La France (2)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinuk@ spune:

pt tratamentul homeopat doar un medic homeopat poate sa l recomande eu po as va zic substantele
dar se adapteaza in functie de copil si varsta si la ai mei a fost diferit tratamentul nici una din substante nu au fost la fel la amandoi
asa ca cel mai bine va sfatuiti cu un medic din zona voastra
eu sunt cam reticenta la homeopate sincera sa fiu dar neprimid altceva decat paracetamol la orice.... fac bine la moralu mamei

am schimbat medicul si cred ca l am gasit pe cel care sa pot sa ma consult si care asculta si parerile mele fara a se simti ofensat

vechiul pediatru nici la fata nici la baiat nu a recunoscut multe desi era o somitate pe aici prin zona totul era normal si eu vedeam ca nu e ....acum m am linsitit dupa nenumarate cautari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Marox, si daca vine hartiuta,ce e de facut? Asteptam sa vedem daca ia si ea? Facem tratament preventiv?

Olim,multumim, le fel si voua!Bravo pentru escapada la Disney,mai asteptam si noi vreo 2 ani si mergem.Cati ani are Alex? Bb 2 e fetita sau baietel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

raluk, alex are 4 ani in noiembrie.Cat despre bebe din burtica, se pare ca e fetita dar inca nu se stie exact, mai asteptam pana saptamana viitoare la eco.Eu presimt ca e tot un baietel, dar eco de ieri spunea ca e fetita, cu toate ca acum 3 saptamani doctorita spunea ca e baietel Nu il prindem niciodata intr=o pozitie buna sa vedem exact.
Acum cautam nume de fetite, ca de baiat avem, ducem tratative in familie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Olim,nu conteaza ce va fi,important e sa fie sanatos!Ce nume preferati? Sotul tau e francez?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Fetelor,daca vine hirtiuta cu paduchii ,nu prea sint multe de facut!!Supravegheati parul copiilor,la fetitele cu parul lung cozi impletite si bine strinse, in rest dumnezeu cu mila! pe mine m-a invatat o farmacista sa pun in samponul cu care o spal ,o picatura de ulei esential de lavanda.Cit am facut chestia asta nu a luat nimic,dar acu la inceput de an mi-a venit cu ploconul!! sampon special ,piaptan cu dintii desi si spalat tot la 60C!!! si nu va zic ce par lung si des are fiica-mea stau 2 ore in baie sa o curat de ma apuca toti dracii pe aia care nu isi curata copiii,ca intotdeauna e cite unul care nu se sinchiseste! asta e Franta,aici e normal sa ai paduchi la scoala
Pup

Mergi la inceput

raluka, sotul e ardelean nu ma vad eu maritata cu francez la caracterul meu de maramu!stiu ca nu conteaza sexul, dar la 20 de saptamani nu speram sa fie asa timid sa nu se arate ce este.
corina, hai mai cum e normal sa ai paduchiintr-o tara ca Franta!pupici multi si sa scapati repede de noii colocatari

la noi noutati, azi alex a stat la scoala si a mancat la cantina, a fost a doua zi, ieri a stat pana la 6 ce am ajuns noi de la urgenta acasa, am avut mici pierderi, dar se pare ca a fost doar efortul de la Disney, nimic mai grav.Si a fost prima zi in care a stat toata ziua la scoala, si i-a placut asa mult, ca azi a vrut el singur sa ramana toata ziua.Ma bucur ca se adapteaza mai repede decat am crezut.

va pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Corina, mi-ai luat vorba din gura, exact asa as fi scris si eu despre paduchi. Cu singura diferenta ca nu-i las cu parul lung, Julia ma uraste pe chestia asta . Eu ii iau la puricat de cind ii vad ca se scarpina 1 data! Pe Alex il termin repede, il tund eu (ca mi-am luat si masina de tuns...vreau sa spun ca am amortizat-o relativ repede). Pe Julia o iau in fiecare seara timp de o saptamina la curatat parul, suvita cu suvita, cu otet...practic incerc sa distrug pe toti "bébés poux". Plus schimbat asternuturi si dat cu spray-ul special pt canapele. Plus bagat plamumile, pernele, jucariile de plus in garaj pt 2-3 saptamini, la frig. Brr, ma ia groaza ca incepe iarna si iar apar nedoritii .

Olim, nu stiu cum se face, da' aici lumea nu se agita pt paduchi. Cind am intrebat-o pe cumnata-mea cum se face ca nimeni nu se streseaza si enerveaza a zis ca sint ca gripa, nu stii de unde-i iei, ii suporti, te tratezi si pe-urma trece...pina la tura urmatoare. Toti parintii de azi au avut paduchi cind erau la scoala, cred ca d-aia ei sint relaxati si noi nu. In Ro e rusine, au paduchi doar copiii murdari, aici paduchii sint se duc peste tot si nici nu aduc boli cum e legenda, ca s-ar afla . Multa sanatate si felicitari pentru adaptarea reusita a lui Alex la gradinita!

Mergi la inceput

marox, multumim ma bucur ca ii place, si ca dimineata ma intreaba ce zi e si daca mergem la scoala?Ininte ii era tare greu.
Si noi am luat masina de tuns pe punctele de la Super U si suntem tare multumiti de ea.Al meu sot il tunde pe Alex, intr-o zi am sa incerc pe capul lui, si daca nu iese ii fac programare la tuns.

mai asa este, noi de mici am crescut ca e rusine sa ai paduchi, dar parca nici asa indiferenti ca aici nu poti fii!

pupici tuturor!

am fost sa imi dea factura pentru ochelari ,300 de euro, in conditiile in care rama e destul de slabuta si doar 100 de euro, maine sa vad cat imi ramburseaza Groupama.Alex trebuie sa poarte ochelari, anul trecut i-am facut control acasa si nu avea nimic, si acuma are astigmatism si e si hipermetrop, dupa ce l-au pus la un singur aparat.Am cerut RDV la preive pe sfarsitul lunii, sa ii confirme dioptriile, ca parca asa brusc lentile combinate, mi se pare ciudat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luxe spune:

O rugaminte la voi fetele,daca se poate ! Trebuie sa scriu cateva randuri( cerere) ptr a o lasa la garderie in timpul reuniunii! Si habar n-am ce trebuie sa scriu...adica formula in care se scrie o cerere !! Imi puteti spune vreo idee ???? Stiu ca sunt !
Mersic mult !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luxe spune:

Ok, am rezolvat-o !....

Mergi la inceput