Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (55)
Raspunsuri - Pagina 8
cristi07 spune:
Anna ce bine arati si tu!
Frumoase mamici s-au adunat aici la odisee!
Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (25 saptamani)
tia_Mia spune:
Brambru multa bafta la dentist
Miere asteptam vesti
va imbratisez cu drag
Andreea 24+ Maya Maria
MINUNEA MEA
cristi07 spune:
Stie cineva ceva despre carucioarele de la ABC design? Eu am avut caruciorul de la ei si am fost multumita dar a fost varianta sport.
ooka spune:
salut fetelor
multumesc pentru aprecierile la adresa grasunicii, is atat de curioasa s-o vad si atat de nerabdatoare, mai ales ca nu i'am vazut moaca decit o singura data la eco, pentru ca sta grupata si cu fata in jos.. ptiu abia astept sa nasc bebelusa mea iubita!
Bramburico, curaj si da Doamne sa scapi repede si fara dureri!
Bedro, subscriu si eu la ce ai spus. Te'ai hotarit unde nasti pana la urma?
mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!
anna-mama spune:
Cristina, multumesc Nu stiu ce sa zic de carucioarele de la ABC design, dar sunt f interesata de subiectul carucioare. Eu la Vlad nu am cumparat carucior inainte sa nasc si apoi s-a dus sotul singur la cumparaturi si a luat in functie de cerintele mele, dar as vrea ceva mai bun.
Ooka, sa stii ca si eu abia astept sa o vad pe bebelina, nici noi nu am vazut-o decat o data la 12 saptamani, dintr-o parte (in poza de la avatar). Abia astept sa o vad, sa o motez
Tia
Azi am primit niste hainute de fetita, sunt maricele pt 1 an si ceva, dar sunt asa de frumoase O sa le pun bine pana o creste fata de ele.
de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 23+ cu
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
cristi07 spune:
Bine ca motzatzi voi fetele...si eu o sa am 2 nurori !
anna-mama spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristi07 Bine ca motzatzi voi fetele...si eu o sa am 2 nurori ! Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (25 saptamani) |
Cristina, eu la prima sarcina imi doream fetita, dar simteam ca e baiat, asa ca m-am bucurat cand am aflat ca e ceea ce am simtit acum eram putin mai incerta in ceea ce as vrea sa fie, voiam fetita la modul egoist (ca asa mi-am dorit si la primul, ca mi-ar placea sa o motez...), dar as fi vrut baiat ca sa aiba Vlad un partener de joaca, ca se impaca mai bine cand sunt doi de acelasi sex...asa ca pt Raducu sigur e varianta cea mai buna sa aiba un fratior
de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 23+ cu
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
cristi07 spune:
eu la Radu eram sigura ca e fetita . Acum am fost sigura din prima ca e baiat. Ma bucur ca e asa mai ales pentru Radu. Ma bucur ca am 2 copii, daca as fi fost mai tanara mi-ar fi placut sa am chiar 3 . Sanatos sa fie. E drept ca sunt innebunita dupa fetite...dar nu mai pot dupa baietii mei!
aris26 spune:
buna fetelor
ma bagati si pe mine in grup?
mai avem un baietel nascut pe 25 martie 2009 si acum asteptam inca un baiat undeva in jur de 7 decembrie. astazi am implinit 25 de saptamani
mama de mic +
scumpi spune:
Buna fetele,
Am revenit si noi acu 2 sapt din vacanta, dar am fost ocupissima cu una cu alta si n-am reusit sa intru. Am aflat si noi ce ascund in burtica: E fetita! Exact cum am simtit! M-am apucat deja de cumparat hainute( bine am cumparat si dinainte asa de sigura eram ca am o motata mica). Kg am luat cam multe, doar am am stat o luna la mama, hihihi, vreo 11 am pana acum la aproape 22 sapt.
Vb de carucioare, noi l-am vandut pe cel de la Sebastian, si acum suntem in cautare, imi trebuie ceva super usor, eu stand la etajul 1, fara lift, deci huta-huta sus-jos si jos-sus. Pe Sebastian l-am pus de la 7 luni in Mclaren de 5 kg. Imi face cu ochiul quinny, dar nu e chiar asa de usor.
Pun cateva link-uri sa va dati cu parerea ca mi-e greu sa aleg intre 2 culori: primul: landoul e negru si caruciorul roz: www.babyentiener.nl/info?p=5329&utm_source=Beslist&utm_medium=cpc&utm_term=Quinny Buzz 4 Combi Roller Pink %2710 %2B Reiswieg Rocking Black %2710&utm_content=Listing&utm_campaign=Beslist_NL" target="_blank">nr1
apoi nr 2: landoul rosu si caruciorul negru, dar imi dau sacul gratis: www.baby-budget.nl/quinny-buzz-3-rocking-black-strawberry-combi.html#" target="_blank">nr2
revin
Pupici tuturor
Sebastian, baietelul nostru iubit si bebe 2