Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (55)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Luni, am vazut burtica superba si Mufarin simpatic!

Eu nu pot sa tin regim nici in mod obisnuit, daramite in sarcina. Cand am slabit cele 30 de kg le-am dat jos cu sport, dar am mancat normal.

Paine nu mananc nici eu, dar asta pt ca nu-mi place painea de aici si mi-e lene sa fac paine la masina de paine in mod frecvent.

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

eu am noroc, in mod normal nu ma ingras excesiv indiferent cat mananc... in sarcina, nu fac exceptii, mananc ce am pofta si cand am pofta, insa nu cantitati industriale.. paine eu mananc, dar cand e cazul, sunt zile cand nu mananc deloc, zile cand mananc si eu cateva felii, dar noi fff rar cumparam, o facem la masina.. pe mine dulciurile ma omoara, astea nu le ratez! altcineva, in locul meu, cu tendinta de ingrasare, avea cu 10 kg in plus pana acum, daca nu mai mult, si eu ma mir ce bine le tolerez in general.. dar nu se stie niciodata, organismul se mai schimba odata cu varsta..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanca78 spune:

Buna seara!

Ce active si harnicute sunteti!
Scrieti cu o viteza... si mai si gatiti (sau macar pregatiti) tot felul de lucruri interesante!
Felicitari pentru nr de kg, in majoritatea cazurilor ideal!... eu am pus aproape 8kg, de la 56kg / 169cm... nu-mi bat prea tare capul, nu sunt in stare sa tin vreun regim, dar din cate ma stiu nu cred ca am sa ma ingras foarte mult :)
Oricum, 8kg in plus se simt pe caldura asta!
Sunt cam molesita (nu harnicuta ca voi), nici n-am avut energie sa ma interesez de carut si alte accesorii pt transport copil :). De fapt, cred ca am sa "mostenesc" de la alt copil din familie carucior PegPerego + cadita cu suport. Se mai gandeste cineva sa foloseasca carucior PegPerego? merci!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Vad la stiri ca a fost cutremur de 6 grade in DC si NY...vineri asteptam si noi uraganul Irene care cica e cam nasol, sper sa nu se lase cu stricaciuni, trebuie sa mergem sa facem o aprovizionare cu apa si alte chestii necesare.

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rania_s spune:

Miereamara ma rog ca totul sa fie ok,si sa nu va afecteze in nici un fel uraganul!!!
Deci...eu nu am somn...ma bag la un film cine stie poate nu stau de paza si noaptea asta!

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Luny, da ce bine arati fata!!!! Si Muf e un scump!
Irina, sa dea Domnul sa va ocoleasca uraganul...nasol cu fenomenele astea extreme
Rania, poate poate iti vine somnul. Eu nu prea am probleme,ma mai trezesc noaptea ori ca se trezeste Stefan si merg la el, si pe la baie, dar adorm relativ repede la loc. Eu cadn merg la culcare dureaza mult pana adorm, dar asa a fost mereu.

diana23+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

in sfarsit am reusit si eu sa va citesc....eu sunt cam stresata si nervoasa ca de cand sunt in concediu parca a inebunit toata lumea, cumnata imi aduce baiatu sa stau cu el de dim e la 8 pana la 12 nici bine nu scap de unu ca suna si sormea sa stau si cu nepotelu cateva ore...deja imi vine sa-mi iau campii sunt f obosita si fizic si psihic, nepotelu are 11 luni si tre sa stau intr-una dupa el

Uff de kg ce sa mai zic am luat 11 kg pana acum desi nu mananc prea mult..am ajuns la 71 kg ....
Luny, Miereama ce gravidute frumoase
Raniasper sa dormi bine la noapte, eu inca nu am probleme cu somnul, dorm neintorsa

Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
21 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salut fetelor,

in sfarsit m-am asezat, ca am avut o zi tare plina azi.
mi'am luat analizele si mi'a iesit o anemie si ceva neutrofilie (acu' am citit ca ar fi oarecum normala in sarcina si apoi eram si racita cind le'am facut plus un herpes).

Zoe e bine, multumesc lui Dumnezeu, nu stiu ce a apucat'o ca s'a ingrasat brusc are 1700g si e mai mare cu vreo 4 zile. Toate par in regula si la locul lor, degete n-a numarat, m'a intrebat daca am facut morfologiile si am facut. S-a sucit sta cam oblico-transversal si bineinteles ca ne trateaza cu dosu'. Lichid suficient si col de 4.1cm. Placenta 2-3 dar nu a comentat.

Cristina am fost la homeopata, mi'a dat niste leacuri cu nume sugestive, ceai 'buna dispozitie', capsule ' confort emotional' si dupa analize zice ca's epuizata din motive de nesomn in principal, dar ca imi revin sa stau fara grija. Ah si mi'a mai dat niste polen, pana acum a fost bine sa vedem de aici inainte. Multumesc inca o data. Voiam sa te intreb de gradi, care gradi e apropae de dr? Acolo e baiatul tau? Noi suntem iar in cautare de gradinite :).

Corina, da, eu sunt cu rh, astept sa'mi iau rezultatele, sper sa fie totul bine, insa ma irita de nu mai poci ca trebuie sa il platesc..

sirop de tuse si noi tot coughend am dat sofiei ultima data cind a fost bolnava, a fost ok, i'a trecut.

Ane, dar nu poti sa le spui politicos, macar mai incolo dupa 30 de saptamani ca trebuie sa te mai odihnesti si tu macar citeva zile pe saptamana?

Miere, tinem pumnii sa va ocoloeasca vinturile :)

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rania_s spune:

nu vine somnul!!!mai bag un film poate vine intre timp!!!
Hai somnule si la mineeeeeeeee
Ane2si daca te simti asa obosita ar trebui sa le spui ca mai ai nevoie si tu de odihna!!!

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanca78 spune:

Ooka - felicitari pentru vestile bune!

Miere - sa va ocoleasca furtuna si alte fenomene!

Rania - nici pe mine nu ma ia somnul, vad. Aici (la Bucuresti) e ff cald. Iti doresc tie somn usor!

Noapte buna burtici!

Mergi la inceput