Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (172)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Salutare si de la noi. Rody multumeeeesc de cafeaaaaaa... uiiii, ce buna e si ce bine pica.

Baby si pe tine. Multumesc de sfat.

Am hranit pitica cu o piersica azi Chiar nu mai stiu ce sa-i dau, ca fructe nu a mai papat de o sapt la scaunul ei moale, am evitat. Azi in schimb am cedat psihic, i-am dat, a papat, vedem noi ce patim. Acum am facut-o pachet, a venit bunica s-o duca in parc. Eu cica am ramas sa fac ordine si o ciorbica. Dar pana atunci am intrat sa va salut.

Ma duc sa va mai citesc si mai revin.

Aaaa, dar va rog, mai impartasiti si cu noi ce mai papa ai vosti pitici de-a lungul zilei si cam care e programul ca eu simt ca l-am zapacit de tot. Bine ca macar lala de somn se respecta. Aici sunt taaare multumita. Pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

Am absentat iar in we, dar n-am avut nici timp sa respir..
Noi suntem bine, am fost la gratar si sambata si duminica. Mi-a dormt numai cate 40 de min pe ceas o data pe zi in ultimele zile, noaptea nu a dormit mai bine.

Palomina, sunt singura ca veti veni cu vest bune de la cotrol!

Rubia, tot o sa va mai prinda..
Nasol cu furtul cablurilor, tin minte ca l-au furat in repetate randuri .

Eladea, Bambo, concediu placut!!

Noi plecam dupa masa de pranz din Bacau spre MI (sau cel putin asa este stabilit acum).
Eu voi pleca cu 2 borcanele pt pitpalac, iaurtele, laptic. La hainute, am o gecuta, dar parca-i prea groasa, cred ca tb sa ma uit pe prognoza.
De abia astept!!
Eu nu pap puerco, sotul mananca de toate pt toti (s-a si ingrasat de cand au venit ai mei acasa).

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Am intrat si eu repede sa va salut. Azi noapte am sta pana la 2 la munca, prevad inca o noapte alba, dar maine se termina.
Raul tot cu bunica, care il invata de toate. Eu nu prea am rabdare, dar de o saptamana, feciorasul meu faca pa pa, face la olita, zice mama, deci secretul e rabdarea si exersarea. Dar NU E VOIE tot nu intelege .

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

poze 1 AN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

am tot lenevit pana acum cu capuccino dupa mine, ar cam trebui sa ma apuc de mancare, altfel ma prinde iar caldura mare la oale

Isa e treaza de la 9 , o auzeam povestind in interfon, acum e liniste . daca o luam din patut, la ora asta era deja sacaita de somn. ar mai avea o ora de dormit!

tu mamici, dar is cam multe absente notabile pe-aici: bambi, roxana, ramonasin, cris2010, crissteo, maurice, michelle, lauri_ca, puiutz, kata... asta asa, referindu-ma la cele care scriau mai des. ca daca e s-o iau mai in amanunt, nici ooana, paula, crispro, giorgia nu mai intra asa ca inainte, imediat intram in alta etapa, mai avem 9 zile!!!

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Rody, eu din cauza ca nu am timp efectiv.
Oricum nu se vb ca pe vremea gravideniei. Doamne, mult se mai scria atunci!!! Cum puteam avea atatea intrebari si atatea informatii!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

poze 1 AN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Adriana, ti-a dat Pufescu indicatii corecte (multumesc de ajutor)

Deabia astept sa ne vedem!!!! Ce pacat ca nu suntem mai multe....dar sigur or sa mai fie intalniri. Asa ce mult imi doresc sa fie vremea frumoasa, nici nu va imaginati. Ca un facut, de fiecare data cand am avut pe cineva drag la noi, a fost vremea urata si am stat numai in casa.
Iar de ziua Larisei, singura data defapt cand am avut toata pensiunea doar pentru distractia noastra, a plouat non stop!!!!!!

Racusor, cel mai bine e sa astepti rezultatul analizelor. Cu retete nu ma prea pricep, am vazut ca ti-a trimis Rodi ceva. Eu mai facem budinca de orez cu mar copt (orez fiert in apa si apoi pus in el mar copt, si bagat putin la cuptor); budinca din paste si branza telemea (nu pui smantana sau ou decat ungi cu putin unt); paine prajita cu cascaval ras amestecat cu telemea si bagat putin la cuptor sa se moaie apoi taiati dumicati; banana cu branza de vaci, mar copt amestecat cu biscuiti simpli sau si cu banana; orez expandat
Nu mai stiu- asa strict pentru gustare e cam greu.
In rest - orez cu legume (defapt cu morcov), pui cu orez si legume, supa crema de lugume (preponderent morcov, putin cartof, putin dovlecel) si cu crutoane (evident fara smantana), piept de pui cu legume la aburi, supa de pui cu paste chiar si peste la abur cu orez si legume. Totul depinde si de form de diaree, daca se agraveaza normal ca lista se reduce....

Si noi am fost 2 saptamni cu regim si tot mai revenea din cand in cand cate un caca moale. Bona si acum ma intreaba daca nu a mai facut moale......nu stiu de la e o fi

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Victo mergem cu tot cu copii la Sovata, ca doar inchiriem o cabana si noi bem intr-o camera iar ei vor dormi in alta camera
- nici eu nu am cu cine sa il las pe Matei si sincer si nu cred ca as vrea sa plec din oras fara el - asa ca daca ar ramane cu mama am merge la un restaurant pe aici prin oras...in concluzie mai bine la Sovata

Aelita - pozele sunt iar voi toti sunteti minunati
de venit la Barcelona, hmmm pai la inceputul anului viitor, inca nu e sigur...sa vedem ce hotarasc Raul, Raisa si Matei

Citat:
citat din mesajul lui rodyka
tu mamici, dar is cam multe absente notabile pe-aici: bambi, roxana, ramonasin, cris2010, crissteo, maurice, michelle, lauri_ca, puiutz, kata... asta asa, referindu-ma la cele care scriau mai des. ca daca e s-o iau mai in amanunt, nici ooana, paula, crispro, giorgia nu mai intra asa ca inainte, imediat intram in alta etapa, mai avem 9 zile!!!

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

eu absentez motivat - strang lucrurile in cutii in speranta ca ne mutam cat de curand ca sa putem pleca la mare

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Buna ziua pe la pranz,

semnam si noi condica, dupa un week-end agitat. Sambata am fost la ai mei la Turda, ieri la gratar la ziua nasului, plus musafiri seara.
Copilul meu a devenit un alintat si jumatate. Toata ziua merge la usa si cere "tai-tai" si face crize din orice. Mereu vrea cate un obiect pe care il vede (imi arata cu degetul) sau sa aprinda lumina sau sa bage cheile in usa. Daca nu ma conformez, incepe scandalul, plange ca din gura de sarpe, se tranteste pe jos...eu deocamdata is calma, sper sa pot ramane asa. Zau nu stiu cum sa procedez, sper ca e ceva trecator.

Referitor la biata fetita batuta de care v-am zis, am scris un email la protectia copilului sa intreb cum se procedeaza in astfel de cazuri...sper sa imi si raspunda cineva

racusoru pup pe Andreiu bolnavior. Nu stiu daca a fost coincidenta sau nu dar cred ca Enterolactis chiar a ajutat la noi, poate ii schimbi si tu probioticele. Stiu ca Eladea mei zicea si de Protectis...la noi Biotics n-a fost de ajutor.

Paula spor la treaba! Bine ca nu mai e mult pana la deadline.

Rodi, Cris2010 zicea ca isi petrece vara la tara la mama ei, poate nu are net. De restul absentelor nu mai stiu...

rubia, m-am amuzat cum v-a prins Tania in flagrant Bine ca nu pricepe ea ce si cum, mie mi-e groaza de cand vor creste copii, trebuie sa avem mare grija

Ca de obicei n-am chef de nimic, dar merg sa mai fac una alta...

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Ziua buna si de la noi!

Rody, vad ca m-ai sanctionat pentru absente

Cam asa se intampla cand trebuie sa-mi lucrez actele, sa incheiem luna... ce sa fac...mi-ar place mie sa stau numai cu voi tot timpul, dar uite ca nu se poate...iar eu nu am nici macar o bunicuta pe langa mine sa stea cu Raducu, care de vreo 2 zile merge efectiv in continuu, trage de toate cele, dupa ce se joaca cu toate jucariile si se plictiseste incepe cu perdelele, dulapurile, trage de pe masa tot ce e uitat pe margine

Racusor, sanatate multa lui Andreiut, imi pare tare rau ca nu si-a revenit inca. Dar pediatra ce zice? L-a examinat? De ce nu ii faceti si niste analize de sange si de urina, pe langa cele la scaun, ca sa va excludeti alte posibile cauze. Zic si eu...

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Salutare!
Nu am citit din urma, trebuie sa fac bagajul ca plecam iar la Ct, cu toate catrafusele dupa noi.
Crissy
Am trimis poze

Sasha a inceput sa mearga doar de o mana. Acum vreo doua zile vroia sa plece singur dar s-a repezit bunica-mea la el, s-a speriat ca pica; si nu a mai plecat singur...

Mi-am dat seama ca nu i-am pus pe tava ceva care sa aiba legatura cu sportul, au tot pus invitatii ce au gasit la indemana, dar nimeni nu s-a gandit la sport. iar cartea era cu fata colorata in jos, ce putea sa-l atraga la o carte uratica?

Va pup!

Mergi la inceput