Iul-Aug2011-BV Florina&Crisspy!Final de odisee(86)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Neata
am incercat si varianta sa ma mulg la 3 ore si nu iese nimic ( adica 5 ml, 2-3 pic curg) , ceaiuri am renuntat sa mai beau , ca de 3 sapt le beau incontinuu , si nimic, am incercat si cu pastile, nimicccc. Azi merg la med de fam la 11.30 si apoi inru si pana la pediatru in cabinet sa vedem ce zice .
Aseara a fost tare agitata, prima noapte, dar culmea ca urla de foame , cred ca si caldura asta o termina si simte nevoie de hidratare.
Roberta si noi avem majoritatea meselor cu 90ml si poate 1-max 2 mese de 120ml, dar avem abia 3 saptamani. Dar daca plange copilul de foame dupa 90 ce sa ii fac ??
Va pup si sa avem o zi linistita

de buburuza Ruxandra Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Felicitari, Florina!!
Sa-ti traiasca strumfuletul si sa va umple inima de bucurii!

Si noi suntem maraiti, papam haotic (ziua).
Noaptea, avem trezire la 3 ore ( 12.00, 03.00, 06.00).
Immm, suntem cumintei (spun unii).

Am o intrebare: la biserica, la botez, trebuie sa pun obligatoriu cruciulite, in piept?Ca am vazut niste botosei....
Adica, este vre-o problema din pct de vedere religios?

Crisspy, iti doresc nastere usoara si de abia te asteptam cu vesti!

O mama implinita de: Matei si Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Am dat send din greseala inainte sa termin mesajul .

Reluam

Felicitari Florina , sa va traiasca strumfuletul si sa fie sanatos!

Hai Crisspy

Mie nici nu mi s-a prezentat varianta vaccinului cumparat , oricum cred ca tot la stat faceam. S-a simtit bine bubu, nu a facut febra si nici n-a fost mai maraiat decat de obicei.

Ramo ce face Iustin????

Acum l-am lasat singur in patut ptr ca domnul meu bebelus nu stie sa adoarma singur , daca iesim afara sta cu ochii mari apoi cand il ajunge oboseala plange ca vrea titi sa adoarma si trebuie sa vin cu el in casa altfel nu ne mai intelegem.
De suzi nici nu poate fi vorba , am incercat 5 modele , si nu stiu cum sa procedez. Stiu ca pe termen lung nu e bine pentru el si nici pentru mine sa depinda de mine pentru a adormi. Fetele cu experienta, ati trecut prin asa ceva, si daca da cum ati procedat?

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Alexia si GABRIEL , MANCA PANA LA O LUNA MAI MULT PARCA . ORICUM AM NOTATA DE FIECARE DATA CAT A MANCAT DE VREO 3 ZILE CA MI SE PAREA CA PAPA PUTIN TOTUSI PT VARSTA LUI SI AJUNGE LA 750- 800 ML PE ZI , AVAND IN VEDERE CA ARE 5 KG , E BINE , CA SE CALCULEAZA 150ML PE KG PE ZI.
Pufi nici al meu nu vrea nici un fel de suzeta si cand vrea sa doarma vrea in brate ca el de tzitzi nu stie. SI vreau nu vreau il iau in brate ca altfel urla de mama focului.Il mai pun pe perna pe picioare si il legan , dar nu are chef mereu sa stea asa , in schimb m-a surprins de cateva ori ca plangea orice i-as fi facut , asa ca dupa incercari disperate de al calma , l-am pus in patut in ideea sa ies din camera 5 minute ca innebuneam , si cand colo el a tacut imediat.
M-AM MIRAT TARE , deci sa inteleg ca uneori nu vrea in brate ci in pat... cine sa ii mai inteleaga

Mami fericita de bebe Gabriel ( 14.07. 2011)

Binecuvinteaza Doamne copilasii nostri !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

Ramona cum sunteti?
Cum adica plange de peste 12h?
Intr-una?
Daca il iei in brate nu se linistete???

Sigur il derenajeaza ceva, a avut scaun azi? E balonat? Are gaze?

12 ore e mult...nici Filip nu plange atat

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Fashion

nu s-a linistit cu nimic. am facut ture pe afara, in aerul mai rece si abia s-a calmat juma de ora.

am impresia ca laptele meu are ceva. cum ii dau lapte de la mine, cum face niste colici de cosmar. si eu, ORICE as manca, sunt mereu oarecum stricata la burta. in concluzie, copilul e stricat de 3 ori mai mult. in plus, sunt f nervoasa, obosita si mi-e rau tot timpul de la rinichi.

in wk, cand iar am avut eu diaree, m-am muls si am aruncat laptele si l-am lasat pe LP si a dormit ff linistit. cum l-am trecut iar pe laptele meu, a innebunit copilul.

ori combinatia LP cu laptele meu, eu laptele meu, ceva il innebuneste la burta. pt ca urla de durere de burta. se screme infiorator si apoi incepe sa urle atat de tare, incat trb sa zbier cand vb cu sotul, ca nu ne mai auzim. si luat in brate, nu mai urla atat de tare, dar se framanta din picioare, loveste cu manutzele disperate in toate directiie, de aproape il scap din mana.

azi noapte ii puneam mana pe gura, ca sa i mai acopar urletele, ca nu mai stiam ce sa i fac, eram intr-o stare de agitatie de plangeam si eu de nervi pe langa el. cred ca or sa cheme vecinii politia ca n-avem grija de copil..

azi fac iar exp, ii dau doar LP si ma mulg si arunc. de fapt, fac asa vreo 2-3 zile..dc e linistit, renunt la alaptat, nu stiu cum, ca am lapte cam mult in ultima vreme...sper sa nu fac mastita. dar dc pretul alaptarii este sa am un copil atat de chinuit de burta, eu renunt la acest alaptat, am inceputu oricum cu stangul si cu mult stres alaptatul si poate din cauza asta s-a transmis ceva in lapte de nu i prieste.

cred sincer, ca am pierdut in lupta asta cu alaptatul.

dc aveti o parere, un sfat, orice...ma ajuta.

legat de pediatrii, nu vreau sa mai aud. m-au pus sa-l schimb de pe nan pe humana antiregurgitare. efect: DEZASTRU! s-a constipat in ultimul hal si a facut un kaka super urat mirositor de mi-a venit sa vomit. l-au trecut pe humana 1, a fost oarecum ok, doar ca s-a constipat si inainte sa faca caca, urla o ora. pana la urma l-am trecut inapoi pe nana HA1 si vad ca e linistit copilul. cum i-am dat san, peste toata nebunia asta cu formulele, cum a urlat copilul 12 ore, efectiv, mai mult chiar, de ieri de la 12 ziua pana azi noapte la 2. a dormit de la 2 la 4 si apoi la 4 s-a trezit intr-un urlet infiorator, de am zis ca fac infarct, ca de abia atipisem. a mancat iar, doar nan si a reusit sa doarma dus pana la 7.30 dim.

CE SA FAC????????

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Imi pare rau Ramo ca trebuie sa treci prin asta si mai ales ca Iustin saracutul sufera.

Nu stiu ce sfat as putea sa-ti dau, probabil ca starea ta de agitatie datorata durerilor de rinichi plus oboseala acumulata sa se transmita prin lapte. Si eu as procedat la fel, adica as incerca 2 zile fara lapte sa vedem cum reactioneaza si daca este linistit atunci........asta e. Important este ca amandoi sa fiti linistiti, el sa pape si sa doarma sa poata creste, si tu sa fii odihnita sa poti avea grija de el. Pentru colici ii dai ceva ?

Mult succes va doresc si multi multi pupici amandurora .

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Ramona , imi pare rau ca te chinui asa. totusi sa stii ca toti copii urla de colici , au zile cand ii doare mai mult si zile cand ii doare mai putin sau deloc, dar nu e Iustin singurul. si Gabriel a avut zile cand efectiv imi venea sa fug de acasa cum urla. Poate ca ar trebui sa mai ai un pic de rabdare si nu renunta la alaptat, e foarte important pt el sa pape lapticul tau, poate ca atunci cand suge de la san , inghite mai mult aer si de aici dureri mai puternice, incearca sa ii dai laptele tau cu bibe vezi poate asa e mai linistit.KK urat mirositoare a facut si al meu o data si eu ii dau doar lapte muls , deci poate ca nu era de la laptele praf.. eu zic ca pur si simplu sunt lucruri care se intampla , indiferent de laptele care il mananca. Incearca tu si ai grija ce mananci ca sa nu ii provoace dureri si mai tare , dar parerea mea este , ma repet , sa nu renunti inca la lapticul tau. SI eu am avut momente si inca mai am cand mi se pare ca ma chinui atat de mult cu alaptatul asta indirect ca imi venea sa renunt si sa ii dau LP , dar imi revin si ma gandesc ca o sa treaca si perioada asta nasoala.. EU AM INCEPUT SA II DAU ZIUA UN PIC DE CEAI DE FENICUL SI VAD CA NU MAI ARE COLICI , SE MAI FRAMANTA LA CATE UN PARTZ , DAR NU MAI URLA , IAR SPRE SEARA II DAU UN PIC DE CEAI DE MUSETEL, SI VAD CA DOARME MAI BINE DECAND II DAU ASA .Stiu ca daca papa doar lapte de mama nu ii trebuie altceva , dar laptele meu e asa de gras si uneori ii e sete si eu il indop cu lapte care nici nu apuca sa fie digerat si asa il doare si mai tare burtica .Cere si sfatul unui medic , dar nu uita ca primul pediatru pt copil suntem noi mamele , noi suntem cu ei 24 din 24 si invatam sa le cunoastem nevoile mai bine ca oricine , asa ca mai ascultati si instinctul.
Asta e doar parerea mea , tu fa cum crezi ca e mai bine pt voi amandoi. Ai fost o mama forte pana acum si trebuie sa treci si peste asta , vor veni si momente frumoase , crede-ma

Mami fericita de bebe Gabriel ( 14.07. 2011)

Binecuvinteaza Doamne copilasii nostri !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

roberta, crede-ma ca am tot felul de sentimente de la vinovatie pana la angoasa maxima. m-am razgandit de 10 ori pana acum.
sunt total haotica, bezmetica si debusolata si starea lui de agitatie, ma innebuneste si mai tare.
dc s-ar framanta asa de dureri, o ora, doua, dar de joia trecuta parca a luat-o razna...urla ore in sir....si eu cu pediatrele lui peste mai rau l-am dat peste cap, pt ca i-am schimb formula de lapte, l-am trecut inapoi, i-am dat debridat, l-am oprit, i-am dat infacol, l-am oprit, dupa cum ii tuna la fiecare. nu mai stiu ce e bine si ce nu e bine, din ce fac. si asta ma darama cel mai tare.
ba a facut diareic, 15 scaune pe zi, de urla la fiecare scaun, partz, gemea de ziceai ca e injunghiat, ba s-a constipat si urla o ora pana facea, ba dupa ce i-am dat san, a urlat de colici 12 ore...nu mai stiu ce e bine, ce e rau.

parca eu nu mai reusesc sa fiu mama, sa mi gasesc echilibrul, sa fie si copilul meu bine, sa avem si noi o rutina normala. sunt tot timpul in panica, in alerta sau mi-e rau de la rinichi. nu stiu ce am, dar n-am fost in viata mea mai nervoasa ca acum, mai nebuna, mai panicata, nu mi gasesc niciun fel de echilibru, de cand am nascut si uite ca s-au facut 5 sapt.

nu fac nimic corect. am inceput cu stangul cu alaptatul asta, m am epuizat, l-am trecut pe supliment, le amestesc LM cu LP, ceva nu i prieste, nu fac nimic ok. eu sunt mai agitata decat copilul, rare sunt zilele cand e linistit si sunt si eu atunci. am esuat rau de tot cu copilul asta. nici eu nu mai stiu ce sa fac. pediatrele mai rau ma bulverseaza...

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Ramo parerea mea este ca Iustin este asa din cauza starii tale de nervi.Daca tu consideri ca nu poti alapta si lucrul asta te streseaza asa de tare mai bine renunta (nu aruncati cu oua in mine).Incearca sa mulgi si sa-i dai macar o masa pe zi laptic de la tine si in rest LP si poate asa te vei linistii.Eu sunt sigura ca in momentul in care tu vei fi calma se va linistii si el!-ici

Alexiadaca tu pana acum te mulgeai doar o data pe zi,acum va fi foarte greu sa mai vina laptic in restul zilei.Lapticul trebuie stimulat altfel il pierzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

ramo, daca puiul tau se simte bine cu LP, nu va mai chinuiti atat, dai numai LP si gata
n a murit nici un copil din lapte praf sau ca n a fost alaptat
al meu ala mare a crescut cu LP si e ditai omu
acum nu mi se pare ok ca tu sa ai creierii praf si copilul sa sufere si sa planga
ajunge mama, ai incercat, te ai chinuit, nu merge si gata
asta e parerea mea, nu dati cu rosii sau cu pietre
si eu 4 luni le am dat LM la motani
2 au supt ei, 2 m am mult si le am pus in bibi
apoi n au mai vrut sa puna gura pe LM, asta e, ce era sa le fac, sa li l torn fortat pe gat??
asa ca beau motanii Milumil la greu, nan ul nu le a placut, isi faceau greata, asta e bun, le merge bine cu el
pup si sanatate multa

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput