Iul-Aug2011-BV Florina&Crisspy!Final de odisee(86)
Raspunsuri - Pagina 10
Roberta84 spune:
Ramona, te inteleg perfect! asa am fost eu la inceput cand nu reuseam sa il fac sa suga la san , toata lumea imi spunea dai san , dai san , ce daca plange , trebuie sa suga! nu se poate sa nu suga , trebuie sa te chinui pana reusesti .iar eu nu reuseam si cand il vedeam cum urla si statea ore nemancat si tot nu vroia , cand simtea ca il pun la san , prca il taiam , asa facea.colac peste pupaza am facut si mastita si aveam temperatura mare si ma simteam f rau.... Dar de cand am luat hotararea ca nu il mai chinui degeaba . mulg si renunt la incercarile de al pune la san , ne-am linistit amandoi , asa ca si tu ia hotararea care crezi ca va va linisti pe amandoi si nu lua in seama ce te invata altii daca tu crezi ca nu e bine pt tine.
Mami fericita de bebe Gabriel ( 14.07. 2011)
Binecuvinteaza Doamne copilasii nostri !
babyblue spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxybarbu Ramo parerea mea este ca Iustin este asa din cauza starii tale de nervi.Daca tu consideri ca nu poti alapta si lucrul asta te streseaza asa de tare mai bine renunta (nu aruncati cu oua in mine).Incearca sa mulgi si sa-i dai macar o masa pe zi laptic de la tine si in rest LP si poate asa te vei linistii.Eu sunt sigura ca in momentul in care tu vei fi calma se va linistii si el!-ici Alexiadaca tu pana acum te mulgeai doar o data pe zi,acum va fi foarte greu sa mai vina laptic in restul zilei.Lapticul trebuie stimulat altfel il pierzi de printesa Alexia Carla (28.06.2011) |
prb nu mai e ca NU pot eu alapta, ca pot, am lapte, el suge.
prb este ca NU se simte bine de la laptele meu. in zilele cand il alaptez, urla si are niste crampe abdominale (ca nu le mai pot numi colici), super intense, de mi urla cu orele si se zbate dand din picioare, ca injunghiat.
starea lui continua de agitatie si planset, imi da mie o stare de nervi si panica de ma sui pe pereti.
eu cred ca am ceva in lapte, care lui nu i prieste.
3 zile facem acest experiment, ii dau doar LP si vad cum se simte. dc se linisteste, e clar, am ceva in lapte...prb de la rinichiul meu, sau de la tiroida, sau efectul tratamentului dinainte sa nasc. dc nu se linisteste, inseamna ca are ceva intoleranta la burta.
_
Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
babyblue spune:
citat din mesajul lui mirela2 ramo, daca puiul tau se simte bine cu LP, nu va mai chinuiti atat, dai numai LP si gata n a murit nici un copil din lapte praf sau ca n a fost alaptat al meu ala mare a crescut cu LP si e ditai omu acum nu mi se pare ok ca tu sa ai creierii praf si copilul sa sufere si sa planga ajunge mama, ai incercat, te ai chinuit, nu merge si gata asta e parerea mea, nu dati cu rosii sau cu pietre si eu 4 luni le am dat LM la motani 2 au supt ei, 2 m am mult si le am pus in bibi apoi n au mai vrut sa puna gura pe LM, asta e, ce era sa le fac, sa li l torn fortat pe gat?? asa ca beau motanii Milumil la greu, nan ul nu le a placut, isi faceau greata, asta e bun, le merge bine cu el pup si sanatate multa mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) colacei de inot pentru bebelusi |
n-am incercat milumil, doar humana (nu mi-a placut mie cum facea de el, caca rar, urat mirositor, agitat) si nan. cu nan vad ca e ok.
da, ai zis bine, am creierii varza.
va tin la curent, cum se simte doar cu LP.
chiar aveam nevoie de cineva sa mi zica ca totusi e ok doar cu LP, ca ma simt f vinovata, mai ales ca AM LAPTE si el SUGE LA SAN. asta mi se pare cel mai naspa...ca am lapte si copilul suge fara prb. doar ca pur si simplu NU e ok dupa mesele de san si n-a fost de cand l-am tot alaptat. mereu agitat, noptile erau de cosmar, zilele asa si asa.
_
maria2mami spune:
Neata' fetele, deabia m-am trezit
Felicitari noilor mamici
am o intrebare, de la cate luni pot folosii wrap-ul pt Luca?
Azi mergem la pediatra la control....si am emotii....maine facem 3 saptamani
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006
adra_bell spune:
Wrapul se poate folosi inca de la nastere, numai sa alegi pozitia potrivita pentru 0+
Intreba cineva de suzete, eu am incercat la Eva vreo 5-6 tipuri de suzete, le scuipa cu bolta, pana la urma am renuntat. N-a folosit niciodata suzeta, nu si-a supt nici degetul, dar...m-a folosit pe mine, asta e adevarat
Ramona, eu am observat la ambii copii, cum ragaiau copios, cum dispareau si colicii. Zic si eu, la LP nu ma pricep
blog
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
babyblue spune:
citat din mesajul lui Roberta84 Ramona, te inteleg perfect! asa am fost eu la inceput cand nu reuseam sa il fac sa suga la san , toata lumea imi spunea dai san , dai san , ce daca plange , trebuie sa suga! nu se poate sa nu suga , trebuie sa te chinui pana reusesti .iar eu nu reuseam si cand il vedeam cum urla si statea ore nemancat si tot nu vroia , cand simtea ca il pun la san , prca il taiam , asa facea.colac peste pupaza am facut si mastita si aveam temperatura mare si ma simteam f rau.... Dar de cand am luat hotararea ca nu il mai chinui degeaba . mulg si renunt la incercarile de al pune la san , ne-am linistit amandoi , asa ca si tu ia hotararea care crezi ca va va linisti pe amandoi si nu lua in seama ce te invata altii daca tu crezi ca nu e bine pt tine. Mami fericita de bebe Gabriel ( 14.07. 2011) Binecuvinteaza Doamne copilasii nostri ! |
si dc as lua in seama ce spun altii sau ce cred eu ca e mai bine, ca in mod sigur, teoretic, LM ar trebui sa fie cel mai bun, dar tot situatia reala ma va forta sa fac ceva, sa iau o decizie, pt ca e inuman si pt mine ca mama sa l aud cum urla disperat, cuprins de dureri de burta..e nefiresc si cred ca nimeni nu rezista cu nervii, oricata rabdare dumnezeiasca ar avea.
_
maria2mami spune:
adica ceva de genul acesta....?
http://www.youtube.com/watch?v=IgyY8T2oLBw
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006
Michelle_12 spune:
Mamici, camarazi strumfi si burtici,
bine v-am gasit. Numele meu este Stefan Paul si sunt strumful lui Michelle.
Va multumesc tuturor pentru urarile pe care mi le-ati facut la venirea mea pe lume si va istorisesc pe scurt cum m-am nascut.
M-am lasat tare greu convins sa ies din burtica cea confortabila a lui mami. Am stat acolo o saptamana in plus si pentru ca lichidul era din ce in ce mai putin, doctorul a decis ca trebuie sa faca ceva.
Miercuri, 17 august au chemat-o pe mama la clinica unde s-au purtat toti tare frumos. Au servit-o chiar cu bautura. Nu glumesc, sa stiti, i-au dat un "cocktail de contractii" cu sampanie, suc de piersici, spuma de migdale si ricin. Bleah... nu stiu cum l-a baut mami, ca mie unul nu mi-a placut. Apoi au trimis-o sa se plimbe vreo 2 ore, in speranta ca vor aparea ceva contractii. De unde? Nici urma! Cu toate ca pierduse dopul cu o seara inainte si avea dilatatie de vreo 2 cm, eu nu dadeam semne ca as vrea sa ies.
Mai tarziu, pe la 19 seara crescuse dilatatia la 4-5 cm, contractii in continuare minime si nesemnificative. Parintii mei se consolasera cu ideea ca nici miercuri nu ma vor cunoaste. La monitorizarea de la ora 22 aparusera ceva contractii mai regulate, nedureroase asa ca dr. a trimis-o pe mama in salon sa se odihneasca iar el a intrat in operatie, fiindca o colega de-a mamei de la cursul prenatal venise de urgenta, bebelusha ei avand un ritm scazut al batailor inimii.
Ei, cand am auzit eu ca bebelusha vine, am fost atat de nerabdator sa o cunosc incat la 22:45 am rupt membranele si din secunda urmatoare au inceput contractii foarte dureroase, cu o succesiune rapida pt mama. Nu apuca sa respire dupa una ca venea cealalta.
Au dus-o repede pe mama din salon la sala de nasteri. Intre timp venise fetita pe lume asa ca dr. s-a putut ocupa in liniste de mama. I-au facut anestezie epidurala, care din pacate nu a anesteziat decat partea stanga, cea dreapta a fost doar un pic amortita, asa ca a simtit cum ma aduce pe lume
La ora 2 noaptea ajunsese dilatatia la 10 si a inceput faza de expulzie. V-am spus ca nu m-am dat usor dus de acolo, fiindca a mai durat 1 ora si 3 sferturi pana cand am scos capsorul la lumina.
Am facut ochisorii mari si m-am uitat curios si tacut in jur. Am fost tentat sa-i fac ochi dulci moasei celei tinere si frumusele, dar m-am razgandit cand a inceput sa-mi aspire nasucul si m-am pus pe tipat exact cand mamica intreba nelinistita de ce nu tip. In secunda cand m-au pus pe pieptul ei si taticul mi-a taiat cordonul asa m-am linistit... M-am simtit in siguranta, iubit si binevenit. Iar cand ei au inceput sa-mi vorbeasca, sa-mi spuna bun venit si cat m-au asteptat i-am ascultat cuminte si cu ochisorii larg deschisi apoi am inceput sa ma catar pe piptul mamei fiindca imi era fomita si cand am descoperit sursa de mancare nu i-am mai dat drumul.
Din detaliile tehnice: data nasterii joi 18 august; ora 3:45; am cantarit 3100 g; am masurat 50 cm; am avut 36 cm circumferinta capsorului si am primit prima nota maxima din viata mea, Apgar 10.
De ce am hotarat sa vin pe 18, am sa va povestesc alta data, cand termin de compus povestea mea.
Va pup pe toti cu drag,
Stefan
mamica lui Stefan
pufi79 spune:
Michelle, sa traiasca Stefan, este mare povestitor de mic
mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi
fecian spune:
Felicitari v_florina!! Recuperare ushoara si mult laptic!!! Iar bb sa ai o adaptare cat mai ushoara!!!
Ramona, alternarea LP lapte matern este cauza colicilor in cazul vostru!!! Cel mai indicat e sa alegi o singura metoda...alaptat sau LP!
Legat de lapte...nu va spun cat laptic am eu ...Ana nu trebuie decat sa inghita ca efectiv curge ca la robinet.
Ultima oara cand am scos dintr-un singur san a fost 150 de ml...si assta a fost acum ceva timp. Ana papa de obicei doar un san si il goleste...dar uneori papa si din ambii.
Va pup merg sa dorm ca sunt franta
Felicia, mamica de 2 comori: (Gabriel) si (Ana-Maria)
_
Where there is a WILL there is a WAY!