Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (55)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Bine ai venit, aris! Sarcina usoara tie si bebelusului tau.

Emma 24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Bine ai venit Aris!

Scumpi felicitari pentru fetita! legat de carucior imi place varianta 1 dar ma gandesc cat de practic e rozul acela cand mai creste fetita. se poate scoate husa sa o speli?

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (25 saptamani)

Mergi la inceput

scumpi, mie imi place mai mult nr.2, dar important e ceea ce te atrage pe tine.

Emma 24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rania_s spune:

Buna dimineata fetelorrrrrrrrrrrrr!
Eh eu am adormit la 2 noaptea,m-am trezit la 5 am mancat cereale cu lapte m-am mai invartit putin prin casa si am dormit pana acuma.
ARIS bine ai venit la noi sarcina usoara iti doresc!
Eh asa eu mi-am luat carut Quinny buzzz e frumos se manevreaza usor dar sa stiti cine vrea sa-l ia ca e cam greu si mare!
Ma duc sa pap ceva ca mi-e gol stomacelul,pitica mea nu stiu ce face dar e cam agitata de cateva zile are mult de munca prin burtica....
A..aseara citeam odiseea vecina au inceput cu nasterile nu gluma...urmam noi!
Bafta la dentist fetelor!!!

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mai fetelor, nu e treaba ca-s spesi au ba, pozele astea le aveam.. le-am pus sa vedeti si voi burti meu, mare, de ma streseaza lumea minunandu-se, dar multam oricum ptr complimente in fine, eu eram mult mai slaba, si inainte de Mate, dar asta e.. sper ca o sa mai reusesc sa-mi revin dupa tornada..
anna, ce bluzo-rochita misto, si ce burtica faina!
bedro, am pus un link aseara, cateva pagini in spate.. eu nu pun pe albumul comun.. hai ca vreau sa te vad, pune poze si tu!!
aris, bine ai venit, sarcina usoara si la termen! lasa-ti datele sa te treaca fetele in lista!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Rania, buna dimineata :)))) si pofta buna.
Noi mai avem un pic de asteptat pana se face mancarica,ne-am gandit la o supa-crema de legume...Voi,fetele,la ce v-ti gandit pentru pranz?

Emma 24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bedrosmart spune:

Luny, ai PM.

Ooka, inca nu m-am hotarat, pentru ca nu stiu ce bani voi avea. De fapt, in momentul asta n-am bani nici sa nasc acasa, daramite la spital . Lasand gluma la o parte, se pare ca la Medlife vor sa bage un sistem de rate, iar daca-mi revin cu finantele, sper sa pot naste acolo. Daca nu, NU STIU CE FAC.

Scumpi, te rog sa nu te superi pe mine, stiu ca se poarta, dar eu am asa... o problema cu carucioarele negre. Scuze, parerea mea.

B.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

supa de rosii, rece, cu spaghete, gratarel cu piure si salata de varza

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Buna.
Vroiam sa va intreb daca intereseaza pe cineva sa cumpere PATUT HAUCK ( www.okazii.ro/catalog/56828213/patut-hauck-voiaj-dream-n-play-nou.html" target="_blank">ACESTA ) sau CARUSEL ELECTRONIC CU RATUSTE ( www.okazii.ro/catalog/57155463/carusel-luminos-vtech-cu-ratuste-nou.html" target="_blank">ACESTA ) - toate sunt noi, sigilate, cu garantie!

Detalii pe PM!

O zi minunata va doresc!

Irina ~ mamica norocoasa de scumpel Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Bedro, exista deja un sistem de plata in 2 rate: jumatate la inceput si jumatate dupa 6 luni. Cu ce medic vei naste?

Emma 24 +

Mergi la inceput