Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (55)
Raspunsuri - Pagina 4
abramburika spune:
tia - e clar ca a fost o zi cu ghinion pt. tine.
wild - aia cu prod. de porc si cutitul e tare. E adevarat ca sunt unele restrictii, in functie de analize sau antecedente, da' nici chiar asa. Eu am mancat de toate (ca irina), cu moderatie.
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 27s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
Wildorchid spune:
Tia, iti multumesc frumos, sarcina usoara si bebe sanatos si tie.
Cat despre permis, trebuia sa bagi burtica in fata si sa clipesti frumos, poate te erta nenea politistul.
Emma 24 +
nicoleLi spune:
diana, mersi, o sa trec maine pe la farmacie sa-mi iau, in caz ca vor fi mai naspa arsurile
andreea sorry...la voi nu merge cu o spaga mica, ca la noi in Bucuresti?
23+
abramburika spune:
wild - nici paine? Apa, paie si bataie atunci ... auzi, da' ti-a recomandat dieta asta pt. anumite probleme sau doar asa, preventiv sa nu te ingrasi?
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 27s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
tia_Mia spune:
am reusit sa negociez o amenda mica de 67 lei si permisul suspendat pe 30 zile cu ridicare si fara examen.....sigur era un politai fara copii ca nu l-am inmuiat cu sarcina ...i-am tot repetat ca sunt insarcinata dar nimic
si eu am luat 10 kg pana acum ...sper sa nu mai iau multe
Andreea 24+ Maya
MINUNEA MEA
Wildorchid spune:
Abramburika, analizele mele erau si sunt excelente (multumesc lui DD) si nu am avut vreo pb de sanatate anterior, strict sa nu ma ingras si bebele sa isi ia vitaminele necesare cresterii.Cu exceptia painii (pe care o mancam si la care poftim in orice context daca e calda), am cam ascultat-o. Carne si dulciuri oricum nu am putut manca deloc in sarcina, asa ca nu am mai contat. Lapte nu am baut cate 1 l/zi, dar jumate beau.Pana acum la 24 de saptamani, am luat 2,5 kg, iar bebe sapt trecuta (adica la 23 de sapt) avea 832 grame.E maricel bine.Probabil ca stie ginecoloaga mea ce stie, desi a fost restrictiva.Cred ca dansa nu ar numi asta dieta, prob il considera un regim sanatos pt gravide.Dar intr-o prima faza m-a socat, am plecat stupefiata din cabinet :))))
Emma 24 +
tia_Mia spune:
wildorchid eu te felicit ca ai reusit sa mananci ce ti-a recomandat ,,,,de exemplu mie mi s-a spus ca pot sa mananc ficatei de pui pentru ca , contin fier si doctora ta spune ca nu
mie mi-a spus doctora sa nu ma abtin de la nimic dar sa mananc pentru unul si nu pentru doi ....drept urmare m-am apucat de mancat cu paine ceea ce inainte nu mancam
Andreea 24+ Maya
MINUNEA MEA
rania_s spune:
tia_mia ce sa facem sa mai intampla.
Fetelor voi cum dormiti noaptea?eu incerc sa dorm cat de mult pe partea stanga ca am citit ca asa e bine dar chiar ca nu mai pot.oare are ceva daca dorm pe dreapta sau pe spate???
Adevarul e ca pitica cand stau pe partea stanga e cel mai linistita,desi noaptea trecuta a avut program artistic si n-a fost bine numai in sezut cand am stat.
29+
luny spune:
gata https://picasaweb.google.com/108432320026365348445/22S?authkey=Gv1sRgCIf9_9iV_9a9Tw
Wildorchid, de ce nu e voie paine? de fapt, eu nu pricep, ce-i cu dieta asta, in sarcina?... dieta in sarcina?.. da, poate ptr persoane care pot avea diferite probleme, afectiuni, sau care sunt predispuse spre ingrasare exagerata.. altfel... zau ca nu inteleg de ce-si da cu parerea atat de ciudat obstreticianul... e mai mult decat exagerat, pe bune, si daca vorbesti cu un nutritionist, la fel ar spune, macar ala ar fi indreptatit sa faca astfel de recomandari... de ex, suc natural mult, poate fi mai ingrasator si 'aducator' de calorii decat 2 felii de paine integrala/zi... etc... exemple sunt multe... inclusiv carnea de porc slaba este infinit mai sanatoasa decat puiul din magazin, ingrasat cu chimicale si hormoni.. a, ca alegi tu sa nu mananci ca sa nu te ingrasi, e decizie personala deja.. dar trebuie cantarite bine beneficiile si riscurile..
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... http://lmtf.lilypie.com/BI6Ap3.png" target="_blank">si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
tia_Mia spune:
rania micuta mea ii place sa doarma cand dorm pe spate numai ca nu prea pot sa stau mult ...in schimb cand ma intorc pe parti se foieste toata seara pana ma ridica si pe mine in fund
pe mine m-au luat iar carceii...si beau calciu zilnic
Andreea 24+ Maya Maria
MINUNEA MEA