlad, dar si dulce. N-am uitat cum il roaga el pe Doamne Doamne sa il ajute sa ajunga la fereastra
. Imi dau lacrimile... cat sunt de minunati!
Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
yvyana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miki1979 mi-am adus aminte, i-am gasit in sfarsit actele lui vlad ca nu mai gaseam nimic de cand cu atatea mutari si graficul lui de crestere arata la 6 luni aproape 10 kg ![]() uitasem ce grasun aveam..si dormea leganat in brate in pozitie verticala cu orele, toata noaptea ma plimbam cu el prin camera ca sa nu trezeasca tot bloculasa ca lalely nu-ti fa probleme ca mai sunt si altii, si nu din cauza ca i-am obisnuit noi..asa sunt unii, mai dificili, cu toane..nici caruciorul nu l-a suportat deloc, ieseam in parc cu el in brate si doar cand adormea il puneam putin sprijinit pe toate partile sa nu simta ca e acolo ca se trezea imediat..si simtea cel mai mic zgomot, cand treceau copilasi mai zgomotosi mie imi venea sa plang..ca stiam cat muncisem sa-l adorm.. ca ssa nu-ti spun ca atunci cand vedeam bebei asa ca el dormind in carut linistiti si gangurind la fel ma bufnea plansul ![]() ca al meu nu era asa ..dar cum spuneam, nu-ti mai fa mustrari de constiinta ca n-ai nici o vina, asa sunt unii dintre ei, nu e greseala noastra, poate ca asa ni i-a dat Doamne Doamne ca stia ca putem sa avem grija de ei, chiar daca sunt mai dificili.. al meu si acum e duracel, de la 6 dim e treaz si inca nu l-am doborat, alearga intruna si danseaza si tipa..si vrea sa le faca el si numai el pe toate si daca nu-i iese ceva e jale, tipa si se tavaleste de nervi..ma si speriwe cateodata..si seara la 11-12 ne adoarme el pe noi si intr-un final cred ca inchide si el okii..iar la 6 il aud tipand din camera lui jooosss..jooossss..e inca cu okii inchisi si tipa ca vrea jos in living la joaca.. n-am timp eu sa va povestesc ce face.. ![]() ![]() mami de 2 prichindei |
Offf Miki credeam ca eu sint mama denaturata cand obosita si chiauna de somn imi vine sa plang de oftica in parc cand vad alti bebelusi cum dorm in zgomot infernal, iar eu alerg la propriu cu carutul in tot parcul poate-poate o ia somnul si pe pitica mea, care rar doarme si atunci maxim 20 de minute si daca ma asez si eu sa-mi trag sufletul se trezeste imediat sau in urmatoarele 5 minute daca aude vreun zgomot mai pregnant (de slapi tarsaiti
, trotineta/tricicleta
sau voci in apropiere
) ... eu daca vad un grup de prichindei cu potential galagios in apropiere trebuie sa-mi iau talpasita sau sa gonesc cu carutul pe rute ocolitoare
Azi a dormit in parc in doua reprize: prima de 15 minute si s-a trezit ca am oprit carutul 10 secunde si m-am aplecat sa iau sticla de apa din cos ca muream de sete

si a doua de vreo 25 de minute si s-a trezit dupa 5 minute dupa ce ma asezasem si eu pe o banca oarecum mai retrasa, in semiumbra si la distanta de agitatie pe care am gasit-o cu greu 
... asta in conditiile in care am plimbat-o 2 ore jumatate 
, dar ma declar multumita 
alina06st spune:
Aaaa, al meu nu mai doarme de vreo luna jumate mai mult de 30 de minute afara. Asa ca m-am invatat... i-am facut program astfel incat sa dormim de pranz in casa. Azi a dormit afara de la 11.30 la 12. Apoi pe la 12.15 am intrat in casa si s-a culcat la 2 fara 10. L-am trezit eu acu' la 5 ca era cazul ![]()
Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
viss spune:
-deci,ar trebui sa ma declar fericita ca ai mei dorm cate 40 minute legate
in cate 2 reprize..
miki1979 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui yvyana
Offf Miki credeam ca eu sint mama denaturata cand obosita si chiauna de somn imi vine sa plang de oftica in parc cand vad alti bebelusi cum dorm in zgomot infernal, iar eu alerg la propriu cu carutul in tot parcul poate-poate o ia somnul si pe pitica mea, care rar doarme si atunci maxim 20 de minute si daca ma asez si eu sa-mi trag sufletul se trezeste imediat sau in urmatoarele 5 minute daca aude vreun zgomot mai pregnant (de slapi tarsaiti , trotineta/tricicleta sau voci in apropiere ) ... eu daca vad un grup de prichindei cu potential galagios in apropiere trebuie sa-mi iau talpasita sau sa gonesc cu carutul pe rute ocolitoare![]() Azi a dormit in parc in doua reprize: prima de 15 minute si s-a trezit ca am oprit carutul 10 secunde si m-am aplecat sa iau sticla de apa din cos ca muream de sete ![]() si a doua de vreo 25 de minute si s-a trezit dupa 5 minute dupa ce ma asezasem si eu pe o banca oarecum mai retrasa, in semiumbra si la distanta de agitatie pe care am gasit-o cu greu ![]() ... asta in conditiile in care am plimbat-o 2 ore jumatate ![]() , dar ma declar multumita ![]() |
da, stiu cum e..mama mea mai tupeista chiar indraznea sa roage pe unul si pe altul pe strada sa faca liniste

si ma uit la andra mea care doarme bine cand e zgomot, pe tipete de copii, de masina, de bromasina de orice ..si nici acum nu-mi vine sa cred..
viss spune:
- asta ptr ca o parte din parc e in constructie, mami mai sta si pe banca, se opreste sa vb cu parinti de gemeni, ca azi![]()
pisucmic spune:
Miki mii de scuze, 109 lei de la Mothercare dorobanti, in spate la zona de baie, e alb! 
Alina06 sa nu te superi pe drita: ce a vrut ea sa spuna apropo de cereale e ca la copii cu greutate normala sau mare nu sunt de fapt necesare, fiindca ele nu aduc nutrienti, ci doar energie si ingrasa. De aceea fac bebei mai pufosei. Dar se poae creste f bine fara ele!!! 
Yvy, Miki, si eu sunt obsedata sa nu-l trezeasca nimeni in parc sau acasa...
Intrebare: Ce congelati pentru iarna pentru bebelusi? cum le congelati- legume intai oparite, sau taiate dar crude? Fructe?

Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de
dragalas Petru Constantin (02.04.2011)
yvyana spune:
| citat din mesajul lui viss -deci,ar trebui sa ma declar fericita ca ai mei dorm cate 40 minute legate - mami de 2 frumuseti: SONIA IOANA si SERGIU IONUT - 9 martie 2011 :) |
Cred ca da!
In casa nu doarme decat in brate si daca o pun in patut se trezeste in 5-10 minute... rar reusesc sa o pun jos din brate si ea sa doarma in continuare, iar daca-mi iese figura mai doarme maxim 30 de minute, dar doar daca stau in preajma ei sa-i dau suzeta, sa o mai mangai pe cap, sa-i soptesc la ureche

deci ies mai bine la plimbatul carutului ca macar adoarme singurica Deja am o fixatie cu somnul... nici nu se trezeste pitica bine dimineata ca eu deja sint setata sa o culc la loc, stiind ca imi ia o ora-doua sa o adorm ca sa doarma si ea 20-30 de minute
eu merg pe repede inainte 
cred ca problema s-a transferat la mama... 
my imaginary friend says you're not right in the head

.
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui pisucmic Miki mii de scuze, 109 lei de la Mothercare dorobanti, in spate la zona de baie, e alb! ![]() Alina06 sa nu te superi pe drita: ce a vrut ea sa spuna apropo de cereale e ca la copii cu greutate normala sau mare nu sunt de fapt necesare, fiindca ele nu aduc nutrienti, ci doar energie si ingrasa. De aceea fac bebei mai pufosei. Dar se poae creste f bine fara ele!!! ![]() Yvy, Miki, si eu sunt obsedata sa nu-l trezeasca nimeni in parc sau acasa... Intrebare: Ce congelati pentru iarna pentru bebelusi? cum le congelati- legume intai oparite, sau taiate dar crude? Fructe? ![]() ![]() ![]() Pisuc Mic Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011) |
eu doar crude am pus, cubulkete in pungute mici cam cat imi trebuie cand fac o data..am pus doar dovlecel, fasole verde, mazare, rosii, ardei gras..cam atat..fructe nu pun, dau in functie de sezon..oricum mere si pere romanesti am gasit in piata pana in decembrie..cam degerate ele si destul de cautate, ca abia mai gaseam pe la cate un batranel ,dar erau bune..