Fetita mea se crede...caine!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

sotul meu pe la 4-5 ani se credea gaina, povesteste soacra-mea..isi facuse cuibar, cotcodacea, tot tacamul; acum de putin timp vad ca si matei a luat-o pe calea asta (desi NICIODATA nu s-a povestit episodul asta din viata lui ta-su in prezenta lui) , de am ramas gura-casca...si-a adus oua de plastic, din ouale kinder sa le cloceasca, a trebuit sa il las sa se culce in cuibarul facut din perne- mai precis din TOATE pernele din casa..din fericire deocamdata din farfurie mananca tot cu furculita, astept sa vad daca ajungem si la faza de ciugulit..

meg,dematei(9.02.2007)

"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raza de soare
... poate fortata de reactiile celor din jur, cred ca am ajuns sa vreau un copil gen mobila, care sa nu se joace de-a catelul, sa nu alerge, sa nu strige, sa NU...

Te inteleg perfect. Sunt exact ca tine.
Trebuie sa ne educam singuri si sa facem diferenta intre "ce zice lumea" si ce este normal in cazul copiilor.
Eu ce sa mai zic de lume, cand Tora latra sonor intr-un magazin sau pe strada si mai incepe si Ana ca un catelandru pe langa ea...ma fac ca nu-s cu ele
Despre cainele vostru: e pacat ca nu se pot juca, dar nu te invinovati prea tare, daca asa ai simtit, asa ai facut. Este importanta si linistea ta.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:
citat din mesajul lui Raza de soare
... poate fortata de reactiile celor din jur, cred ca am ajuns sa vreau un copil gen mobila, care sa nu se joace de-a catelul, sa nu alerge, sa nu strige, sa NU...

Te inteleg perfect. Sunt exact ca tine.
Trebuie sa ne educam singuri si sa facem diferenta intre "ce zice lumea" si ce este normal in cazul copiilor.
Eu ce sa mai zic de lume, cand Tora latra sonor intr-un magazin sau pe strada si mai incepe si Ana ca un catelandru pe langa ea...ma fac ca nu-s cu ele
Despre cainele vostru: e pacat ca nu se pot juca, dar nu te invinovati prea tare, daca asa ai simtit, asa ai facut. Este importanta si linistea ta.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Va multumesc inca o data pentru sfaturi! E bine sa stiu ca nu este cazul sa ma ingrijorez, dimpotriva.

Rog moderatorii sa inchida subiectul.

Mergi la inceput