Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(71)
Raspunsuri - Pagina 10
ocsanica80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxx26 LUCIA, marfa site-ul, o sa-l studiez pe indelete! Multumesc pt PM; n-am apucat sa-ti mai scriu. Vroiam sa te intreb, cu iaurt de capra ai incercat? O fi la fel? Ma gandesc ca alergia / intoleranta s-a manifestat la (proteina din)laptele de vaca. Eu am de gand sa incerc, pana imi revine din concediu ilustra pediatra. Teste pt intoleranta la lactate de fac la Synevo, costa 270 lei... Apropo, OCSANICA, te-ai programat la madam Bobe? _ Roxana Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011 Scrisoare pentru Catalina |
roxx inca nu am ajuns la ea, urma sa ii fac vaccinul si ne-am dus tot la cretina noastra, iar la vaccin (i l-am facut in Buzau ca am avut si povestea cu diareea si am mai asteptat satreaca) a venit o alta tampita de doctorita care mai noi mi-a spus ca strumfi mic are sechele de rahitism; acum s-a enervat si sotul super tare si ne-am propus sa mergem saptamana viitoare (pana atunci este sotul plecat); oricum abia astept sa merg la dr. Bobe, ca sincer doctorita mea ma innebuneste;
Roxana mami de
Maria-Sofia
ocsanica80 spune:
Bebelu vrem si noi reteta de dovlecel umplut, te rugam 
;
Am tras aseara o sperietura maxima, ne-am culcat noi si pe la 12.30 se trezeste strumf mic si urla frate da urlet, o iau repede in brate, nimic, parca urla si mai tare, o ia si sotul la fel, a tinut vreo 10 min urlatura asta (nu o linisteam cu absolut nimic si avea niste lacrimi ca de om mare) dupa care adorme in pat cu noi pana azidimineata; nu imi pot da seama de la cea a fost (posibil de la vaccin ca i l-am facut cu o zi inainte);
in alta ordine de idei noi mergem la Monteoru in fiecare zi (avem casa in reparatii si facem naveta), acolo aer curat, liniste (casa este intr-o padure) nu doarme fetita mea decat reprize 2-3 maxim de 30 min, venim acasa sau intarziem sa plecam intr-o zi si adoarme acasa, bubuituri, tranteli, galagie, praf doarme cate 2 ore; nu inteleg de ce
;
Roxana mami de
Maria-Sofia
madalina_m spune:
Buna fetele. Sunt racita cobza.
Cu tot tacamul: febra, durere de cap, ochi, curge nasul, ma doare gatul ... Ca neomul, pe caldurile astea.
Copilul nu vrea sa doarma. Nu stiu ce are ca el dupa baita si bibe adormea instantaneu. Acum sta in 4 labe si cotzaie, dar il ignor. Sunt terminata. Adoarme el pana la urma, sper. Iar eu ma duc sa fac o baie si poate ies mai sanatoasa de acolo.
Pupici! Noapte buna!
roxx26 spune:
OCSANICA, sa suni din timp, e in concediu pana la 1 sept si o sa fie balamuc dupa o luna de pauza, am sunat eu acum vreo 2 zile si erau programari facute pana pe 15 sept.
ANCA, mi-a dat un mail Ramona, am vb sa ne vedem dupa ce revine in tara
Dragelor, m-am sms-uit cu ZIKI, sunt bine cu totii, tot in vacanta, revin in septembrie!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
florintunde spune:
Ca sa-ti dai seama Madalinacred ca si El s-a simtit tot asa rau cand facea febra
multa sanatate..trateaza-te.E ceva viroza..altfel n-ai cum sa racesti in perioada asta
Blue_Night;Eu am luat pui de Agricola ala "antistres'.E mai bun la gust decat alealalte..un pic seamana cu ala de casa..cocorico?-la noi nu este la Kaufland.
Ocsanica;poate a visat urat,asa urla cand sunt speriati.
Mi-au venti uratii..pfaiii..mama-masi!Ma simt aiurea.
Aaaaaaaaa!uitai!
poftiti la prajiturica cu mere
reteta lui bunica..nu a iesit prea frumoasa,dar la gust isi ia revansa

mirela2 spune:
praji iamyyyyy
floritunde sarna
eu n am nici o treaba cand vin musafirii, nu doare, nu simt nik
fusaram in parc,multi copii,mamici, au halit frumos tot, apoi Rbi a adormit cu ochii la fantana arteziana, frasu a adormit in drum spre casa
ajunsi acasa,spalat, schimbat, pus in pat si pana nu si au facut stocul de lapte nu s au potolit din foiala
acum dorm
mai stau si eu un pic si gata pe ziua de azi
ma ustura ochii tare rau
pupi si somn linistit la bebei
mami cu motaneii
Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) 
colacei de inot pentru bebelusi
gabivalceanu spune:
Sal gagici!
DoloreSs, da filipineze adevarate. Si da, stau la tine in casa de tot. Cica 12 miloane pe luna. Mie una mi-ar fi scirba. Sa guste aia din mincarea copilului, yeah!
Ce mai retete aveti voi.. Ilinca face pe 28 acum 7 luni si eu abia i-am dat dovlecel si morcov si tecute. Abia ma pregatEsc de mar.
Mai voiam sa va zic, dar am uitat. Halal!
Va pup,
G
maimutzica10 spune:
Mada, sanatate multa! Raceala?! O frectie cu carmol, un theraflu, o chestie, o maslina.. Repede, pe picioare! Ca Razvan cu cine se mai distreaza?
Tunde, Ralu, nasol cu intamplarea intamplatoare... Ce chestie, mai ca uit de urati pana vine una dintre voi si mentioneaza.. Tunde, ai pus si scortisoara in placinta cu mere? 
Doloress, bere?!
N-ai zis ca nu dai de la tine nici un strop, fie el baiatul tau?
Lucia, io nu poci fara carne. Nici nu vreau sa incerc, are si ea rolul ei. Dar e drept ca mananc mai putin decat acum ceva ani. Iar copilului ii dau, io am crescut ca 'braduta', iaca pan' la 30 si o tzar de ani.. Am o colega de serviciu, ea nu mananca deloc nici carne, nici zahar. Ne povesteste despre baiatul ei de 12 - 13 ani, cica nici el nu vrea sa manance. Acu, zau, copil sa nu vrea o praji din cand in cand, greu de crezut..
Despre noi, stiti ca va povesteam la un moment dat ca vrem sa plecam din tara. In primavara am incercat Franta, nu ne-a iesit schema. Acum ne-am indreptat catre Spania (mai bine zis tati, care gaseste rapid job pe oriunde, imi zice "vrei in caraibe?"
sa ne plateasca aia in fire de nisip). Si se pare ca ne mutam la Madrid. Tati lucreaza deja de 2 sapt, a gasit si un apartament, sapt viitoare zburam si noi intr-acolo. Greu o fi, nu zic nu, dar vedem ce iese, acum cat mai primesc si eu bani de la stat (adica pana in ianuarie) e momentul. Stiu, sa nu-mi ziceti de permisele de munca, de reticenta fata de romani.. Ne incercam norocul, sper sa ne iasa!
Nu stiu daca astia au filipineze, maidanezi si daca dau ceai la bebei, dar va tin la curent. Oricum, ref la maimutzica, am luat o traista de pastile (homeopate si ne), cred ca 2 kile au numai alea, in aeroport cred ca ma suspecteaza de trafic. sper sa nu le folosim, dar paza buna..
Deci acu fac bagaje, casa e cu fundu-n sus si fie-mea a dormit o ora azi. Io agitata, ea la fel. Cireasa de pe tort: socrela anuntata maine la zece, cica pana duminica. Sa ma ajute la bagaje:
sau cum sa ne enervam in grup.
Nush dc mai apuc sa intru, acu is leshinata ca a scos untul din mine don'soara, n-am chef de impachetat. Va pup pe toate, sa va simtiti mai bine fetelor! buburuzicile la fel!
Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink
Mimo spune:
Seara (sau noapte) buna!
Am uitat sa va zic ieri. In Cora din mall Sun Plaza erau jucarii TinyLove aproape la jumatate de pret fata de ce e in magazinele online. Va recomand titrezul de la ei.
Maimutica, bafta! Sa va iasa lucrurile asa cum doriti.
Mda, si eu cred ca l-am cam obosit cu piureuri in care morcovul e aproape nelipsit. In zilele urmatoare incerc si eu reteta cu chiftelute a lui Lori si ardeii umpluti.
Luca Alexandru, mica mea comoara