La France (2)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Deci se va intampla negresit si invazia paduchilorPe aici nu se agita lumea pentru multe lucruri, e drept..

Mergi la inceput

Buna,fetele! Cu ce va umpleti timpul in weekend? Noi am fost la acvariu, avand in vedere ca ploua.

Sa aveti o seara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Ieri seara am fost la o gala de patinaj artistic. Impresionant!
Iar astazi am stat acasa...curatenie, gatit...nimic palpitant!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare
nici la noi nimic nou, ieri am dat o tura prin vide-grenier sa ii cumpar mandrei niste haine mov, rozas fii cumparat jumate piata daca nu eram cu sotul.Noroc ca pentru Alex nu sunt multe, dar pentru fetite, nici nu stii ce sa alegi!
Miercuri mergem la eco de 22 saptamani, sper sa nu imi spuna acuma ca Sofia e un Andrei, al meu zice ca ce facem cu hainele daca nu e fata?

va pup pe toate si o saptamana frumoasa tuturor va dorim!!!

fug sa il duc pe Alex la scoala si trec pe la laborator la analizle de rigoaredeja m-am saturat sa imi ia lunar sange!

Mergi la inceput

Marox,ai copii mari,cu rabdare, poti merge in tot felul de locuri!

Olim,daca e Andrei,nu ai de ales,faci si pe bb 3
Ce-mi plac brocantele, abia astept, la noi e sambata!

Mergi la inceput

unde stai Raluka, ca venim si noi!

cat despre bb3mai ducem tratative, ca Alex oricum vrea si Andrei si Sofia si un Ben 10

mai trecem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna

Olim, daca acum duceti tratative pt BB3... ce negocieri o sa fie pentru Ben10
Noi o sa mergem duminica viitoare la un Festival medieval

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

buna seara,imi cer scuze ca dau buzna,la voi,dar vin cu o rugaminte,Mario,este un pui de om,care are nevoie de ajutorul nostru,daca puteti,daca vreti,orice ajutor cat de mic conteaza!

detalii,gasiti aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167347&nm=Mario-un-baietel-de-4-ani-are-nevoie-de-inimi

va multumesc si-mi cer scuze daca am deranjat!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dengabi spune:

Buna seara,

Eu locuiesc in Germania,in Frankfurt si acum o saptamna ne-am intors din Paris . Am ramas impresionati de frumusetea
Paris-ului si de agitatia de acolo.Ne-a placut foarte mult ca orasul este un furnicar si tot timpul vezi oameni pe strada indiferent de ora . Viata de la voi este tare agitata,in comparatie cu linistea pe care o intilnesti in Germania- Oricum o prefer pe cea de la voi,decat linistea de aici. Preturile mi s-a parut cam piperate si cred ca este destul de greu pentru cei cu salarii mici.

Mergi la inceput

salutare tuturor
gaby ce faceti, cum sunteti?
dengaby, depinde in ce zona locuiesti,sunt sigura ca si Berlinul e la fel sau aproape cu furnicarul din Paris.Noi, de exemplu unde locuim, e o liniste de mormant, am stat in St Malo, oras destul de marisor, dar la ora 7 nu era nimeni pe strazi, din toamna pana primavara.
Parisul e frumos ca turist, si sa vezi doar zonele turistice, ca daca intri pe perifericesau prin cartierele mai putin bune ale orasului, orice poti sa zici, numai ca esti la Paris nu!

Si da, ai dreptate, la voi in Germania viata e mult mai ieftina, adica ma refer la mancare, haine, ca in rest nu cunosc.

fetelor, unde ati disparut toate ca nu mai dati nici un semn de viata?
pupici tuturor

Mergi la inceput