Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (43)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

pisuc nu cred ca ar trebui sa te sperie dormitul pe burtica. muuuulte mamici stiu care au lasat copii sa doarma numai asa.
si Anastasia doarme asa ziua. seara o pun pe spate si ramane asa dar spre dimineata tot se intoarce.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-roxy-intentionat nu am bagat legumele inca.oricum avem decat 5,5 luni ...fructele le luam cu mine, le mai spalam la vila, pe plaja, si cu razatoarea la purtator, prosopel, limgurita si babetici, mancau copii mei la briza, care mai de caresi nu cereau apoi laptele decat dupa 1h.acum il cer dupa 2h distanta de la fruct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

viss ce reteta vrei sa iti trimit? sau te referi la schema de diversificare?

noi ieri am facut 5 luni si azi i am dat prima oara o lingurita de carnita (piept de gaina) la indicatia pediatrei.

branza de casa se face in felul urmator (cum am facut eu dupa ce mi a zis pediatra): se pun la fiert 500 ml lapte (eu am avut de 1.5 grasime dar cred ca e mai bun daca are mai multa) si cand a dat in clocot am pus 4 pastile de calciu lactic (se cumpara de la farmacie) se mai lasa putin la fiert si dupa la racit bine de tot. cand e rece se scurge printr o sita si se baga la frigider.

Mergi la inceput

viss pai stati bine inseamna. eu i-am dat lapticul azi dupa aprox 1 ora de la piureul de fructe.
ma bucur tare mult ca v-ati simtit bine, te-ai relaxat. ce bine prinde un concediu asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

viss de cand ai inceput diversificarea? noua doctorita ne a spus ca de luna asta trebuie sa scapam de laptele de la 10 30 si de la 14, mesele astea trebuie deja inlocuite cu piure de fructe si supa pasata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

viss si eu m-am gandit la tine, ce bine ca e in concediu si are ajutor!Am vb alaltaieri cu o d-na care are 2 fete gemene de 34 de ani si imi povestea cum a fost cu ele ca n-a avut ajutor deloc... si ma gandeam la tine, mai adauga la ea si lipsa de pampersi si lipsa masinei de spalat automata ca de, era de muult....
am facut si eu supica si astept pisicutza sa faca ochi sa-i dea mamai papi...

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

fetelor mai am o intrebare
in fiecare zi trebuie data papica la fel? sau azi ii dau ceva, maine altceva. branza ii dau zilnic? fructele trebuie combinate, nu? nu mereu ii dau la fel.
de exemplu, maine pot sa-i dau piure de pruna cu piersica si suc de morcov? conteaza cum le combinam sau nu?

asa de greu mi se pare ca nu stiu cum sa i le dau..... si mai ales nu stiu cat trebuie dat din fiecare? ce gramaj?

Mergi la inceput

-roxy-sfatul meu- nu te mai stresa.dai cum iti vine- dupa ochi-eu cand am pus mai multa nectarina, cand mai mult mar,cand mar simplu,dupa ochi
-scrish-gata m-am luminat cu branzica, deci da, ma refeream la schema diversificarecapul meu e varza.mi-am uitat ceasul la vila unde am stat,si nu stiu decat sa numar pana la 2- 2 suzete, 2 babetici de lapte, 2 cu musama de fructe,papmpersi,servetele..de,concediu dar mama treb sa fie fresh, sa nu lase copii cu ceva lipsa, nu?

Mergi la inceput

-ailed-.da, uneori, imi vine sa-mi mai bag capul sub cearceafazi i-am luat pe amandoi pe genunchii mei in parc pe banca.nu pot frate, dc unul plange in carut, eu sa ma fac ca ploua cu celalalt in brate, noi ne giugiulim si frasu/sorasa sa aiba lacrimi in ochi? nu-i corect, asa ca, am inceput sa-i mai tin si-n fundulet- i-am asezat pe fiecare pe cate un genunchi, si gata..ma deranja o suvita de par care imi gadila nasul, si nu aveam cine sa mi-o dea dupa ureche.naspa senzatie

Mergi la inceput

viss iti dai seama ca si eu la fel fac pun din ochi asa. dar ma gandeam ca daca ii dau prea mult pentru inceput? desi nu cred, ca doar cand nu mai vrea nu mai mananca, nu? ii dau cat ii trebuie ei.

Mergi la inceput