Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (55)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Mie mi-a iesit anemie severa,nu stiu exact valorile dar e destul de grava daca m-a sunat doctorul si mi-a trimis prescriptia electronic la farmacie. De obicei nu se agita in halul asta daca poate astepta pana la urmatoarea vizita. Dar macar nu am facut diabet.

Maine imi vad mandra la 3d/4d

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tia_Mia spune:

Buna dimineata si o cu briose

sa aveti o zi minunata si plina de bucurii frumoase!

Miere sa va ocoleasca furtuna

cum ati dormit??

va pup cu drag si va imbratisez

Andreea 24+ Maya Maria

MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

Tia, imi pare tare rau de patania cu politistul, offf, or sa treaca repede cele 30 de zile
Ooka, ma bucur sa aud ca aveti vesti bune de la eco, cat despre anemie se rezolva cu vitamine Sper sa iasa bine si rh-ul
Ane, imi pare rau ca nu poti sa te odihnesti, te inteleg tare bine si pe mine ma oboseste f tare baietelul meu cel mare, imi imaginez cum e cu un bebe de 11 luni eu zic sa le spui si sper sa inteleaga

Revin

de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 23+ cu

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Rania, cum ai dormit? Si eu am vacut un film si apoi nu puteam sa dorm din cauza arsurilor de stomac m-am culcat in fund si peste noapte am coborat usor usor la orizontala Am citit si eu ca pe stanga e bine sa dormi, dar intotdeauna ma culc pe dreapta ca pe stanga e fi-miu si pana adoarme el deja imi amorteste partea stanga. In timpul noptii dorm pe toate partile, chiar si pe spate, ca asa amortesc si ma dor cele ca trebuie sa-mi schimb frecvent pozitia de somn.
Emma, m-a distrat tare regimul dat de doctora ta, stii ce e cel mai tare ca nu stiu ce o sa mai mananci dupa ce nasti cand o sa alaptezi, daca acum ai asa un regim
Eu nu as putea sa tin regim nici in mod normal, mie imi place sa mananc cu paine (integrala, cu muulte seminte), imi plac salatele cu maioneza, imi plac dulciurile, imi plac cartofii prajiti ...dar nu le mananc in fiecare zi, nici nu mai stiu de cand nu am mai mancat cartofi prajiti, dar ideea de regim m-ar face sa ma gandesc numai la mancarea interzisa
Luny, arati tare tare bine, iar de Mufarin cel mic ce sa mai zic
Ivanca, ce norocoasa esti ca primesti caruciorul si cadita, te scuteste de o gramada de bani Nu stiu sa-ti zic nimic de carucior.
Nicole, si eu am luat in sarcina cu Vladut Maalox pt arsuri, acum vad ca au inceput iar sa ma chinuie, dar nu am ajuns inca sa-mi cumpar ceva, oricum vreau mai intei sa o intreb pe doctora. In sarcina cu Vlad aveam arsuri asa puternice ca prea mare efect nu-si facea Maaloxul
Diana, ce dulce e Stefanut cum il asteapta el pe fratiorul lui

Sa avem o noua zi numai cu vesti bune!

de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 23+ cu

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

'neatza !

luny si miere, ce burtici frumose si vizibile aveti voi! si piticii vostrii sunt asa de dulci, mai ca-ti vine sa-i mananci!

ooka ma bucur ca rezultatele de la eco sunt bune!

si eu pap painica, ca na, imi place
si nu mai stiu cine zicea de picioare umflate...si la mine se fac butuc uneori, mai ales in concediu ca am mers mult, si am stat mult in picioare.
Tot pentru picioare umflate dr. mi-a recomandat sa fac un Doppler venos membre inferioare, sa ma asigur ca nu e vreun chist pe undeva. Din fericire totul a fost ok, doar circulatia este mai proasta datorita sarcinii, si m-am linistit.

in rest, ok aseara ca ieri nu am apucat sa dorm la pranz..si am picat franta, dar tot m-au chinuit vreo doua vise!

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!!MUltumim de cafea si tratatie, tia!

Am dormit ff prost (sau deloc) din cauza caldurilor ... uuffaaa!! Ce n-as da pt. o ploaie racoritoare!!

irina - din poze nu rezulta ca esti imensa, da' tu stii mai bine. Arati ff bine si radioasa!! Ca si luny, sexoasa .

ivanca - eu am avut la S. Peg Perego (carutul, nu landou). Cu timpul, uzura, devine greu de manevrat. Daca il primesti, bine, poti sa-l incerci si apoi iti iei altul. Insa eu nu mi-as cumpara acum un PP. Ooof, ca tare greu e sa decizi ce carut sa iei ...

wild - atunci, in cazul tau, ca n-ai nici o problema, eu zic sa lasi balta dieta, regimul ... acum nici sa te indopi ca o lacoma, da' exact ce zice anna, numai ideea de regim pe mine ma face sa calc pe-alaturi . Prea drastica dr. ta.

ooka - felicitari pt. vestile bune de la eco!! Grasunica!!

ane - da' oare neamurile nu isi dau seama ca pt. tine e obositor sa faci de baby-sitter? Sau vor sa iti faci ucenicia ? Nu sunt rea, insa macar acum ai si tu timp si dreptul sa fii mai odihnita, relaxata. Ca dupa ce il nasti pe-al tau tot vei mai avea de tras ...Eu zic sa le spui frumos ca nu faci fata si vrei sa te mai odihnesti.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 27s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Azi ma duc sa rezolv maseaua ... ii urasc pe dentisti ! Saracii, n-au nici o vina, da' tare nu-mi plac astfel de intalniri ....

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 27s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Neata! Multam de cafea!
Ei, dragele mosului..asa-i ca aseara ma laudam ca n-am probleme de somn? Ei, am cobit . De fapt nu pot sa zic ca am dormit foarte rau, dar m-am culcat la 11 si ceva, la 1 m-am trezit, dus la baie, intors Stefan (intotdeauna cand ma trezesc peste noapte trec si pe la Stefan in camera, sa vad ce face)si acum dormea pe orizontala in pat, apoi pe la 3 jumate m-am trezit iar, mers la baie, intors Stefan (acum era intors invers, cu capul in jos si picioarele pe perna )si pana la 4 nu am adormit..de fapt cand sa adorm mi s-a parut ca il aud pe Stefan razand (mai rade prin somn, vorbeste), apoi iar cand sa atipesc l-am auzit cum ma striga, dar pe cand am ajuns in camera dormea bustean...la 6 iar m-am trezit, l-a adus tati pe Stefan la noi in pat, in locul lui (asa face dimineata cand merge la munca) si am mai dormit amandoi pana la 8. Asa ca nu a fost o noapte fara somn, dar cu multe intreruperi.
Ooka, ca tu ziceai de vaccinul acela pntru RH, eu am noroc ca nu am nevoie, si eu si sotul aveam RH negativ, Stefan l-a mostenit pe tati si cu grupa sanguina, deci Calin sigur n-are cum sa iasa cu RH pozitiv.Dar fina-mea a patit faza, a nascut si cica nu au vaccinul in spital, ca sa si-l cumpere, dar nu a gasit la nici o farmacie (in Braila), ne-am apucat sa cautam pe net, am sunat si eu prin Zalau la farmacii..si pana la urma s-a rezolvat tot in spital, a cunoscut pe cineva,a dat bani incoace si incolo, si iata ca s-a gasit prin minune si in spital o bucata de vaccin (a platit vaccinul). Sunt foarte neseriosi doctorii astia, chiar ziceam ca poate nu toata lumea cunoaste pe cineva si are bani de dat in plus pe langa plata efectiva a vaccinului. Aia ce fac, spera sa nu fie nevoie de vaccin?

diana23+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!
dragelor, mersi ptr aprecieri..
brambu, gand la gand, am aceeasi pasiune catre stomatologie.. bafta tie!
aaa, uitasem, intalniri placute azi la eco, si sa veniti cu vesti bune toate!
sa aveti o zi de vis!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Neata fetele si de la noi. Va pupam.
Noi dormim bine inca gratie unei perne pt.gravidute in forma de U.Foarte comoda si utila.Ne sustine coloana uneori, alteori picioarele si tot asa. Ce e drept, avem program de dans sau box cate o ora noaptea, dar cand ne linistim, se poate dormi.Intradevar dormitul pe partea stanga este foarte recomandat.

Mergi la inceput