Diriginte - Flori?

Diriginte - Flori? | Autor: filofteia

Link direct la acest mesaj

Sa nu radeti de mine, dar... tot gandindu-ma ca mai sunt trei saptamani pana la scoala , am avut o revelatie... copilul meu trece clasa a V-a si va avea diriginte (barbat).

De aici si problema... ne ducem cu flori la diriginte in prima zi? Duceti flori la profesorii barbati?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Eu nu, n-am trimis copilul cu flori la profesori barbati.
Sincer, nu am stiut cum sa procedez asa ca pe singurul ce il aveau l-am "sarit" pur si simplu din lista de flori de la inceputul anului.

Daca insa este diriginte poti cumpura un ghiveci cu o floare sa le ramana in clasa, sa o ingrijeasca ei.
Deci nu il duce dirigintelui ci clasei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

eu nu cred ca as duce flori, nici buchet si nici ghiveci

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmina_p spune:

Dilema asta o am si eu!Cu ce ne ducem noi la "domnul"in prima zi de scoala???Am mai orbit cu mamici care au copii la domni invatatori....unele au dus flori,altele ghivece c flori,altele cate o "punguta" cu cafea,sampanie....fiecare ce-a avut prin casa sau ce-a considerat de cuviinta!Dar mie nu mi se par potrivite astea!Si m-am saturat de "pungulite" ca am avut la grady vreo 9 de dus la fiecare "inceput"(educatoare-2,asistente-2,ingrijitoare....etc).Deci....nu luam flori,dar nici ceva in punga....atunci ce????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

Citat:
citat din mesajul lui cosmina_p

nu luam flori,dar nici ceva in punga....atunci ce????

nimica
sincer doar in tara trebuie cadorisite educatoarele,profesoarele,diregintele..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Eu am colegi, barbati, care se bucura de florile primite la inceputul sau la sfarsitul anului scolar. Se mai bucura si nevestele ...

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Citat:
citat din mesajul lui bely

Citat:
citat din mesajul lui cosmina_p

nu luam flori,dar nici ceva in punga....atunci ce????

nimica
sincer doar in tara trebuie cadorisite educatoarele,profesoarele,diregintele..

_
Mami de Patricia-Filipa (29-08-2009)
Patricia

Cita dreptate ai bely!

Eu nu as duce flori unui barbat. Iar cadou pt ce?! Sa-l "vada" bine pe copil de-a lungul anului?! Daca ar fi la sf. de clasa a 8-a as inteleg un cadou idn partea clasei, dar la inceput de an scolar?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Eu nu as duce nimic profesorului - pentru ce? Mai ales flori si cadouri, in niciun caz. Bine, cadouri eu nu as duce nici profesoarelor/invatatoarelor, decat flori, dar, probabil, sunt o exceptie. Nu am dus nici la gradinita, am pus doar bani impreuna cu ceilalti parinti, dar sume mici, pana in 20-25 de lei/parinte, din care s-a cumparat cate ceva pentru fiecare d-na. Niciodata nu am simtit ca ar fi tratata fetita mea altfel pentru ca nu am facut cadouri d-lor.

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri.

Cadouri nici nu se pune problema.

La inceput de an scolar toti copiii vin cu flori, asa ca nu mi-as dori sa fie al meu singurul fara. Am mai oferit flori unui profesor de la scoala de muzica, dar m-am gandit ca ei sunt artisti si percep altfel lucrurile.

Mie imi place sa ofer flori si sa primesc. In viziunea mea a oferi flori nu este egal cu a mitui.

Cred ca vom merge cu un buchet pentru domnul diriginte. (Serialbastre )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinai spune:

Eu i-as duce flori. De ce crezi ca nu s-ar bucura si el de niste flori? Nu zice nimeni sa ii cumperi trandafiri rosii, insa un buchet cred ca ar fi apreciat.
Eventual ceva mai sobru, fara funde. Un buchet simplu de flori albe sau un buchet de flori de camp, fara nici un fel de accesorii.
Si vorba lui Serialbastre, daca nu se bucura el, se bucura sotia/prietena lui.
Eu nu vad florile drept mita. Ci un semn de apreciere, un dar ca sa ii faca ziua mai frumoasa.
Sau ai putea sa faci altceva...Du-i un cosulet plin cu fructe de sezon. Cu un biletel atasat cu un mesaj de genul "Sa aveti un an plin de roade "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Stati un pic, daca trece in clasa a 5-a inca nu are ce aprecia. Cadou, cosulet cu fructe sau ce mai vreti voi ii dati, dar de Pasti sau la sfarsitul anului. Deocamdata eu zic sa nu duceti nimic. Eu am avut diriginte in liceu si nu m aduceam cu flori. Cat despre copiii mei - nu ii trimit in prima zi cu flori.

Mergi la inceput