Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (42)
Raspunsuri - Pagina 8
bb_yasmi spune:
nah ca imi sta in gat ceva (si nu e os de peste
) si nu pot pleca pana nu o intreb pe delia...regim pt ce?????????????? 

pai tu ai nevoie de regim???????
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
irinuca05 spune:
Buna fetelor!
Nu ne-am mai "intalnit" demult! Vad ca bebeii sunt mari acum!
Noi tot in vacanta suntem. Nu am mai ajuns acasa de 3 saptamani. Acum suntem iar la tara, la socri.
Eram foarte ingrijorata de comportamentul Dariei din ultimul timp, dar vad ca nu suntem singurii. Anamira exact asa patesc si eu cu Daria. E mai agitata si nu adoarme seara fara un plans, care din fericire nu dureaza decat 2-3 minute. Si ea care acum 1 luna dormea toata noaptea.
Pe Daria o alpatez exclusiv la san de 4 luni si jumatate. In ultimul timp se trezeste tot mai des noaptea. Ii dau de fiecare data sa suga, dar mananca putin. Noaptea trecuta a fost apogeul. Nu a dormit aproape deloc (de fapt ea a mai dormit, eu nu). Am tinut-o in pat cu mine. Tinea ochii inchisi, dar se foia continuu. Uneori gemea, alteori gangurea. Nu inteleg comportamnetul ei. Oare lapticul meu nu este satios? Cred ca in seara asta ii dau un biberon cu lapte praf, sa vad cum reactioneaza. Ma simt de parca as fi eu intzarcata :(
Fetelor care alaptati exclusiv, ce sa fac? Sa o trec pe lapte praf? ![]()
ailed_dota spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi nah ca imi sta in gat ceva (si nu e os de peste ![]() ![]() pai tu ai nevoie de regim???????mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011) |

era vb de regimul lui Strumph...
eu tin regim cu icre acum

nu prea mai pot sa ma abtin ii spuneam sotului ieri....ce bine e sa intru intr-un restaurant si sa nu mai tb sa ma gandesc daca am voie una-alta

mami de fete frumoase:
MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
bb_yasmi spune:
delia...si eu pap ce imi pofteste "stomacelul"
si mai rau e ca deja se vede vizibil la burtik 
bb_yasmi spune:
nu mai rezist ..ma doare capul....nu se mai opresc astia din dat gauri 

ailed_dota spune:
| citat din mesajul lui irinuca05 Buna fetelor! Nu ne-am mai "intalnit" demult! Vad ca bebeii sunt mari acum! ![]() Noi tot in vacanta suntem. Nu am mai ajuns acasa de 3 saptamani. Acum suntem iar la tara, la socri. Eram foarte ingrijorata de comportamentul Dariei din ultimul timp, dar vad ca nu suntem singurii. Anamira exact asa patesc si eu cu Daria. E mai agitata si nu adoarme seara fara un plans, care din fericire nu dureaza decat 2-3 minute. Si ea care acum 1 luna dormea toata noaptea. Pe Daria o alpatez exclusiv la san de 4 luni si jumatate. In ultimul timp se trezeste tot mai des noaptea. Ii dau de fiecare data sa suga, dar mananca putin. Noaptea trecuta a fost apogeul. Nu a dormit aproape deloc (de fapt ea a mai dormit, eu nu). Am tinut-o in pat cu mine. Tinea ochii inchisi, dar se foia continuu. Uneori gemea, alteori gangurea. Nu inteleg comportamnetul ei. Oare lapticul meu nu este satios? Cred ca in seara asta ii dau un biberon cu lapte praf, sa vad cum reactioneaza. Ma simt de parca as fi eu intzarcata :( Fetelor care alaptati exclusiv, ce sa fac? Sa o trec pe lapte praf? Mami fericita de Daria (8.04.2011) |
chiar ma gandeam la tine aseara....

cum a fost in delta?
poate esti tu mai agitata in ultimele zile....e clar o legatura intre nervii nostri si starea lor

incearca si cu laptic de al tau muls in bibe...
sau poate n-ai mancat consistent tu...
mami de fete frumoase:
ailed_dota spune:
mai fetelor si daca se foiesc , ce?
nici oamenii mari nu dorm dusi si linistiti...bebeii acumuleaza multe informatii acum... nu vor mai dormi ca la 2 luni
Irina tu nu poti sa faci ce au facut Strumph si Pisuc?
eu n-am camera sa o mut singura
... dar daca nu plange ii dau ignore cand se foieste...e si ea om.... isi cauta locul...( oasez sa doarma cu capuul inspre perete si dimineatza e cu el spre usa
)
mami de fete frumoase:
ailed_dota spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi delia...si eu pap ce imi pofteste "stomacelul" ![]() mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011) |
si la mine
.. dar fac abdomene de 3 zile... ma gandesc la roxy si mada si fac

mami de fete frumoase:
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ailed_dota
si la mine .. dar fac abdomene de 3 zile... ma gandesc la roxy si mada si fac![]() ![]() mami de fete frumoase: MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008) |
si eu tre sa ma apuc..la aerobic nu am mai ajuns

.nici la mine nu se vede la cantar ci la burtik 
eu as vrea sa mai pun..dar doar masa musculara (pe fund, sani ....) care fara proteine+sport intensiv nu am nici o sansa...
dar mai cu cozonaci, joe, pizza 
strumphitza spune:
iar eu, am facut ceva trebsoara prin casa cat s-au incarcat pozicile ![]()
yasmi, delia spunea de regimul meu ca eu am mancat placinta azi si ma simt vinovata dar ea ma incuraja ca dupa o luna de regim merit o placinta ![]()
pozele o sa pun link mai jos sa o vezi si pe doamna smith cat si cum a slabit, nu-s inca fotomodeala si inca mai am multe kile pana ajung la greutatea de dinainte de sarcina, dar parca arat mai normal fata de acum vreo luna in urma ![]()
![]()
delia, placinta a mers ca unsa, iti dai seama 
am spus ca dupa ce dau 10 kg jos am voie la o inghe de aia buna de la italieni, dar mai am 2 kile de dat jos pana la 10 si sper ca dupa ce revin de la socri sa pot sa merg sa pap inghe buna , pana ajung in ro 
imi place de cici si noi ascultam mereu pe youtube tot felul de cantecele, i-am pus acum aia cu oac oac, diri diri da... faina
tu in rest ce mai faci mami ca greu mai da omu de tine ![]()
anamira eu nu stiu sa raspund, imi pare rau
multa sanatate printesei si asteptam pozici noi 

irinuca, tot in vacanta si chefuieli vad, rau ti-o mai fi
eu nu pot sa spun ca sa faci ca mine sau nu, dar eu ultima masa pe zi, seara inainte de culcare, dupa baita, ii dau un biberon de lp, 180-210 ml cam, rar baga 210 , doar de vreo 2 ori mi s-a intamplat sa pape asa mult... dar in rest 180 e la ordinea zilei, sau 150 in ultima vreme, de vreo 2 seri vad ca nu ii incape toata sticla, ii mai raman 20-30 ml, si imi scuipa biberonul afara si eu nu o fortez, daca nu il vrea inseamna ca s-a saturat
tu poti incerca sa ii dai asa, dar uite eu pe zi toate mesele o alaptez, numai cand suntem pe afara nu o alaptez ii dau bibe ca nu am alaptat in public pana acum, numai de vreo 2 ori in masina dar e incomod
si nu se mai trezeste noaptea sa manance deloc, are deja mai mult de o luna de cand am terminat cu papa noaptea, nici ceai, nici apa, nici nimic altceva... intr-o seara aveam sanii cam beton amandoi si zic, ia sa vad in seara asta sa ii dau sa suga din ambii, ca nu aveam chef de pompa si lapte pus la frigi, si a mancat pe amandoi de i-a golit si nu s-a trezit deloc, deci nu cred ca lp sau lm e asa mare diferenta, e cat mananca si daca e satula, plus daca are o rutina, adica stie sa nu se mai trezeasca sa doarma pana dimineata, daca mami sare imediat cu sticla sau sanul la interval, atunci ei or sa se trezeasca regulat, nu de papa, cat de alint mai mult
asa saream cu cu sanul la interval cand inca dormeam cu ea ca ma gandeam ca de foame, dar ea adormea lemn in 2 min de cum o puneam l san, ea voia sa ma simta, sa ma miroasa, sa se asigure ca-s acolo langa ea.... si tot se trezea cam la 2-3 ore, dar dupa cum spuneam, nu de papa, numai asa de drag sa ma stie langa ea ![]()
acum stiu ca multe lume nu e de acord cu asta, dar odata si odata trebuie luat taurul de coarne vorba aia, si facut ceva, ca nu cred ca ai vrea sa stai asa cu treziri pe noapte pana la 4-5 ani ai copilului, ca bineinteles ca toate am facut copii de drag si din dragoste, dar asta nu inseamna sa te sacrifici pana cazi in nas de oboseala, sau poate sa dai in hepatita sau alte minuni , Doamne fereste 

ioana harnicuto, hai mai ia o pauza de o cafea , ce atata treaba, las ca nu vine iarna acum ![]()

Ma cam doare-n gat nu stiu de ce, de cand m-am trezit , o sa bag niste Homeogene ca altceva nu se poate nu ? inghetata nu am mancat ieri deci nu stiu de ce, nu m-a mai durut in gat de un an de cand eram gravida , acum nu stiu ce am, cred ca de la apa rece de ieri, cumparasem niste apa si era cam foarte rece
si mie nu imi place rece ce gheata dar nu aveam ce face ca imi era tare sete si am baut-o asa 
Pozici in linkurile de mai jos :
Wimpole House and Farm 
O fetita cu buline 
_
Happy Mummy of
Sophia Nicole (02.04.2011)