Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (43)
Raspunsuri - Pagina 5
scrish spune:
roxy uite eu acum dimineata tb sa ii dau 100 gr mar ras cu 50 gr banana si o lingurita branzica si asa sa o tot tin, nu mi a zis sa combin inca alimentele. ideea e ca atunci cand aduni cantitatea finala sa ajunga sa suplineasca o masa (180/210 ml sau gr). proportiile le faci tu din ce vezi k ii place ei mai mult
viss iti trimit mai tarziu putin schema k acum tb sa fug dar nu te uit. daca totusi vezi k nu apuc sa ti o dau azi adu mi aminte pe pm!

bb_yasmi spune:
cris ma bucur ca a papat asa bine luca!! 
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
bb_yasmi spune:
roxy ii dai sa pape anastasiei cat vrea ea. nu poti copilasii sunt la fel de mancaciosi . al meu uneori papa 100 gr piure de fructe...alteori papa si 200 gr. lapte nu a vrut niciodata completare dupa. in comparatie cu surioara lui care orice ii dadeam sa pape bea si o portie intreaga de lapte dupa. iar combinatiile (si la fructe si la legume ) sunt altele zilnic.
simonacip spune:
Roxy, eu am luat borcanele de bblusi. In ele pun supica cand fac pt ziua in curs si inca 2 zile. DUpa ele stii si cantitatea pe care o papa. Au fie 190 fie 210 parca.. DImineata ii fac piersica cu mar, sau cu banana (am introdus si noi ieri banana). II fac mai multicel si ce ramane pap eu (ceilalti nu vor ca spun ei e pt bblusi...adica eu si Arsenie
)
In legatura cu branzica...dc faceti cu pastile de calciu sa le zdrobiti inainte ca sa fie mai usor.
Deea, sunteti niste frumoase toate 3...Sa va fie de bine concediul!
Viss, ma bucur ca te-ai relaxat si tu cateva zile!
AIled
pisicuta.
pisucmic spune:
Dragele mele
multumesc pentru raspunsuri si Deea - nu te stresa si tu! Eu, vazand cati bebei dorm pe burta de la varste si mai mici, si aici si pe FB, m-am mai linistit!
sper sa fie ok, vad ca Petru incepe sa incerce sa se intoarca si de pe burta pe spate, sper sa-i iasa curand.
De cateva zile a inceput sa doarma mai putin dimi in parc (max 1 ora, mai des jumate de ora) - probabil de cand cu caruciorul sport si accesul la peisaj! Asa ca a inceput sa doarma acasa dupa-masa o ora si mai mult (ieri 2 ore si un sfert, dar e drept ca a adormit la mine-n brate, si l-am tinut ca prea mi-era drag de el, ca la inceput 
). Acum doarme deja de o ora, stiti ca eu imi puneam ceasul dupa jumatea lui de ora de somn...
In rest, cel mai dulce lucru nou e ca isi vede suzeta pe pat, o ia si si-o baga corect in gura (uneori o baga invers dar ma rog...) - e asa amuzant! Asta in conditiile in care noi nu i-o mai dam decat rar.
Lavinia La multi ani minunati cu familia ta superba! 

Viss bine ai revenit - tu nu poti fi uitata! Vii la intalnire pe 24 septembrie nu? In Cismigiu cu Strumphi! TRebuie sa fi fost tare frumoasa vacanta, bravo! Am si eu in parc o mamica de gemeni baietel si fetita prin FIV, si ma gandesc mereu la tine!
Roxy, Scrish - voi aveti cantar de alimente ptr bebe, sau dupa ochi? Si ce blender folositi? ati luat special de bebei?

Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de
dragalas Petru Constantin (02.04.2011)
miki1979 spune:
LA MULTI ANI bbyasmi

sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta

pisuc, de unde ai luat suportul pt baie mothercare? l-am vazut in afi si era 150 ron, parca tu spuneai ca ai dat mai putin ? asa ca nu l-am luat![]()
![]()
miki1979 spune:
scrish, cand dadeai suculet lui luca mai completai cu lapte diferenta sau ii dadeai si mesele complete de lapte ?
noi am revenit la suc, ca parca parca accepta ceva din el..azi a papat binisor cateva lingurite de suc de morcov si cateva de mar dar printre strambaturi..si pe urma din bibe inca vreo 20 ml maxim..asta la 10..si a mai papat laptele abia la 12.30..deci nu prea inteleg cum cateva lingurite de suc ii tin de foame asa mult..m-as fi asteptat sa bea lapticul imediat, si ea si la 12 facea mutre, e prima oara cand imi refuza bibele cu lapte![]()
![]()
miki1979 spune:
azi am fost in parc si in piata cu ei pe caldurile astea..
ne-am intors epuizati...eu adica, ca ei ar mai fi dat o tura![]()
![]()
anda_ro spune:
Roxy si Ioanna16 multumesc mult pentru primire. 
Pisuc, bebelina mea nu a dormit niciodata pe burta, dar nu cred sa fie vreo problema.
Yasmi - La multi ani! Sa fii fericita, sanatoasa si iubita!
Scrish - te rog, daca se poate as dori si eu schema de diversificare data de pediatra ta - pe PM. Noi nu am inceput inca si ne-ar prinde tare bine. Sunt destul de speriata de etapa asta cu diversificarea.
Viss - toata admiratia pentru tine si pentru cum te descurci cu cele doua minuni ale tale. Stiu ca sunt chiar niste minuni, ca si la Pisuc. 
Fetele, voi din ce lapte faceti branzica de casa? Lapte din comert? (un tip anume?) sau lapte praf de bebei? sau lapte matern? poate vi se pare ciudat, dar na, sunt si eu o mare nestiutoare. ![]()
Si inca ceva - branzica prin ce sita o dati? Sita normala, de metal/inox sau prin tifon?
bb_yasmi spune:
bubu meu inca doarme 
de la 12.30