Fetita mea se crede...caine!
Raspunsuri - Pagina 2
msl1 spune:
Si a mea dupa 2 saptamini de stat la bunica-sa care are 2 ciini se credea ciine...latra in loc sa vorbeasca, minca din farfurie ca si ciinele, umbla in 4 labe etc etc...am pus-o pe seama faptului ca-i autista si la autisti cind le intra o idee in cap nu-i mai iasa degraba, si am lasat-o in pace....dupa vreun an a uitat sa mai fie ciine dupa ce nu prea a mai vazut ciini...
Rufus spune:
Nevasta mea latra frecvent. In special cand e bucuroasa...dar si cand este iritata.
Ieri seara mergeam spre aeroport...la un stop s-a luat in "gura" cu un dulau, tolanit pe trotuar...ne-a fugarit ala pentru o vreme, impreuna cu un tovaras. Asa e ea.
Ce sfat sa-ti dau eu?
Distreaza-te, insorito!
Never ever nu o vei mai vedea pe fata ta in faza asta! O sa-ti fie dor si nu vei mai capata asa ceva. Ce spune lumea? Cui ii pasa?
Cand o sa termine, o sa-ti lipseasca. Crede-ma.
Edit: Tora a vazut ce am scris. E nemultumita ca n-am amintit ca obisnuieste sa scheaune, sa maraie si sa dea din ...coada.
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
Creola spune:
Ce simpatica trebuie sa fie!
Cred ca ar trebui sa o lasi sa latre cat vrea ,se va plictisi la un moment dat .
35+ Elisa Rebecca
adra_bell spune:
Nu-i nimic daca se crede caine, a mea are un an de cand e pisica. Miauna, isi pune paharul cu apa pe jos si incearca sa lipaie, se baga sub masa si vrea sa manance de acolo, mai merge in patru labute, inclusiv pe strada. Norocul nostru ca face asta doar din cand in cand, si asa ni se pare si noua amuzant
blog
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
escu spune:
Iar eu am o pisica ce se crede om. Nu se a seaza la masa decat pe scaunul care are in dreptul lui un tacam, dupa ce terminam dusul se aseaza in locul nostru si asteapta si ea sa faca dus. Nu avem mereu timp, dar in weekend ii facem si ei.
balanta_tm spune:
Citat: |
citat din mesajul lui escu Iar eu am o pisica ce se crede om. Nu se a seaza la masa decat pe scaunul care are in dreptul lui un tacam, dupa ce terminam dusul se aseaza in locul nostru si asteapta si ea sa faca dus. Nu avem mereu timp, dar in weekend ii facem si ei. |
Nu degeba se zice ca "Dogs have owners. Cats have staff."
Raza de soare spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Rufus Ce sfat sa-ti dau eu? Distreaza-te, insorito! Never ever nu o vei mai vedea pe fata ta in faza asta! O sa-ti fie dor si nu vei mai capata asa ceva. Cand o sa termine, o sa-ti lipseasca. Crede-ma. |
Ai dreptate, Rufus...Deja imi este dor de multe...dar acum, poate fortata de reactiile celor din jur, cred ca am ajuns sa vreau un copil gen mobila, care sa nu se joace de-a catelul, sa nu alerge, sa nu strige, sa NU... Iti multumesc, este ceea ce aveam nevoie!
Cat despre datul din coada al Torei...Hau-hauuuuuuuuuu...
roxy, am spus deja, este o minune de copil.
Tuturor celor care mi-ati raspuns, vreau sa va multumesc!
M-am linistit si mi-am dat seama ca este doar o alta etapa (na, e primul copil), o alta joaca nevinovata, de care trebuie sa ma bucur ca de primul zambet.
M-am gandit ca se poarta asa pentru ca nu are voie sa se joace cu cainele. Ma doare cumplit, toata sarcina am visat sa ii vad harjonindu-se...din pacate, dupa ce am nascut, l-am indepartat, am facut gard pentru a nu se apropia de carucior, nu ne-am mai jucat cu el si s-a inrait, ajungand chiar sa muste.
Acum papusa mea il mangaie prin gard, ii arunca vreun os, vorbeste cu el, il mangaie pe furis cand trecem pe langa el...si atat. Si stiu ca l-ar smotoci zdravan daca as lasa-o, dar...aleg sa am un copil intreg. Mi se umplu ochii de lacrimi, insa, pentru ca numele cainelui, a fost al treilea cuvant invatat.
In schimb, la parintii mei, are voie sa se joace cu cele 2 pisici si o catelusa, desigur, tot cu supraveghere.
Din acest motiv, am crezut ca joaca ei ar fi o problema si nu reuseam sa-mi dau seama care anume...
M-am amuzat cu povestile voastre si mi s-a facut dor de copilarie...
Inca o data, multumesc!
Mikaela_a spune:
Sa nu va suparati pe mine, dar am ras la replicile voastre, au fost amuzante de-a dreptul.
Si fetita mea se credea pisica pe la 4 ani, dar numai cand o aduceam la servici, miorlaia intr-o veselie. Cum plecam de la servici, cum isi revenea.
sanziana27 spune:
Baietelul nostru cel mic a avut o perioada scurta cand musca si a ramas celebra o faza: l-a muscat pe cel mare, maraind ca un caine!
Cel mare l-a intrebat:
- Ce faci, ma musti?
- Da, eu sunt Lucky (catelul bunicilor)
- Auzi, mama, David ma musca....ce crede el ca eu sunt o bucata de sunca pe care sa o manance
De atunci nu a mai muscat si a renuntat si la lipaitul din farfurii, "uite asa mananca Wulfi" (alt catel)
La noi nu a durat mult, 1-2 luni....mai mult musca (il mangaiai si isi baga caninii unde te nimerea) cand sareai ca ars zicea "Asa face Lucky, musca". Si mai lipaia din farfurie.De latrat nu l-am auzit!
Dragos cel mare mai e din cand in cand Mr Bin sau "omul cu cravata" dar vad ca ia parti pozitive: pleaca in oras cu masina, isi pune cravata, pleaca la restaurant, isi face casa....
Wildorchid spune:
Raza de soare, ma gandesc ca o idee ar fi sa intri tu mai mult in lumea ei, sa va jucati impreuna si sa vezi prin ochii ei de copil ce simte cand se imagineaza a fi catel.Apoi incet,incet sa o aduci in lumea ta,daca intr-adevar te deranjeaza acest joc al ei de-a catelul, dar fara sa o privezi de bucuria jocului si a copilariei.Chiar asa...lumea ta cum e?
Emma 24