Hotel Perla

Hotel Perla | Autor: Amy76

Link direct la acest mesaj

A fost cineva in ultima perioada la hotel Perla din Mamaia? Noi urmeaza sa plecam luni si nu am vazut referinte grozave.Sper sa nu fie chiar asa de rau

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Buna! Cum a fost pana la urma la hotel Perla? Si pe mine ma tenta saptamana trecuta dar am ales hotelul Parc. Mai bine stateam acasa...un dezastru de hotel

pozeBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

buna
eu am fost, dar acum 5 ani
hotelul nu are balcoane la camere, asta cel mai mare dezavantaj.
restaurantul este ok
bufetul este foarte bogat, mancarea este buna buna
are loc de joaca pt copii, pisc, camerele piscina proprie, camerele sunt curate.

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Eu am fost la Perla in 2004-2005. Singurul defect pe care as putea sa i-l gasesc e ca e intr-o zona prea "galagioasa", agolmerata, langa satul de vacanta. In rest, conditiile de cazre ok (nu ma interesau balcoanele), mancarea ff multa si buna, personal dragut si disponibil. De departe cel mai ok hotel din Mamaia din cele incercate de mine.

Aaa... atunci eram fara copil, deci nu stiu sa iti spun ce servicii ofera pt. familiile cu copii.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 28s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy76 spune:

Am venit de doua zile si am aflat pe propria piele cum e. Daca citeam raspunsurile voastre mai devreme ma linisteam.
Pot spune ca a fost bine. Eu eram speriata de informatiile pe care le aflasem de pe niste site-uri de turism. Stiam de acasa ca nu sunt balcoane, deci n-am fost surprinsa. Camerele sunt relativ mici, iar patul proportional cu camera-adica pat matrimonial destul de ingust. Am completat cu o saltea de acasa si ne-am descurcat, chiar daca ne-au cam durut oasele. Foarte curat! In fiecare zi faceau curatenie si la doua zile schimbau lenjeria si faceau ordine...super, pentru ca dimineata grabiti sa plecam cat mai repede le lasam cam aruncate. Micul dejun acelasi in fiecare zi. Multe produse, dar chiar mereu identice? Noi ne-am multumit cu ochiurile pe care le faceau in fata noastra, branza de vreo 4 feluri si rosii. Mezelurile nu le-am incercat, dar cu siguranta, chiar daca erau de mai multe feluri si poate erau proaspete, se vedea ca erau de cea mai slaba calitate. In fiecare zi acelasi compot de visine si orez cu lapte, pepene, cornuri . N-am murit de foame, clar, dar parca se citea dorinta de profit maxim cu investitie minima.Televizorul era unul mic si vechi, frigiderul racea foarte bine. Ce-am avut din plin a fost o oglinda, cat o treime din perete, probabil pentru a crea senzatia de spatiu. Personalul destul de prietenos. Lifturile mergeau excelent, iar la parter au un calculator conectat la internet pe care il poti folosi gratis.Baia era exagerat de mica. Era foarte greu cand trebuia sa ii spal pe copii. E foarte buna de model daca facem casa si vrem o baie in plus pe o suprafata foarte mica! Piscina era foarte curata, cu sezlonguri suficiente, dar apa era rece. Dar noi oricum venisem la mare. Plaja si apa erau curate. Sezlongurile le plateam de dimineata(15 lei) si le foloseam si cand ne duceam dupa-amiaza fara probleme. Mi-a placut apa marii care era pe o distanta mare destul de mica si ii puteam lasa pe pitici singuri sa se joace. Pot spune ca a fost un concediu linistit...dar mi-as dori ca la preturile care se practica sa fie mai mult interes pentru turisti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Am fost in anul 2009, 3 nopti august/septembrie. Mie mi s-a parut prost raportul calitate-pret. Adica la o camera mica, mobila veche, baie mica-mica cu instalatii sanitare de ani de zile, tu imi ceri mie aproape 200 lei cazare??? Da-o in colo...
Asta m-a deranjat, ce am scris mai sus... pat matrimonial super mic, spatiu deloc, baie inghesuita, cu o baterie pe la dus pe acolo de 100 de ani, o comoda jupuita, si pac, ceri o caruta de bani??
Bine ca au renovat holul hotelului! De parca m-am cazat pe hol!

In rest, serviciile asa si asa, nu pot sa zic ca a fost rau...lipsa balcoanelor nu m-a deranjat asa tare, mancarea a fost nici prea-prea nici foarte-foarte, a mers...

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Am trecut si eu in vara asta pe acolo. Noi am fost cazati la Tomis dar prietenii la Perla. Nu se compara cele doua. Perla mai mult de doua stele nu merita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Da, da, da.. Perla are 3 stele cica. Cine le-o fi acordat si ce spaga a primit..? La preturi, poate, merita atatea stele..

Tomis-ul de cate stele e? Tot de 3? De curiozitate intreb...

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput