La France (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Olim, pentru cablul tau, vezi cum i se spune standard la portul tau (acolo unde se cableaza) si cauta un cablu "generic" port_aparat <-> USB. S-ar putea sa vezi informatia si pe notita aparatului.
solutia 2 : Mai uita-te bine si la calculatorul tau caci unele mai recente sunt capabile sa citeasca direct card-ul de memorie (il scoti din aparat si-l inserezi in calculator).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna
Am vazut pe amazon la 13 eur... e cam ciudat cablul ala cu mufa asa de lata...ai putea incerca si la magazine, eu mai gasesc cabluri ieftine pe la Saturn, Carrefour...
Ati vazut ca a venit soarele si la noi? Nu numai in sud

Edit: Partea 2 a lui Mik, e mult mai buna, ca doar nu faci poze pe memoria aparatului, ca e mica, deobicei, deci scoate cardul. Daca nu un cititor de carduri separat, care se pune pe Usb la comp (in caz de nu ai deja cititor) e super ieftin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

problema e ca fara cablu nu pot sa incarc bateria aparatului foto, deci nu pot sa il folosesc
calculatorul meu citeste cardul, dar aparatu nu mai face poze.
nu merge cablu normal de date, ca are o mufa lata in forma de trapez, am incercat pe la magazine dar cica e special de samsung, si doar la comanda se aducasa imi trebuie daca iau aparate foto scumpe.
gaby ai gasit tu pt samsung WB 560?ca eu nu am gasit multam de ajutor

Mergi la inceput
Mergi la inceput

delphin, multumesc din suflet
tocmai am facut comanda, sper sa fie ok.

fetelor , eu sunt tare ravasita.Al meu sot a avut azi reunine cu big boss si a fost instiintat ca nu ramanem nici aici mai mult de cateva luni, ca are nevoie de veto peste 2 ani in Normandie, si apana atunci are cateva colege care au in plan copii, si le va inlocui pe elepana atunci, si asa mai capata si experienta
aici are de azi un coleg nou, care a venit de o firma concurenta, dar are 5 ani de experienta si el va ramane pe zona.Desi in iarna asta a fost conditia sa ne mutam din Bretagne aici, ca ramane definitv.
As m-am saturat de mutat de regiuni, noroc ca nu au multe centre in Franta, ca ma trezeam ca ma mut la Nice sau la Bordeaux.
Si acum cand ne facem planuri de casa, deja am toate actele depuse la banca doar sa ne gasim casa,a sa inca 2 ani minim in chirie, apoi mutatul cu camioane, ca din Bretagne am venit cu un camion, mutat de scoala, Andrei mic, eu tot nu o sa imi pot cauta de lucru inca.
Se pare ca pana la urma o sa ne luam o rulota, ca e mai practica pentru noi in conditiile de fata.
va doresc o zi excelenta tuturor

sa nu uit dau de ca e sarbatoare azi, tuturor Ionilor si Ioanelor, aici ma includ!

Mergi la inceput

gaby, multumesc mult de ajutor

Mergi la inceput

Ooo, La multi ani!!!
Lasa, Olim, ca e mai bine sa ai de lucru, decat deloc. Si in plus, rulota are farmecul ei
Gata meregm la colindat pe afara, pana nu incepe iar ploaia.

Mergi la inceput

unde ati disparut toate

la noi....PLOUA!

Mergi la inceput

Buna
Ce ma fac ca mai avem numai 10 zile de vacanta ramase din fericire sunt cu soare aparent.
Care dintre voi au fost la o nunta aici? Suntem invitati vineri la primarie pt o nunta civila si apoi o mica receptie... voiam sa va intreb cam ce se ia cadou...sau cum se procedeaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

inca 10 zile?? va invidiez... Noi am inceput deja numaratoarea inversa pana la rentré... noroc ca vacanta de 1 noiembrie pica in octombrie si ne mai ridica moralul :)

Noi am fost aici la doua tipuri de nunti: cu "liste de mariage" unde alegi un obiect dintr-o lista si trimiti bani pt obiectul respectiv in contul magazinului sau alta cand insurateii au vrut drept cadou un voiaj si atunci fiecare invitat a cotizat cu bani in plic. Insa trebuie sa-i intrebi pe ei ce si cum, o sa-ti spuna fara pb

Mergi la inceput