Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (172)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Seara buna!

Ne-am dezmeticit si noi acum pe seara dupa nunta la care am mers ieri noapte. A fost frumos ca a fost tineret mult si la 4 dimineata inca mai incingeau podeaua dansand.

Pe Medeea am lasat-o acasa cu fratele si cumnata si nu prea s-au descurcat desi am lasat-o dormind iar ea nu se trezeste peste noapte. A facut cumnata ce-a facut si a trezit-o asa ca vreo ora s-a chinuit s-o adoarma la loc, mai ales ca fata nu e obisnuita cu ea. In iulie am mai fost la o nunta si tot asa a facut. Cand am venit noi la 3 dimineata, urla copilul de-l auzeam de la intrarea in bloc. Nu stiu ce-i face dar m-am lecuit s-o mai rog sa stea cu fata.

Fetele multumesc din suflet pentru urari. Va pup pe toate cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ciristina_serban

Baby, bine ati revenit din vacanta la munte.

Krys, fericita mamica de bubulina RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004)

Incearca sa te odhihnesti caci o mamica linistita si odihnita este cheia armoniei in casa

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palomina spune:

Rubia, multumim de felicitari !

Noi azi am umblat hai-hui iar... sunt rupta de oboseala , am avut si musafiri-pe bunici

cand ma gandesc ca vine toamna, iarna imi vine rau. ce facem noi cu piticii in casa atata timp? nu zic ca nu vom mai iesi dar nu o sa mai fie asa bine ca acum...or sa fie haine multe, umezeala, mucisori si tot tacamul....

v-am pupat! pe maine!

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

RUBIA ce scumpa cum te cauta acum
haha si ce tare cum a escaladat paturile si a venit la voi!

VICTO,iubirea s-a inmultit,triplicat,e ceva ce nu mai incape in piept,pt fiecare !

SADDIE,poate nu ii face nimic cumnata,ma gandesc ca simte copilul ca nu esti,sau e pur si simplu coincidenta..
magandesc ca nu o lasa fratele tau sa ii faca ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

aelita nu ma gandesc ca ii face rau sau ceva, doamne fereste. Ea e doar genul de persoana care crede ca le stie pe toate si face numai cum stie.

Medeea doarme singura in camera ei deci nu are cum sa simta daca sunt sau nu in casa. La nunta din iulie de ex. a scancit ca a pierdut suzeta. Ea in loc sa se duca sa i-o dea si sa iasa repede din camera a zis ca-i mai bine sa stea sa vada daca adoarme la loc. Ei atunci copilul s-a trezit de-a binelea si cum n-o cunoaste n-a mai putut s-o linisteasca.
Tura asta o suspectez ca a intrat sa ia laptop-ul dim camera fetei ca il uitasem acolo si nu putea ea sa se dea pe net si de-aia s-a trezit. Ea sustine ca de cald s-a trezit si ca dupa ce i-a deschis geamul un sfert de ora s-a culcat la loc. Io nu prea cred pt. ca Medeea NICIODATA nu s-a trezit din motivul asta. Oricum dupa ce-a aerisit n-a uitat sa recupereze si laptop-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

seara buna, mamicute dragi

acum ma pregatesc si eu de culcare, am avut o zi luuuungaaaa... Isa nu a dormit deloc de amiaza! nu am reusit s-o culc intre 2.30-3.30 daca s-a trezit dupa 11, cand am pus-o in patul mare sa mai fac o incercare, a inceput sa ma calareasca, sa ma traga de haine, sa chiuie vesela, asa ca m-am dat batuta. a dormit pe drum spre plaja unde nici nu ne-am mai oprit pana la urma, ca era vant si cetos... am mers in Parcul american cu Isa adormita, am dus-o eu in brate. nu mi-a trecut prin cap sa iau o paturica din masina si, cand am ajuns la lacul din mijlocul parcului, am lasat-o pe iarba si s-a trezit, era prea aspra iarba! asa mi-a fost de ciuda ca adormise frumos in bratele mele, desi deja nu mi le mai simteam... asa ca a alergat prin parc, am dat mancare ratelor (pestii tropicali si broastele testoase au disparut din primavara cand au curatat lacul ), ne-a prins ploaia in 3 reprize si ne-am ascuns sub copaci, am dus fata nasilor acasa si pe la vreo 23 am ajuns si noi la cuibul nostru, Isa a luat somn urgent! cred si eu... asa ma distreaza ca ma invidiati cu somnul de amiaza al Isei, e drept ca eu is tare multumita de alea 3 ore (care is si 2.30 dar si 3.30-4!), numai bine atunci e si foarte cald afara si eu imi mai fac de-ale mele prin casa. dar asa or sa ajunga toti delfinasii pana la urma, cu un somn mai lung la amiaza. intr-o vreme aveam si noi cate 3 pe zi... is tot necajita ca nu mananca Isa mai nimic, mai mult de 3-5 lingurite de mancare nicidecum. dar bea lichide in prostie! Florin zice ca e sigur de la caldura, ca prea coincide perioada asta cu incalzirea puternica a vremii. sper sa fie doar atat, intre timp eu tot fac la mancare

ma retrag si eu, sting lumina ca pe vremuri, hihi , noapte buna

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Žneatza

poftiti la o calduta si zambiti, e luni. sa aveti o saptamana minunata!!

eu am deschis ochii la 7.55 speriata ca e ziua si Isa nu s-a trezit deloc, nici pentru laptic. asa ca m-am ridicat si i-am facut portia, l-a baut pe jumatate trezita, dar a adormit inapoi. eu nu mai pot inchide ochii, desi parca as mai dormi, dar daca ma pun in pat, apoi ma ridic cu o durere de cap ce ma tine toata ziua. asa ca deja am maturat casa si am pregatit cafeaua , imediat ma apuc de facut mancare. e innorat iar si cam racoare, vremea asta-i ca... vremea!!

Mergi la inceput

racusor, noi avem 2 sapt de cand a inceput Isa cu febra si kk moale. febra a trecut in 3 zile, kk si acum mai face cate unul moale. la regim n-o pot tine ca nu mananca mai nimic, nicidecum de regim!! banana sa nu-i mai simta nici gustul, noroc ca-i fac lp seara cu mucilagiu. dar noi am trecut prin astea fara a face un vaccin de cateva luni, deci nu te ingrijora ca ar fi alte probleme mai grave .

rubia, prinsi asupra faptului am fost si noi, de Maria: cobora din patutul ei (era de lemn dar se legana si ea se balansa pana putea sari in patul nostru) direct peste noi . Isa avea un senzor (acum mai da gres ), cand ne puneam si noi in pat cu vreo intentie, era cu ochii mari-mari si incepea povestile

baby, pana trece la un program frumos si stabil, va fi putin haos...

victo, noi in ultimii ani am organizat rev ori la noi acasa, ori la alti prieteni. si copiii dormeau toti intr-o camera, mergeam pe rand sa vedem ce fac. acum vreo 3 ani parca am fost la un bar al surorii nasului, iar fetele au dormit cu capul pe masa lor , la 1 le-am dus acasa la noi si si-au continuat somnul singure, dar ele erau deja destul de mari... anul trecut am zis ca stam acasa cuminti si de Craciun si de Rev, dar au venit altii la noi si tot ne-am chefuit

krys, relaxeaza-te, mami. sigur va reveni la normal, cum ziceam mai sus, si Isa are o vreme de cand nu mananca, dam cu lapte la greu (o cutie mare la 3 zile), supe si apa (din cand in cand cate-un ceai). dar e vesela, se joaca, doar eu ma tot stresam ca are ceva. o sa treaca si perioada asta!

saddie, probabil ca mititica s-a trezit cum zici tu si a vazut ca e o straina in locul tau. nasol e ca apoi isi da peste cap programul verificandu-ti prezenta, dar eu cred ca se va rezolva repede . eventual poate veni cumnata mai des la voi, sa se obisnuiasca si cu prezenta ei...

palomina, parca am scris eu vorbele tale: "
cand ma gandesc ca vine toamna, iarna imi vine rau. ce facem noi cu piticii in casa atata timp? nu zic ca nu vom mai iesi dar nu o sa mai fie asa bine ca acum...or sa fie haine multe, umezeala, mucisori si tot tacamul....". cand ma gandesc la asta, imi vine cheful sa ies si mai mult afara acum, sa-mi incar bateriile solare (eu doar la soare si caldura functionez ) si sa profit cat pentru toata iarna!!

aelita, ca de obicei am vazut o familie superba in poze . eu tare as vrea sa ne intalnim cu totii in Barcelona (inca n-am fost niciodata), poate punem de-un botez al lui Miguel acolo, haha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Neata

eu tot stresata cu piticania, iar i-am dat de dimineata iaurt, si iar plansete la kk si kk moale deci regim in continuare . i-am scris pediatrei, ne-a dat un medicament, pana acum nu a fost decat regim si biotics + 2 zile hidrasec, nimic altceva, dar se pare ca nu e de ajuns.

ce mancare de regim mai stiti, pentru micul dejun si gustari? la pranz si seara mananca legume in diferite combinatii. saracul cred ca s-a saturat de mar copt...

o sa ii mai fac maine o tura de analize, coprocultura si coprocitograma , sa fim siguri ca nu e nimic infectios. daca ati vedea ca acum 2-3 saptamani ma plangeam ca e grasun, si acum nu mai are nici burtica nici bolfute desi papa totusi bine....

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

racusor, ai aici cateva retete. multa sanatate puiutului drag

Mergi la inceput