Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (55)
Raspunsuri - Pagina 3
anna-mama spune:
Miere, felicitari pt rezultatele bune la testul de diabet. Lasa, ca deficienta de fier de recupereaza
de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 23+ cu
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
dianalaura spune:
Denisa, nu cred sa fie un motiv de ingrijorare ca nu te-ai ingrasat, mai ales daca ti-a zis si medicul si copilul e ok. Tu si Lia o sa fiti fotomodele la craciun
Nicole, eu pentru arsuri am luat Maalox, sau Dicarbocalm. Sunt safe in sarcina. Nu abuzam de ele, dar cand nu mai puteam sa dorm decat in fund si imi era rau de la acid, mai bagat cate o pastila. Dar ca remedii naturale incearca covrigeii de aia mici( salatini), apa minerala, pop-corn....vezi tie ce iti prieste.
Vai fetelor, sa va povestesc. Am fost la dr mea de familie si am trecut si pe la cea a lui Stefan (sunt in aceeasi cladire). Dr. era in concediu, dar am gasit in cabinet un bebe mic, de aproape 3 luni, care urma sa primeasca vaccinul. Era asa de mic si de scump...avea doar 3.5 kg, zicea maica-sa ca la nascut la 36 de saptamani, dar a avut numai 1 kg. Si in 2 luni si ceva a pus 2.5 kg, deci foarte bine!!! Asa mi s-a facut pofta sa il iau in brate, cu greu m-am stapanit sa nu fac nimic . Si zic si eu ca Stefan "Mami eu nu mai am rabdare, vreau sa vina Calin pe lume". Dar mai avem un pic de asteptat, decat prea devreme, mai bine avem noi rabdare.
diana23+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
luny spune:
dia, si la plafar gasesti, mi-am amintit!
Miere, super pozele, tu esti o haioasa, imi plac coditele, si eu imi mai fac cateodata, acum e nitel cam scurt insa..
si eu am mancat mai de toate in sarcina asta, aici am fost muuult mai relaxata, mai si un pepsi, mai si o gura de bere, la care poftesc din cauza caldurii cred, ca nu ma omor altfel, mezeluri crude..
Wildorchid bestiala dr ta cu porcul... tu chiar ai crezut-o si nu mananci porc sau nu folosesti cutiul dupa ce ai taiat cu el carnea, acum pe bune?..
rania, nu e adevarat ca daca esti slaba iei multe kg in sarcina... 13 kg mi se pare rezonabil, cat am luat eu cu Mate, si aveam 49-50 kg cand am ramas, la 1,67 m.. tine doar de organismul fiecareia.. am prietene si mai slabe care au luat max 10-11 kg..
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
va ziceam ce burti am... poftiti
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
dianalaura spune:
Luny, nu merge linkul, zice ca nu gaseste pagina
diana23+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
Bedrosmart spune:
Corina, maioneza n-are nicio legatura cu toxoplasmoza, cred ca la asta te-ai referit cand ai zis ca n-ai anticorpi pentru toxo, nu? Toxoplasma se ia de la pisici.
Maioneza, eventual, are legatura cu Salmonella,respectiv cu boala provocata de ea, adica salmoneloza.
Wildorchid, cel care ti-a dat recomandarile de dieta (inclusiv aia cu porcul)este obstetricianul care te urmareste sau medicul de familie? De curiozitate ...Oricum, mai avea putin si te trecea pe paine si apa.
Luny, ba da, e adevarat ca IN MAJORITATEA CAZURILOR iei mai multe kg daca pleci de la mai putine. Este un fapt constatat statistic.Uite mai jos (dar gasesti multe alte informatii pe net):
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1285
Bineinteles, e vorba de posibilitatea statistica de a te ingrasa asa, nu e valabil obligatoriu pentru toata lumea.
B.
tia_Mia spune:
Hello burticilor,
pot sa va spun ca imediat ce am iesit de la servici, m-a oprit politia si mi-a luat permisul...vorbeam la telefon si nu am dat prioritate pe trecerea de pietoni si sunt si in delegatie la Bacau
ma apuc de citit din urma si revin
va puup
Andreea 24+ Maya
MINUNEA MEA
tia_Mia spune:
Wildorchid bine ai venit si sarcina usoara cu bebe frumos si sanatos
Andreea 24+ Maya
MINUNEA MEA
Wildorchid spune:
Si apropo,paine nu e voie. Ceea ce mi-a recomandat este 1 litru de lapte pe zi, branzica (nu feta,etc), legume si fructe fara numar, cereale integrale, peste de 2 ori pe saptamana, un ou in fiecare zi, multe lichide (nu sucuri decat daca sunt naturale), carnita doar piept de pui, plus vitaminele (elevit, in cazul meu)
Emma 24 +