Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (42)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

strumf este superbaaaa "fetita cu buline" .....ff frumos muzeul (muzeele) vizitat...iar tie bravo mami si mult spor inainte!!

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Strumph, ieri am trecut doar sa mai incalzim apa pt laptele fetei.. ca e ff cald aici 38 de grade cu 80 % umezeala.... si ieri am fost pe munte si dupa prin parc... azi nici n-am iesit pe afara.... pe seara...dar fac treaba:
am dat cu mopul prin toata casa.., am sters praful, am spalat niste ghiozdane , vreo trei masini de rufe, vase, dat papa la bb si joaca... si am facut icre si pui la cuptor....si m-am apucat de sertarul cu ciorapi

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

salutare si de la noi fetele

strumph super frumoase pozele toate
cate kg are piscoata ta?
arata f nbine

mi-e nu mi-a luat nimic ingreutate petra de cand cu mucii
de 2 sapt
abia a mancat
s-a martait
s-a vaitat
si nu a prea dormit ziua
si o stare subfebrila
offffffffffffffff
poate scapam
da de 2 zile manca ceva mai bine
acu dimineata nu s-a bagat la nici o mancare
nu stiu ce sa ma fac cu ea

Mergi la inceput

dinora superbe pozele
condoleante
si sunt convinsa ca mama ta a vazut totul de acolo de unde este
multeeeeeeeeeee imbratisari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Yasmi, mutumim piscoata iti trimite o bulina si mami o floricica off ma simt vinovata de placinat de dimineata, dar las ca ies acusi la plimbare si o dau jos imping la deal carutul cu "bulinuta" Nu ma las, tre sa mai dau jos multe kile, dar las ca le vin eu de hac , nu se pun ele cu mine

Delia, mult spor ca vad ca esti harnicuta, cat despre caldura, aoleo... ce aveti voi acolo, am sunat-o ieri pe sora mea din italia ca a fost ziua ei sa ii spun la multi ani si spunea ca nu are aer, ca a dat gata o sticla de apa de 1 l jumate in 10 min asa cald e si cica imagineaza-ti cum ar fi sa respiri aer cald, e ca ala de la feon? stiu cum e vara in italia ca am fost, umed si cald de te inadusi si nu ai aer, nu as vrea sa fiu acolo acum , poate cand se lasa racaoarea prin sept-oct poate plecam in Honey moon?

Cami, multumesc nu stiu cat are acum piscoata, cred ca in jur de 7.3 ori 7.4 , nu am mai cantarit-o de mult, dar m-ai facut curioasa, maine diminmeata o bag la o cantareala si iti spun multa sanatate petrei si pofta buna ca vad ca are nevoie

ma duc sa alaptez bulinuta ca s-a trezit si isi cere drepturile ca si asa sunetm in intarziere 20 min

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ailed vorba lui bb_yasmi , la ce-ti trebuie tie egim? poate sa te maoi ingrasi esti asa slaba....

bb_yasmi asa vreau si eu, sa mai pun pe mine ceva dar nu grasime clar..... muschi vreau de aia ii tot dau bataie cu abdomenele si pentru fese.

dya ce grasunel este Cristian ce-mi place poza aia cu manuta celuilalt bebel in gurtia lui, este tare

strumphitza este asa dulce piscoata, asa bine ii sta cu freza aia, asa scumpa o face
si lasa ca o placinta nu are nimic numai sa nu devina obicei

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

cami, sa fie bine petra!

strumf plimbare placuta!

delia...greu cu caldura mare!! intr-una din dati cand am fost in sicilia (pe insula, la socrela) am fost in toiul verii..gravi in 5-6 luni...wowww dezastruos de cald..cand am coborat din avion si am dat cu nasul de acel aer cald... erau 45gr...si ieri cand am vb cu ea erau la ora 11 35-36

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

irinuca tot in concediu? tare bine trebuie sa fie.
nu stiu daca este cazul de lp. eu zic sa nu ii dai. mai au si bebeii perioade mai agitate.

fetelor, azi am facut prima supica bebelinei si a mancat vreo 20 ml asa. nu a vrut mai mult. s-a strambat la inceput putin, plescaia dar apoi casca gurita.....
stiti ce mi-a zis pediatra? sa pun de la inceput toate legumele si o ceapa mica intreaga, dovlecel, patrunjel, pastarnac, morcov...sa nu le pun pe rand. si asa am facut, sper sa fie bine
vreau sa-i dau 2-3 zile supa si apoi si legumele pasate in supa.

Mergi la inceput

roxy si eu am facut la fel loa antonia
nu am avut rabdare sa le bag pe rand
dar ea manca cel mai bine morcov cu divlecel

Mergi la inceput

cami eu am facut asa ca daca tot mi-a zis pediatra ca nu are absolut nimic, ca oricum legumele nu sunt alergice asa cum sunt fructele....am zis de ce nu...
la Petra faci la fel?

Mergi la inceput