Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (43)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

fetele nu ma speriati cu dormitul pe burtica
pai anna decand s-a i tors numai asa vrea...nici nu se mai pune problema de stat pe spate..poate doar cand are chef de molfolit vreo jucaria,dar altfel si la joaca si la somn tot pe burta
insa nu imi fac griji...am vazut ca se intoarce singura si destul de repede ,iar nasul nu-k tine bagat in saltea

ba mai nou se invarte noaptea si prin pat..o culc la un cap si se trezeste la celalat cap de patut
si mai are un fix sa doarma pe lat nu pe lung si se face ca o broscutza....da cum o pun invers cum se arunca de fund tot pe partea aia unde patul are 60cm
toane de bebe
ma duc ca ma tipa

------------------------------------------------
de 2x fericita....Anna Theodora (07.03.11) si Andreea Stefania (14.12.99)

la fel si L.

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

yasmi a fost ft bine azi cu mancarica, ba chiar as putea spune k i a placut. a mancat insa doar vreo 80 gr, pe urma nu a mai putut si nici eu nu am insistat ca oricum era prima oara cand manca 2 chestii noi pe langa marul ras (branzica si banana) si am zis sa il iau incet acum e supica la foc si e prima oara cand o sa pape dovlecel si carnita de gaina sa vedem si acum cum se poarta

am gustat si eu branzica, e ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-buna fetelor. iar ne-ati uitat, nu? am apucat sa citesc pe bucatele, din 3 in 3, dar tot mai am un capitol. dc e sa vb de vreo intalneala sa-mi scieti si mie un pm, bine? ca poate ma mobilizez si ajung. am citit ca ralukab e acasa, asa ca dc ma citesti..cand doresti stabilim sa ne intalnim .eu de la 9 sunt in parc, dc vb ies si mai devreme la 8.
- am fost 3 zile la tulcea la matusimea, unde am domnit regeste, 2 in venus si 3 in navodari.am vizitat-o pe Cami dupa cum deja v-a anuntat ea- o familie super draguta, iar ea pare mult mai dragalasa decat in poze, unde e mai serioasa.binenteles ca nu-si arata varsta, zambeste mult, si e mereu intr-o alergatuta dupa cele 2 fetite.antonia are niste gropite in obraji de-ti vine sa le mananci, si desi ii e necesara multa atentie,Cami face fata cu brio.

Mergi la inceput

-ai mei au trecut de la pireul de fructe la cel de legume, luni doar morcov, ieri morcov cu telina. au 5 luni jumate. cand pot baga branzica?dupa 6 luni?treb musai sa bag cereale?sau tot dupa 6 luni?scrish- te rog sa-mi trimiti pm cu reteta data de pediatra ta, nu cred ca am salvat-o atunci, ti-a dat si continuarea cu legume?

Mergi la inceput

-e prea devreme la 5,5 luni sa inlocuiesc o masa de lapte cu pireul de legume? ca ai mei asa au facut ieri..au mancat lapte la 12, legume la 15.30, si apoi laptele la 18.fata a avut 4 mese pe zi- nu mananca noaptea, si el 6- de lapte.plus fucte la 10.30 si legume la 15.30.vi se pare ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti fetele?
am aparut si noi dupa o tura de iesit pe afara. dar n-am stat mult ca este o calduraaa....

azi i-am facut bebelinei piure de fructe: piersica, mar blenduite si subtiat cu suc de morcov. asa l-am mancat....asa deschidea gurita cand ma vedea ca iau din bolut i-a placut si l-a mancat aproape pe tot. i-am facut 110 gr si a mancat cam 80 gr.
nu este mult dintr-o data, nu?
fetelor eu nu ma pricep la cantitati. cam cat trebuie dat acum la inceput...supica, cat? fructe cat? si dupa masa ce se da la bebei? pe la 16-17 asa. ca mai trebuie o masa , nu? in loc sa merg cu lista de intrebari la pediatra, am mers cu palma undeva
am facut si supica acum, azi ii pasez din fiecare cate putin.

scrish eu le-am fiert in 500 ml apa dar a fost cam putina. pana au fiert bine toate asa a scazut apa... maine pun mai multa.
ma bucur ca Luca papa tot si ii place.

lalely lasa, zi mersi ca ai laptic si creste bine cu lapticul tau. ai tu timp de diversificare. nu vezi ca nici eu nu m-am grabit deloc

deea pastilele alea de Ca le gasesc la farmacie? tu cate picaturi de Fe ii dai pe zi?

viss bine ai revenit din vacanta. ia zi, cum fu?
cum sa te uitam? asteptam sa vii sa ne povestesti cum a fost, cum s-au purtat bebeii? cum v-ati descutcat cu papica acolo?

toate mamicile.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

-sa recapitulam-deci carnita o bagati tot dupa 6 luni, sau nu?si branzica e mai ok facuta cu calciu gluconic, iaurt sau lamaie?cum o fac fierb laptele si imediat adaug celalalt component, apoi las la rece sau la cald?sorry- poate ati mai vb de caeste subiect, dar nu am timp sa citesc..cine are timp sa-mi raspunda..saru-mana

Mergi la inceput

bb_yasmiLa multi ani! , sa fii sanatoasa si super fericita alaturi de familie

copiloi La multi ani! multe bucurii alaturi de dulceata ta si multa sanatate.

hai fetelor, dati de beut ca am gatul uscat rau

Mergi la inceput

bb_yasmi ce inseamna fontanela de 0,5? cm sau ce? baiat mare, ce mai

deea am vazut si eu pozele. ce fete fruumoase acolo...toate 3 Anna este o dulce.

Mergi la inceput

-roxy-fuse super bine. la matusimea, au fost 2 rasfatati, si noi la fel..mai era un om in plus fata de noi 2,ceea ce era minunat.ne spala si bibneroane, si babetici, puteam merge la toaleta fara sa stau ca pe ghimpi, am dormit intr-o zi la pranz- ceea ce nu am mai facut dinainte de nasterein venus conditii proaste- ciment pe jos la hotel, usa de la balcon nu se inchidea, apa calda nu era searam-am certat cu sotul de ziua lui, ca eu vroiam s aplecam- el nu avea chef de carat iar bagaje..apoi ne-am dus in navodari, ne-am cazat vizavi d eun camping unde statea o parte din gasca cu careb mai faceam concediii, ei la cort..dar dimineata ne intalneam si mergem pe plaja impreuna..seara stateam la terasa in camping impreuna..misto.
-bebicii au jubilat.plimbati, 4 brate in loc de 2, stateau 1h,dormeau 1 h, am prins zile de vant, ei dormeau incotosmaniti pe sezlong noi tremuram de frig pe langa, si ei nu se trezeau..dup-amiaza mergem la vila, le faceam dus, si de la 15-17 dormeam cu totiine trezeam mancam, faceam bagaje,si iar mergeam la cort, apoi pe plaja pe racoare..a fost cel mai lung concediu al nostru de cand ne cunoastem, tot timpul am tinut de bani- dar acum mi-am bagat piciorul.

Mergi la inceput