Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (42)
Raspunsuri - Pagina 7
strumphitza spune:
Buna dimineata ![]()
cafea cineva? 
hai ca vad ca trebuie ca sunteti cam lenese, sau e prea devreme pentru o luni dimineata ?![]()
eu acum mi-am facut o cafeluta si o savurez cat va scriu si apoi ma pun pe impachetat pantofiorii Catalinei si ma duc sa ii pun la posta acum de dimineata sa ajunga pana vine madutza de la mare 
Yvyana, chiar ma intrebam pe unde esti d enu mai scrii si iata ca tu ai fost in vacanta la munte, bravo, ma bucur si felicitari pentru reusitele domnisoarei, creste fata creste 
cat de curand o sa te aud ca si adoarme singura si toata noaptea, ceea ce iti urez
Dinora, imi pare rau de pierderea suferita
offf nu stiu ce sa iti spun, dar daca vrei sa vorbesti si nu ai cu cine , ne gasesti aici, eu cel putin mai mereu
Felicitari pentru Julius, e baiat mare de acum 

Alexina, te duci la Amsterdam ?
frumossssssss tare, am fost si eu acum 2 ani in iunie, mi-am facut eu cadou de ziua mea vacanta de o sapt in Amsterdam si am stat la un hotel chiar in port, superb
am vazut cateva vase de croaziera imense, am ramas uimita ca nu mai vazusem pe viu asa mari, stateam la ultimul etaj, 19 , al hotelului si noaptea era o feerie, vedeam tot orazul si portul
eu in loc sa dorm si sa ma odihnesc dupa cat umbram ziua prin oras, eu stateam cu nasu lipit de geam ca un copil![]()
Vacanta placuta si sa vii cu pozici multeeee ca mi-e dor

Gata ma duc sa fac pachetul si sa imbrac piscoata sa iesim la posta, sa fim acolo cand deschide ![]()
Vorbim mai tarziu, o zi buna! 

_
Happy Mummy of
Sophia Nicole (02.04.2011)
roxy_s spune:
neata fetele
am venit de la vaccin si Anastasia a fost tare cumintica. a plans putin de tot la a doua intepatura apoi m-am mascarit la ea si am facut-o sa rada.![]()
![]()
pediatra ne-a zis ca este o grasunica si a crescut foarte bine, in ultimul timp mai mult s-a grasunit decat s-a lungit
ne bucuram tare mult mai ales ca este numai cu laptic de la mami.
a zis ca pot sa incep cu papica dar spre surprinderea mea nu mi-a dat, ca voua, o schema. doar mi-a zis...aia aia aia...bine, am retinut tot dar vroiam si eu o schema![]()
![]()
oricum, nu-mi fac griji de asta ca doar va am pe voi care ma ajutati,si ma bucur

a zis ca pot incepe cu ce vreau ori cu fructe ori cu legume, nu este o regula.
si supa cica sa o fac de la inceput cu toate legumele. eu stiam ca pe rand dar ma rog...

deea am citit ce-ai patit cu degetul. ai grija, sper ca este mai bine acum

dinora imi pare rau de pierderea suferita.
ma bucur tare mult ca Julius creste si se grasuneste. ce a crescut...10 kg....

cami este bine ca vine si asa din cand in cand mami tau, decat deloc.... lasa ca tu te descurci, mai creste si Antonia de acum, poate devine si ea mai intelegatoare![]()

strumphitza eu mi-am facut iar o porcherie si am pus inghe in ea si este asa buna....

yvy super ca v-ati distrat in vacanta, altfel nici nu se putea![]()

merg sa ma joc cu bebelina ca ma striga

toate mamicile.
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
scrish spune:
hello fetelor!!
in primul rand multumesc pentru urarile pentru luca

stiu ca si el va multumeste si va serveste cu niste mar ras si mai tarziu supica
si pentru cele mai pretentioase, mama lui luca ofera sampanie pe banda![]()

imi pare rau ca nu am mai apucat sa intru dar saptamana trecuta a fost extrem de aglomerata si totul a culminat cu nunta din weekend, unde totul a fost superb!
vineri au avut cununia civila unde am fost martori, dupa care am fost in herastrau sa facem poze, sunt tare curioasa cum au iesit, dar mai avem de asteptat vreo 2 saptamani pana sa fie gata
tot vineri dupamasa am fost cu mireasa sa ridicam rochita ei si a mea iar la 23 30 eram la aeroport sa il iau pe tata care tocmai aterizase din londra, eu cred k i-a facut lui shtrumph o vizita fara sa mi spuna pentru ca venit cu o punga imensa de la mothercare plina cu hainute de toamna iarna pt luca ![]()
si cred ca a fost consiliat ca prea frumoase sunt
![]()
sambata a fost o zi foarte lunga, m am trezit la 7 dimineata sa ma duc la coafor la 8, doar atunci putea baiatul care m a facut....am ajuns acasa pe la 10 si la 12 am fost la machiaj. la mireasa acasa am ajuns la 2 si la 3 45 am plecat spre biserica, am facut 2 minute pana acolo. slujba au facut o la manastirea casin, a fost superb
asa ca o paranteza, parintele stia ca finuta mea e insarcinata si i a spus k si el are o fetita de 8 luni acasa si ca sa se pregateasca sufleteste pt nopti nedormite
pe mine ma manca limba sa ii spun ca al meu doarme de la o luna
![]()
![]()
revenind, slujba a fost foarte frumoasa si intr adevar, sa ai ocazia sa nasesti este ceva incredibil de frumos, a fost o bucurie imensa.
intre biserica si restaurant am avut o pauza de 2 ore timp in care noi 4 si o domnisoara de onoare muream de foame. am dus mireasa la mc donalds
si macar ne am potolit putin. dupa care am ajuns toti la locatie (bamboo ballroom) si am facut iar poze.
de la 7 30 pana la 9 seara am stat in picioare in acelasi loc sa tot primim invitatii, asta cred ca a fost cel mai obositor moment. mie mi se umflasera picioarele in tocuri si simteam cum mi se formeaza basicile dar nu aveam ce sa fac
dupa asta, s a serivt mancarea, am deschis dansul dupa 1 minut in care ei au dansat singuri si a inceput petrecerea
totul a iesit minunat, mancarea buna, am dansat pe rupte toata seara, mi-am pus sandale plate ca sa pot sa topai si distractia a fost in toi. am baut vreo 7 cafele toata noaptea ca sa rezist, shot uri cu prietenii mirilor cei tineri, sampanie la artificii, ce sa mai zic, eram asa ca un avion![]()
am stat cu ei pana cand a plecat toata lumea si la 6 am ajuns acasa unde ne astepta luca dormind, au stat niste prieteni ft buni de ai nostrii cu el. am adormit si eu pe la 6 jumate si la 8 m am trezit sa ii dau de mancare lui luca
asta a fost cel mai cumplit moment, eram capiata de somn si ma simteam destul de rau. am ramas treaza pana s a trezit si sotul, i am dat sa manance si la 11 si la ora 1 l am facut pachet si l am dus la mama, nu de alta dar efectiv nu ma mai puteam ocupa de el
. iar ieri, de la 3 pana la 7 seara am dormit, dupa care iesit cu finii la restaurant si dormit iar de la 11 seara pana la 10 dim.
in sfarsit mi am revenit asa ca in vreo juma de ora fug spre mama sa imi recuperez copilul![]()
mi a placut la nebunie experienta nasitului, cu atat mai mult cu cat am avut ocazia sa o fac pentru o prietena pe care o stiu chiar de la botez si alaturi de care am copilarit
nah k v am scris ditamai romanul aici, sa compensez pentru pauza de zilele trecute! mai intru astazi dupa ce imi aduc copilul acasa![]()
va
pe toate cu mult drag!
roxy_s spune:
scrish ce frumos cred ca a fost
asa este, este super sa fii nasica. si mie mi-a placut foarte mult.
abia astept sa te vad
ma bucur ca v-ati simtit super bine.

roxy_s spune:
am pus poze cu Anastasia in fundulet

strumphitza spune:
Am ajuns acasa si ghici ce prostie am facut ?
posta e langa patiseria ungureasca si am intrat si mi-am luat o placinta!! ![]()
salivam de pofta, nu m-am putut abtine, dar cred ca am o luna acum de cand nu am mai mancat deloc niciuna si am spus ca pot sa fac o exceptie, nu ?
mi se iarta ?
inainte de dieta , mereu imi gaseam de mers prin zona sa pot intra in patiserie sa imi cumpar o placinta, dar am rezistat eroic o luna, azi am spus ca o placinta n-o fi foc nu ? ![]()
![]()
Acum m-am uitat si pe picasa sa vad pozicile ca stiam ca ati mai pus si nu apucasem sa ma uit dimineata ca ma grabeam la posta cu pantofiorii 
Dyadya, ce a crescut baiatu` mamii, s-a dolofanit bine , ii prieste tziti de la mami sau banana sau ce ii mai dai tu de papa ? ![]()
dar tind sa cred ca e mai mult tziti aia supta de la mami la fiecare 2-3 ore 
Dinora, frumos barbatel ai tu acolo, sa va fie de bine crestinarea 
Imi pare rau ca asa eveniment frumos a fost umbrit de atata tristete pe chipul tau 
Simona, daca te mai aud ca esti grasa, vin cu batzu , direct de la LOndra, ca sa stii ca betele pe aici sunt mai lungi si mai bune
pai tu asa slaba si te plangi mai sexy mami ? 
sa mai spun ca ai niste baieti frumosi tare tare?
o sa inebuneasca fetele numai cu ochii aia, toti au niste ochi de te baga-n boala
asa albrastru eu nu am mai vazut ![]()
leeloo, pai s ane pui poze cu printesa si noi nu de la 3 luni jumate ca ea acum e fata mare, are aproape 5
imi place cum o iubeste fratiorul pe surioara, mai mai ca imi vine sa ii fac si eu o fratioara piscoatei cand vad scene de astea 
![]()
Roxy, vezi ca piratul ala
e mai mare decat Anastasia de 2 ori si s-ar putea sa ii dea de furca
ce frumos sta ea in fundulet, a mea nu sta inca, ii place cand o pun inf undulet dar trebuie sa o sprijin eu cu amandoua mainile ca se duce in parti
a inceput sa iti semene din ce in ce mai mult Anastasia, cel putin zambetul si ochisorii cred ca-s de la tine, ca falcutele nu cred ca tu nu ai pic de grasime pe nicaieri

Scrish, se pare ca ai avut o zi superba si abia astept sa vad pozici sa ne delectam si noi ochiu cu mireasa frumoasa si nasa sexy si mandra tare 

Restu` fetelor pe unde sunteti, greu tare lunea eh ?
hai hai.. incet incet..catinel, catinel.... veniti aici si semnati condicuta 
Azi e soare si frumos la LOndra, chiar cald bine, am imbracat piscoata in pantaloni scurti si tricou cand am iesit la posta dimineata
imi pare bine macar ca o alta costumatie de vara pe care nu apucasem sa i-o dau deloc , a purtat-o macar odata, la fel ieri i-am dat o salopetica de vara asa dulce, cu niste bulinele, tare frumusica
O sa va pun poze de ieri de pe unde am fost si am vizitat si de azi dimineata ca nu puteam eu rata sa nu o vag in sedinta foto cu o costumatie noua, macar daca le poarta numai odata pe vara macar sa am poze cu ea in hainute sa nu imi para rau ca am dat banii numai ca sa le poarte numai odata

Ma duc sa descarc pozicile si revin 
_
Happy Mummy of
Sophia Nicole (02.04.2011)
ioanna16 spune:
hello hello,
am reusit sa intru si eu la apel![]()
zilele astea am avut o gramada de treaba, sambata am tras instalatia electrica in restul casei care inca nu este terminata(mai am de facut un dormitor si sufrageria), iar ieri am facut smotru, desi a fost duminica, pentru ca aveam numai urme de moloz in toata casa

ieri pe seara am scos pitica in parc si asa de mult i-a placut, a ras tot timpul, a gangurit si s-a uitat in toate partile, curioasa tare...am prins un loc pe o bancuta langa lac, exact sub o salcie, foarte frumos
si ca sa mi se ierte ca am lipsit, mi-am facut si temele, pentru zilele in care am lipsit
strumph,alexina, somleac, georgyiuly, alina06 - multumim de urari

alexina - multumesc de raspunsul legat de papa
georgyiuly - multumim de aprecieri si pupici lui sebastian
simona - sanatate lui bebe arsenie si sa ii treaca cat mai repede bubitele
deea - felicitari pentru mersul de-a busilea 
si pup sa treaca degetul
ally - concediu placut in continuare si felicitari pt kg
pisuc - felicitari pentru faptul ca petru a dormit singurel in camera
dinora - condoleante si imi pare tare rau pentru pierdera suferita
. felicitari pentru progresele facute de cel mic
leeloo - felicitari pentru inlocuirea mesei si diversificare
scrish - ma bucur ca a iesit bine nunta si ati petrecut pe cinste; asteptam pozeeee
haideti ca am scris si eu un roman aici
mai am sa fac si urarile cuvenite
La multi ani Vlad de ralukab, alesia de anamira, Anastasia de Roxy_s, Cristian de Dyadyazuza, Luca de Scrish
ma duc sa adorm gogoshica, v-am pupat pe toate
mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
anamira spune:
Fetelor multumim de urari, la multi ani tuturor bebicilor care s-au sarbatorit ieri si azi. Piscoata mea e tare rauca de cateva zile, e maraita aproape toata ziua, vrea doar in brate si plimbata, iar mami e deja rupta de spate. In plus nu vrea sa adoarma peste zi numa dupa ce baga un plans lung si leganata. Sunt cam disperata, sper sa fie doar o faza trecatoare. M-am tot uitat la gingii sa vad daca nu-i iese ceva dintisor dar nu-mi dau seama. Orixum sapt. asta ajungem la dr sa vedem daca nu are ceva.
Fetelor voi cum va dati seama daca bebele are rosu in gat? Sunt ceva simptome? Ma gandeam ca poate are bebelina, febra nu are si in gat chiar nu pot sa ma uit. De tusit nu tuseste.
ailed_dota spune:
ce parere aveti de melodia asta? http://www.youtube.com/watch?v=NQ7CQzJdaSs
mie imi place muult si lui Dodo![]()
Dinora

, mai mult nu pot sa zic....
Strumph, placinta a fost un premiu pt luna de regim
Scrish, sa-ti fie de bine... adevarul e ca daca nasesti din suflet ai un sentiment de implinire
mami de fete frumoase:
MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
bb_yasmi spune:
heelloo
am ajuns si noi pe acasa de azi dimi am colindat magazinele...
tre sa imi aleg un cadou de la sot..unul de la mami..si altul de la soacra..![]()

nu am vazut nimic sa ma dea pe spate 
anamira, ma gandesc ca daca ar avea rosu in gat ar avea probleme cu papica, cu inghititul lapticului. 
hai intra mai des pe la noi!!! nu ne-o arati si pe mica printesa???
strumf unde sunt pozeleee????
somleacccccccccccc astept sa apari cu pozicileeee!!!!!!!
roxy e o scumpica mica blondina!! 
cris ce frumos cred ca a fost!! de abia astept sa vad pozele cu voi!
leeloo sunteti o familie frumoasa si implinita!! 

yvyana
multumim frumos!! felicitari pt reusite!
de cand dorm ca valiza'n gara noaptea nu mai pot dormi la amiaza zilnic ![]()
![]()
merg sa imi prajesc un peste cu cartofi copti si sos de usturoi 
apoi mai am o jumatate de specialitate de cozonac cu nuca si cirese 
va 

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)