Iul-Aug2011-BV Florina&Crisspy!Final de odisee(86)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria2mami

adica ceva de genul acesta....?
http://www.youtube.com/watch?v=IgyY8T2oLBw

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

e ok si legatura aceea, dar eu n-as recomanda-o decat mamelor cu experienta. Mie nu-mi pla ce sa n-am contact vizual cu copilul si apoi tb sa fii f atenta ca bb sa nu se duca cu gurita+nasuc in san si sa nu poata respira.
Uita-te pe www.sling.ro de acolo ajungi si pe forumul de mamici purtatoare, studiezi metode, eventual intrebi, Diana e f draguta si iti va raspunde

blog

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui fecian

Felicitari v_florina!! Recuperare ushoara si mult laptic!!! Iar bb sa ai o adaptare cat mai ushoara!!!

Ramona, alternarea LP lapte matern este cauza colicilor in cazul vostru!!! Cel mai indicat e sa alegi o singura metoda...alaptat sau LP!

Legat de lapte...nu va spun cat laptic am eu ...Ana nu trebuie decat sa inghita ca efectiv curge ca la robinet.

Ultima oara cand am scos dintr-un singur san a fost 150 de ml...si assta a fost acum ceva timp. Ana papa de obicei doar un san si il goleste...dar uneori papa si din ambii.

Va pup merg sa dorm ca sunt franta

Felicia, mamica de 2 comori: (Gabriel) si (Ana-Maria)
_

Where there is a WILL there is a WAY!

FELICITARI FLORINA! FELICITARI MICHELLE!

FECIAN,
si eu cred fix acelasi lucru. si cred ca va ramane pe LP, pt ca azi a dormit super linistit dupa fiecare masa. o sa decid dupa cele 3 zile de experimente exclusiv de LP.

oricum, eu nu ma pot lauda cu atata lapte. la mine nu curge asa, la fiecare alaptat.

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanamares spune:

Buna ziua mamici!
Din 15 august am intrat si noi in randul mamicilor.Avem o fetita nascuta chiar de Sf.Maria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Michelle si Oana felicitari

Ramona, zic si eu la fel ca si Felicia, pe Iustin il doare burtica dinc auza ca le combini. Nu iti curgg sanii din cauza ca nu alaptezi 100% sau ti s-a reglat productia.
Filip cand incepe sa suga, cum a stimulat sfarcul un pic cum explodeaza laptele. de multe ori se trage ca nu face fata si il stropesc pe toata fata. Filip s-a mai linistit...clar era si agitatia mea pe care el o simtea.
e foarte greu sa iti auzi copilul plangand.

pufi, pe mine m-au invatat cu Ana cum sa ii dau suzeta in spital.
Ana mi-a vomat la inceput dar dupa cateva zile a fost dependenta. Mie mi-a convenit
deci, ii faceam deasupra guritei, pe buza de sus cu suzeta si o lasam pe ea sa o caute si sa o prinda, cand a prins-o incercam sa i-o trag si ea tinea maio tare de ea. La fel am facut si cu F si a mers.

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Savvy spune:

In legatura cu colicile determinate de alternarea LP/LM, nu prea sunt de acord, la inceput Robert nu manca decat LM si tot avea colici. Acum, rar de tot, cand nu scot eu lapte suficient, ii dau o masa de formula (din totalul de 7 pe zi). Colici tot are, au inecput de la 3 saptamani si au mai trecut putin cu Infacol. Ii mai dau cand si cand Debridat sau Calma-B.
Mai nou i-am dat si ceiut Baby CAlm, ca e caldura prea mare si pediatra mi-a recomandat asa. Oricum, laptele meu e asa de gros ca se smantaneste aproapte imediat. Cand se intoarce puiul meu la mine, incerc din nou sa-l alaptez, sper sa reusesc.
Curaj tutuor mamicilor! Doamne, cand imi aduc aminte ca am citit lista aia cu cele mai enervante sunete din lume si pe primul loc era plansul de copil... nu-mi venea sa cred

Mami de Robert - 7 iulie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Savvy spune:

Folosesc Philips Avent electrica, am avut si manuala, dar ma durea de nu mai puteam si nici nu scoteam pre mult.
Inainte imi lua o ora sa obtin 90-100 ml, acum imi ia 1/2 ora sa obtin 120 ml. Cu cat pompez mai des si la ore fixe, cu atat iese mai mult, cu cateva exceptii (mai ales noaptea). La mine laptele nu se face din lichide, cu toate ca beau multe, ci din mancare. Daca nu mananc... lapte ioc. Daca sar vreo pompare, data urmatoare scot d eobicei dublu (250).
Acum e bine, ca Robert mananca la 3-4 ore 120-130 ml, dar ma gandesc cum o sa fie cand o sa vrea 150-200...
Pupici!

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

savyy dar ce pompa folosesti tu de iti ia 30 de min sa te pompezi. Eu in 10 min am terminat. Pompez rar, cand plec de acasa si il las pe F cu mama. prefer laptele meu decat LP

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Felicitari Florina si Oana! sa aveti parte de copii sanatosi, frumosi si necolicosi (stim noi ce stim cu colicii )

Ramona, si eu sunt de parerea majoritatii - fara lapte matern momentan, trece-l pe lapte praf si aia e. Degeaba zici ca ii dai anticorpi si alte chestii prin laptele matern, daca vezi ca el sufera asa de mult. Deci n-ai rezolvat nimic.
Ma gandesc acum, iei ceva pastile inainte de operatie? mananci cat trebuie? stiu o mamica care nu apuca sa manance mai deloc (de fapt vroia sa slabeasca) si laptele ei era foarte subtire, practic era mai mult lapticul de sete, si copilul saracul urla de foame... dar pana s-a prins ea care e treaba... ehehehei, multe nopti urlate a avut!

Alexia, mie mi-a zis pediatru ca lactatia se stabilizeaza undeva in jurul a 3 saptamani. Cat scoti la muls nu e neaparat relevant, pentru ca bebe trage mai bine la san (cand trage!)
Voi v-ati inscris bebelusii la medicii vostri de familie? eu mi-am gasit un medic de familie pediatru, si l-am inscris separat de noi. Mi s-a parut cea mai buna solutie, asa nu trebuie sa alerg de la pediatru la medicul de familie (si invers) pentru consultatii, vaccinuri, etc.

De vreo doua zile sunt singura acasa in timpul zilei si efectiv ma dispera. Cum il pun in patut - jale maxima... ii place sa zaca pe perna mea, in pozitie de broasca (pe spate). Doarme asa ore intregi. Cum incerc sa il iau sa il pun in pat, se trezeste
Noi am avut o singura zi de colici pana acum. Nu zic, mai maraie/plange si el, dar nu exagerat. Momentan nu ii dau nimic, cand vad ca plange si nu se opreste ii dau 50 ml de ceai de colici, si cam atat... eu in continuare mananc ce vreau, nu tin regim (desi ar trebui, poate as mai scapa de kilograme )
Mai am o intrebare: cum se masoara perimetrul cranian? eu l-am masurat deasupra sprancenelor, dar nu stiu daca am procedat bine.

Pe mine ma tot jeneaza operatia asta e o durere constanta, si deja am ajuns la capatul rabdarii cu ea! parca imi zisese doctorita ca sunt fire care se absorb - eu n-am vazut sa se absoarba, din contra, mi-au cazut vreo doua ate (dar restul... nici vorba, se tin bine acolo). Si sincer, la cat de groasa e ata, nici nu vad cum s-ar putea resorbi! Am vreo doua noduri (sus si jos, unde a inceput/terminat cusatura) care imi provoaca niste usturimi de ma..... pe mine de durere, scuzati expresia. Am zile cand abia pot sa stau in picioare, ma ustura continuu si mai am 2 saptamani pana ma duc la medic, offff... turbez pana atunci!

S-a trezit teroristul. Normal. Cum imi permit sa fac si eu ceva ce-mi place?!

Oana, mami de strumf Casian Octav (29.07.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

scriu cu bebe in brate. m-a apucat plansul, deja nu mai intra in unele hainute, cele de 1 luna ii sunt fixe. doamne, ce repede creste..

Oana, mami de strumf Casian Octav (29.07.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

ramona zici ca i-a mers bine cu lapte HA

o fi intoleranta la lactoza?

mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog
http://s288.photobucket.com/home/cristi_2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Ramona, tu cam ce mananci ? Iei ceva medicamente ? Poate aici este explicatia de ca plange si se frichineste cand ii dai LM ...

E ceva adevar si in combinatia LP + LM ... Eu am hranit-o mixt pe Irina pana la 4 luni, cand mi s-a terminat LM de tot, si imi amintesc ca aveam probleme de genul asta pt ca se amestecau in burta cele 2 tipuri de lapte; cand am terminat cu LM, s-au temrinat si problemele. Acum, cu Miruna, avem cam aceleasi probleme, azi de exemplu mi-a urlat de la 7 dimineata pana la 14 !!! Cu pauze intre urlaturi, tacea doar cand o tineam in brate, si in special cand o tineam cu burtica pe mana mea; cum am culcat-o pe burta, cum s-a linistit, deic avea nevoie de caldura la burtica, dar mi-a fost frica s-o las sa doarma asa ...

Irina (2006) si Miruna (2011)
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput