Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(71)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

LUCIA, marfa site-ul, o sa-l studiez pe indelete!
Multumesc pt PM; n-am apucat sa-ti mai scriu. Vroiam sa te intreb, cu iaurt de capra ai incercat? O fi la fel? Ma gandesc ca alergia / intoleranta s-a manifestat la (proteina din)laptele de vaca. Eu am de gand sa incerc, pana imi revine din concediu ilustra pediatra.
Teste pt intoleranta la lactate de fac la Synevo, costa 270 lei...

Apropo, OCSANICA, te-ai programat la madam Bobe?

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Roxx, cu placere, n am incercat desi m am uitat imsistent la el la raionul bio din real parca....mi e teama sa nu patesca la fel si sa nu i fac si mai mult rau
astept sa vina din concediu acea dr alergolog sa mergem sa vedem ce ne spune

mai eu nush cum fac dar dau numai peste site/uri bloguri de vegetarieni si am tot citit, mai ales ca nasii Evei sunt vegetarieni in devenire , daca pot spune asa
am frunzarit un pic si o carte a lui Robert Morse....Sa traim sanatos fara toxine,pe care o mentioneaza pe blogul ei Olivia Steer

off, ideea este ca de cand am citit nu prea imi mai vine sa mananc carne, si mai mult, ma simt destul de vinovata asa cand ii dau carne Evei, DAR noi nu suntem vegetarieni si sincera sa fiu nu vreau si nu pot sa fac experimente pe copilul meu

am si destul de putin timp la dispozitie pt citit si googalit, sotul meu mici nu concepe ideea de a renunta la carne

voi ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ce fac fetele??

eu incotinuare cu dureri groaznice de burta, spate si picioare. nu stiu ce naiba am ca ma termina, iau ketonal, nurofen, bai fierbinti, ma lasa cateva ore si dupa iar ma ia de nu pot sta in picioare.

azi i-am dat bubei dovlecel umplut. a ras tot plus un bibe de lp. acu a bagat cornu in perna si rupe patu.

Lori salvat reteta, ii fac si eu zilele astea, sa speram k o sa ii placa

Carmen felicitari pt progrese. asteptam impresii legate de jumper.

lucia nici la noi nu se concepe masa fara carne..bn..inafara de perioada postului. in rest..orice masa cu carne.. acu..eu cred k din cand in cand e bine sa mai mananci si niste carne, ca nu e degeaba lasata de Dumnezeu sa fie mancata.

na ca iar m-au lasat neuronii.
revin cand imi aduc aminte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Bebelu;nu-i bine sa faci baie fierbinte...coaguleaza sangele si provoaca dureri si mai mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

exact, in timpul menstrei e bine a se evita baile fierbinti

la noi unul doarme, unul misuna prin sufra, trage de cabluri
nush ce a fost cu Razvi azi
musca tot ce prinde, cred ca l mananca gingiile cumplit
atat de tare a muscat dintr o jucarie, ca la un mom dat era plin de sange, ii curgea sange din gurita, se lovise la gingia de sus pe interior

legume cu carne n a prea mancat
mi s a luat de terciurile astea, dar deocamdata n am ce le face altceva....incerc maine piftele lui lori la cuptorasul electric
le as face un gris cu lapte, un orez cu lapte si cu mar copt, asta ca pt seara
de pranz orice altceva, dar fara terciurile astea
m as duce la mama, dar al meu ar ramane in bucuresti la destrabalat si nu mi surade ideea, acolo nu l as tine ca nu i place, ca s ar certa cu ai mei......
cum o dau cum n o dau nu i ok
mama a facut azi magiun de prune
poate poate or iesii

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

mi-am mai adus aminte ceva

legat de caini nici eu nu sunt de acord cu ei p banci si in locurile unde sunt copii.
si mor de nervi k dl primar de la noi, recte dl piedone, a facut parcu de copii gard in card cu ala pt caini. ii desparte doar un gardulet mic cu gauri ff mari. iar cainii vin isi fac nevoile p gard, bineinteles ca pica p nisipu unde se joaca copiii.
acu nati e mica, nu o las in nisip, ca baga in gura, dar mai incolo cand vrea in nisip si sa se joace cu copiii, ce fac??
va trebui sa caut parculete care sunt departe de cele de caini. care sunt ff rare
chiar ma bate gandu sa ii fac o reclamatie p tema asta.

bn..nu mai zic de cainii strazii care se plimba in voie peste tot

mirela, tunde am facut doar azi baie k simteam ca numai pot si plus caldurile care ma termina

aaa app, voi mai transpirati asa rau ca in sarcina? k la mine nu a disparut chestia asta. iar inainte nu aveam probl

am pus 2 filmulete aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

RALU, tre sa accepti ca orice nisip care nu e la tine in curte e pishat de caini maidanezi sau nemaidanezi, pisici si tot asa; asta ca sa nu-ti faci sange rau.

Mai, cu CM, mie mi-a venit la Robert dupa 10 luni si am fost surprisa sa vad ca de atunci nu am mai avut PMS, si niciun feld e durere, nici nu stiam ca exista, doar ca era cam abundent. In rest... orice durere as fi avut vreodata in perioada aia, nu a mai existat. Chestie de hormoni, cred... nurofenul ajuta mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

La noi ploua cu galeata

Am ochit o reteta de praji cu mere..moama..de cand n-am mai facut o prajitura..sa-mi fie rusine
Cum sta ploaia..cum fug sa-mi iau ce trebuie la ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Super idee cu chiftelutele la cuptor, Lori! Multumim, sper sa incercam maine.

Eu azi i-am dat prima data carnita, am facut mancarica de fasole verde cu piept de pui (cu rosii si ardei in sos), ca sa fie si pentru noi si pentru ea, ca m-am saturat de chestii facute separat pentru ea pe care nu le manaca. Pe ideea ca ea papa mancarica asa cum e, noi mai adaugam niste sare si gata treaba! A rontait cateva bucatele mici de tot de pui muiat prin sos si cam atat .

Daca sunteti vreuna din voi interesata, am gasit pui eco/bio/blabla la kaufland. Se cheama "coco rico" si scrie pe el ca e fara hormoni, etc. Ce nu scrie insa e daca au fost tratati puii cu antibiotice - probabil ca da. Dar daca vreti sa fie puiul mai curat cat de cat si inca nu ati gasit nici o pila la tara aproape de Bucuresti, puteti sa-l incercati pe asta.

Pupam fetele si bebeii!

Anca, mamica fericita a Dianei Maria (02 ian 2011)

Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Roxx, a fost super impresionata Ramona de articolul tau!

Anca, mamica fericita a Dianei Maria (02 ian 2011)

Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

Mergi la inceput