La France (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

In mod normal trebuie sa intrebi pe miri daca au:
"une liste de mariage"
s-au
"une cagnotte"(cutie pentru pus plicurile )
iar daca vreti sa oferiti "en espece "
si nu cheque ar fi bine sa va ginditi sa puneti si une carte ,nu de alta da sa stie si ei de la cine vin banii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luxe spune:

Si noi mergem saptamana ce vine la o nunta...in Italia...dar banuiesc ca tot acolo-i !! Mirii au deschis un cont la o agentie de voiaj si noi am virat banii acolo !!
In sfarsit mergem si noi in vacanta...pe ultima suta de metri...cateva zile la,Lago di Garda !!!
Eu am atat de mari emotii cu inceperea scolii...sunt curioasa cum va fii !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Da, pai cred ca daca mai stau mult in concediu, o sa ma cred "bretona".. oricum e f special.
Am uitat sa zic de nunta ca este un cuplu polonez
Am sunat insa azi sa intreb si au zis ca nu au nici, nici, nici... ca lasa la alegerea invitatilor. Acum tot ne gandim ce sa cumparam, dar cred ca o sa ne orientam ori spre un cheque ori carte cadeau.

Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

etelor, aajuns cablu la aparatul fotoooo
delphin,dau o cafeacand ne vedem,demulttrebuia sa intreb de el, imi e asa ciuda caam fost si in Romania si nu am facut poze deloc anu asta canu am avut cu ce sa il incarc
recupereze acuma.

va pe toate si va doresc un wek excelent,noi ne pregatim de plecat in Bretagne, spersa avem ceva soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinuk@ spune:

gata ne am intors acasa a fost super fain si copiii linistiti n am avut treaba cu ei
chiar au invatat multe lucruri noi sunt foarte incantata de experienta asta
maine incepe maternelle am niste emotii de mor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nickro spune:

Buna ziua
Vin aici redirectionat e pe voyage,forum, de catre utuliztorul oltean, cu urmatoarea problema.
Planuiesc o excursie pe Coasta de Azur, cu cazare Nisa, avionul cu Blue Air (n-am curaj sa merg cu masina :)) , pt. o saptamna. Voi vizita si alte orase-sate gen Eze, Cannes Monaco, Antibes cu parcul Marineland, dar vreau sa ajung si la Menton. Din ce-am citit are vreo 6 gradini, zic ei foarte frumoase: Val Rahmeh, Maria Serena, Fontana Rosa, Serre de la Madonne etc. Ati vizitat vreuna, puteti sa-mi dati vreun hint in pivinta asta? Orice sugestie legata de Menton sau alte obiective de pe Coasta e binevenita. Va multumesc anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

cristinuk, bine ai revenit
daaa si noi incepem CP maine, io am mult mai multe emotii decat ea...:((
Am incercat sa-i explic ce si cum o sa faca de acum la scoala si ea mi-a zis ca "ce mare lucru, tot asta faceam si la maternala" :)
Apropos, ce punem in prima zi in ghiozdane? Pe lista noastra n-au fost decat creioane si culori, nici un caiet, nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Citat:
citat din mesajul lui doruletz

cristinuk, bine ai revenit
daaa si noi incepem CP maine, io am mult mai multe emotii decat ea...:((
Am incercat sa-i explic ce si cum o sa faca de acum la scoala si ea mi-a zis ca "ce mare lucru, tot asta faceam si la maternala" :)
Apropos, ce punem in prima zi in ghiozdane? Pe lista noastra n-au fost decat creioane si culori, nici un caiet, nimic

Doruletz, aici rechizitele se dau gratuite de la scoala in clasele primare. (e cheltuiala primariei)
Lista data e suficienta.

O sa-ti mai ceara pe parcurs una-alta, gen batiste de hirtie, basketi curati de lasat la scoala, un clasor, nimicuri.

Bonne rentrée !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna
Noi suntem la Perros de sambata e asa de frumos...maine mergem cu vaporasul catre insule. Azi am prins si soare si baie

Bonne rentrée! pentru cele "consernate"
Nickro, bine ai venit! sunt fete de pe coasta pe aici, o sa raspunda ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

HAI ROMANIA!!!!!!!!!!

Mergi la inceput