Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (42)
Raspunsuri - Pagina 6
cami_antonia spune:
yasmi nu esti deloc dusa
asa suntem aici
ca o familie
ne aratam totul intre noi
mi se pare normal sa fie asa
eu
ca a plecat mamaaaaaaaaaaa
v-am zis ca de fiecare data cand pleaca imi e f greuuuuuuuuuuuuu
offffff
ally ma bucur ca sunteti bine in concediuuuuuuu
foarte frumos
cat despre diversificare
noi inaintam cu pasii melcului
ziceam ca va merge mai usor la petra
d vad ca baga in gura
a inceput sa deschida gurita
dar scuipa afara aproape tot deocamdata
offfffffffffff
am inceput si eu de data asta cu sucul de fructe
si mai precis cu cel de piersica
ca vb simonei e de sezon
pisucmic spune:
Gata ajung si eu la apel.
La noi curge cu premiere:
- de aseara Petru iese la plimbare in scaunul sport de la Stokke, si ii place tare, dar si doarme bine in el.
- si azi-noapte a fost prima lui noapte singur la el in camera (adica eu m-am intors in dormitorul matrimonial
) - Petru a dormit excelent iar eu am dormit cel mai bine de cand am nascut. Deci clar problema era la mine, el probabil a fasait in continuare dar a dormit tun! Mersi Strumphi pentru sfat!
Apropo, ce marsupiu ati luat pana la urma?
In rest program pe-afara, dimineata cu prieteni cu un bebe de 1 luna (nici nu-mi vine a crede ca Petru a fost asa mic ![]()
), iar diseara mergem pana la Manastirea Radu-Voda si la Carturesti
. Acasa papa, poezioare, dans, masaj, si alte jocuri cu Pupi, pe langa niste somnic. Si asa a trecut si WE asta!
Pupici
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de
dragalas Petru Constantin (02.04.2011)
roxy_s spune:
ce faceti fetele?
noi acum am venit de la iarba verde unde a fost super. am facut ciorbita de peste si gratar
si am un burtoi acum....si o bere rece(doar un pahar eu![]()
). n-am avut nimic dulce ca am uitat sa luam, doar niste napolitane joe am avut dar acum ma delectez cu un cappu din ala porcherie![]()
si cu inghe.
am sa pun poze cu primul stat in fundulet al Anastasiei

am venit sa fac cinste ca azi este ziua Anastasiei si o sarbatorim, are 6 lunite

La multi ani! Vlad de ralukab, sa cresti mare, sanatos, cumintel si mancacios

ally ce-ai slabit
oricum aratai bine si ianinte, nu se vedea nici o sunca cum ziceai tu![]()
. burta mai ai, sau ai dat-o jos si pe aia?![]()
![]()

pisuc, bb_yasmi, somleac, cami, strumphitza, alina06

nu mai stau , mergem sa facem baie toti ca suntem transpirati de la caldura. a fost o vreme super si azi.

toate mamicile.
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
strumphitza spune:
Buna seara doamnelor ![]()
Noi acum am ajuns de pe drumuri, cam devreme
dar mandra noastra a fost cam maraita si domnu sotz nu a mai vrut sa mergem si la a 2a locatie programata pe azi sa o vizitam, cred ca era obosit de la carat piscoata
si ne-am intors si acum Sophia doarme si mami butoneaza
A dost frumos, cred ca cea mai faina locatie de cand am inceput noi sa ne tot plimbam cu masinuta pe ici pe colo , o casa frumoasa , mare , cu gradini, ferma de animale si livada... mai avea inca multe chestii de vizitat dar nu ne mai tineau picioarele si ne batea soarele in cap si am spus gata pana aici , mergem acasa ca ne ajunge pe azi, suntem mai rau ca 2 mosnegi, ne plangem cam devreme ![]()

Nick deja a bagat cina la cuptor cat i-am dat eu sa suga la piscoata si am pus-o la nani, acusi ma duc sa pap ca am o foame, aoleoooo , dupa atata mers pe jos pe ditamai domeniul ala si nemancata de dimineata ![]()
Yasmi, hai fa poze la pantofi sa vedem si noi
nu te mai uita dupa sot, Nick deja stie ca eu dau din casa tot pe forum ![]()
![]()
Cami, pai de ce sa ii mai trebuiasca nasi de botez daca el deja e botezat intr-o religie crestina? ca parca asa ai spus, ca o sa trebuiasca numai sa faca un juramnat nu? ii mai trebuie nasi ?
ia sa sun eu la mama sa o intreb daca a fost la biserica si a intrebat preotul de asta ca eu i-am spus sa vorbeasca cu el si despre situatia asta 
Pisuc
, ma bucur ca te-ai intors in dormitorul matrimonial
Petru e baiat mare si cuminte si doarme toata noaptea , ca si a mea piscoata, se mai foiesc ei dar nu-i bai, daca chiar are o problema si nu poate sa si-o rezolve singura ma striga
, a se citi urla
, ca m-a urlat in vreo 2-3 dimineti dar atat, dupa a dormit iar foarte bine , de seara de la 10 pana dimineata la 7 fara nici un plans nimic 
Ma duc sa pap ca ma striga Nick de jos sa vin mai repede
mai trec eu mai tarziu pe aici 

_
Happy Mummy of
Sophia Nicole (02.04.2011)
dinora77 spune:
Seara buna fetele,
ne-au crescut copiii mari de cind n-am mai dat pe aici. Sper ca sunteti toate bine, caci am mai citit eu din urma, dar nu tot si nu sunt la zi cu toate cele intimplate.
Despre noi...................s-au intimplat multe in cele 2 luni de absenta. Stiu ca-s doua luni fix, pentru ca exact acum doua luni traiam cel mai cumplit episod din viata mea. A murit scumpa si iubita mea mamica. Nici acuma nu-mi vine sa cred c-am ajuns sa scriu aceste cuvinte. Si nici nu vreau sa cred...
Pe 24 Iulie, ne-a ajutat Dumnezeu sa-l botezam pe Julius. A fost un eveniment frumos, dar si trist, stiind cit de mult isi dorea mama sa fie si ea alaturi de noi, dar si mai ales, ca la botez urma sa-l vada pentru prima data.
In rest suntem bine, in afara de faptul ca lui Julius i-au fost depistate alergii puternice la lapte de vaci si proteina de pui. Dar astea-s nimicuri pe linga celelalte. Alergiile vor trece cu timpul..... sau nu, dar se poate trai cu ele. Atita timp cit se dezvolta si creshte bine, n-am de ce sa-mi fac griji. Dolofan a ramas ( a intrecut 10 kg deja), dar are si 72 cm, ceea ce e bine. Imi faceam griji ca nu va putea misca fundul la atita greutate, dar slava Domnului nu-l pot prinde prin casa la cit se rostogoleste. De azi a inceput sa se tirasca, dar nu inainte, ci inapoi :). In fund sta citeva secunde doar, dar nici nu-l prea pun.
Cam astea-s noutatile...va pup pe toate si mai povestim cind ma lasa Julius.
Noapte Buna!!!
dyadyazuza spune:
buna seara fetele dagutele
alina e foarte faina casuta, sa traiti fericiti muli ani in ea.
strunfi puiul meu tot asa doarme si papa din 2 in 2 ore sau la 3 ore depinde cum are el chef dar m-am obisnuit si nu ma mai deranjeaza sa ma trezesc noaptea si pana la urma urmelor l-am facut pt ca am vrut cand m-am hotarat sa fac un copil stiam ce ma asteapta si chear e un copil bun si cuminte si vesel si plange ff rar si doar daca are un motiv serios nu plange aiurea. toata lumea imi zice ca nu au mai vazut copii ca el care sa rada de dimi pana seara.deci am un copil bun si cuminte si chear sunt mandra de el. nici nu stiu ce as putea sa vreau mai mult de atat.ex am fost la o adunatura de neamuri ca sa zic asa si l-au luat fiecare in parte in brate mergea din mana in mana si nici nu a marait deloc in plus zambea la fiecare dar mi-a placut ca era tot cu ochii dupa mine
. vrea sa stea in fundulet si daca il tin putin sa daca se prinde cu manutele de ceva sta dar singur nu reuseste cade in nas.
azi a papat banana , i-a placut tare mult, dupa ce a terminat-o scancea dandu-mi de inteles ca mai vrea dar cred ca era suficient o banana, i-am mai dat san completare.
tot azi a implinit 5 lunite.am baietel mare de acuma si asteptam cu nerabdare primul dintisor. se vede dungulita aceia alba de deasupra.
la multi ani alesia de anamira 

am mai pus catva poze mai noi cu verisorul lui mai mi cu o luna si o saptamana si o verisoara mai mare cu 3 luni jumate
va 

pe toate. nb si vise placute
mamica fericita cu
de
zambaret Cristian Andrei21.03.2011
AlexinaA spune:
hello!
iar am avut musafiri si au stat pana acum. i-a facut mama baie bubulinei
, de fapt mama si tata![]()
am cazut pe scari azi
. am dat cu mopu si m-am dus sa imi pun o cana de cafea si cand sa cobor poc! am piciorul vanat si julit la tibie asa .cateva secunde am crezut ca e rupt, asa tare durea! bine ca nu mi-am spart capul sau nu m-am taiat in cioburi.
deci Deea, i#539;m joining the club!
strumph- la sv stau cred pana la sf lui sept numai ca unde pe la mijloc vrem sa plecam in Amsterdam pe pitica o las aici la bunici.inca nu am date clare.asa e cand mergi si cu altii, pe ultim suta![]()
cu rochitele de balerina ce sa fac? le pasterz pt balerina nr 2![]()
![]()
oricum garderoba ei consta in muuulte rochite deci am de unde alege si pt acum
alina - si eu as cumpara toate florile pamantului si mai ales imi plasc florile in ghivecele alea ce se agata de sus
.asa are mama aici- nuai muscate curgatoare inflorite superb!
miki,dya,dinora- f frumoase pozzele.copii sunt
si voi mamici frumoase foc
cami- si eu i-am dat piersica bubulinei
somnic usor
Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)
Leeloo21 spune:
buna detelor..eu am venit sa inchid lumina aici in odisee..sa nu cumva sa cheltuim prea mult..:P
deea ai grija cu degetelul si felicitari pt mersul de-a buselea!
felicitari pt botez!
eva a noastra isi baga piciorusele in gurita..e tare mandra de ceea ce face..rade la frte-su si isi suge degetelul la fiecare nani..am citit ca va plangeti de somnul de noapte el bebeilor..si unele dintre voi si de cel din timpul zilei..eu sunt o mare norocoasa din pounctul asta de vedere..cu cat este mai multa galagie si vorbaraie in jurul ei cu atat doarme mai mult ziua..si si-au facut program sa se culce la prnz de-odata amandoi si dorm si 3 ore...
iar seara se culca amandoi pe la 22 si se trezesc pe la 8..suntem foarte fericiti!
i-am inlocuit o masa..mananca super bine cu lingurita,.ii fac jumatate de banana cu o piersica decojita..si suc de mar cu morcov..de maine ii incep si supita..incet incet dupa reteta cu care am inceput si la tudor..am sa o scriu maine si aici..
si in rest mai papa 4 biberoane de 150 ml lapte pe zi..plus ceai sau apa cam 120 150 ml pe zi
scum am intrat pe picasa si observ ca albumul meu nu mai exista..nu stiu cauza..poate ma lamuriti voi..intre timp eu am sa postez un nou albun cu poze..
va
o zi buna!
bb_yasmi spune:
la multi ani:
anastasia, alesia,vlad, cristian!!

la multi ani:luca!!!!

offf dinora asa m-am intristat cand am citit ce ai scris!! multa putere, te imbratisez cu drag....
poop la dolofanul julius (imi place multt numele!!) wowwwww peste 10 kg?????
si eu care credeam ca Lucas al meu e baban
si noi avem tot in jur de 72 sau chiar peste cm.
cris....ce face nasica???? cum a fost??hai cu pozicile!!! 

dya...un scump si un frumos cristian!!! 
alexina
sa treaca!! 
alina
te imbratisez cu drag! 
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
yvyana spune:
Hello mamici si bebici!
La multi ani sarbatoritilor de ieri si de azi!!! Anastasia de Roxy_s, Vlad de Ralukab, Cristian de Dyadyazuza, Luca de Scrish
Noi am fost la munte toata saptamana si tare bine a fost in vacanta!!!
Avea dreptate Deea cand spunea ca trebuie sa scot bebelina la plimbari pe la munte si pe la mare ca sa se apuce de rostogoliri
Cum am parasit domiciliul s-a apucat pitica mea de rasucit de pe spate pe burta/de pe burta pe spate, de impins in picioruse si mers de-a busilea pe distante mici 

incat eu si tati eram uitmiti, nu ne venea sa credem ca nu mai sta locului si aproape sare din carut daca nu esti atent, asa cum spune Strumphitza despre piscoata ei... in curand o imobilizam cu hamul 
![]()
Pisucmic ma bucur ca v-a priit vacanta, sinteti o familie minunata si pozele sint superbe, iar voi sineti niste parinti ultrafericiti!!! Si eu am remarcat o evolutie semnificativa la pitica mea in ceea de priveste achizitiile motorii, comunicarea si exprimarea nonverbala cat am fost plecati in concediu, dupa cum ai observat si tu la Petru, asa ca repetam experienta in septembrie cand mergem la mare (concediul care era de fapt planificat, acesta fiind un bonus) 

Roxy am vazut falcutele frumoase ale micii zambarete si mie mi se pare ca seamana din ce in ce mai mult si cu mami
... ma bucur ca papa bine suculetul de morcov, ai fetita mare ce sa mai vorbim
mai avem putin si incepem si noi diversificarea (aman pana la revenirea de la mare din comoditate
)
Strumphitza mie mi se pare ca piscoata seamana cu tine cand erai bebe mic la gurita si la falcute, ca ochisorii albastri cred ca sunt ai lui daddy daca nu ma insel
Mari emotii ce te asteapta in curand cu nunta si botezul si calatoria lunga pana in Romania cu daddy si piscoata alaturi 
dar o sa fie frumos!!! 

Simona barbateii tai sint superbi!!! 
au niste ochi...te hipnotizeaza 
si bineinteles ca micul Arsenie e in centrul atentiei acum! Sper sa-i treaca repede eruptia si sa fie o forma usoara cu cat mai putine simptome!!!

Lalely nu te invinovati cu nimic daca puiul tau adoarme greu/nu doarme noaptea! Scriam intr-un post anterior ca asa este si pitica mea, ma necajeam si eu cand vedeam ca puii multor mamici adorm singuri, dorm toata noaptea, iar ziua dorm in reprize de cate 2-3 ore 
am crezut ca fac eu ceva gresit, ca asa am invatat-o dependenta de mine; am incercat mai multe tehnici de baby sleep training, inclusiv pe cea a plansului consolat, dar nimic nu a dat roade! Pur si simplu nu stie sa adoarma singurica si atat se chinuia saracuta, ii picau ochii in gura de somn, isi baga degetelele in ochi de oboseala cand se freca la ochisori, isi dadea peste suzeta si incepea sa-si suga pumnisorii, dar tot nu adormea si se uita la mine lung si rugator tanguindu-se, apoi se punea pe tipat 
Dar bine ca am incercat tot felul de metode ca astfel m-am convins ca n-am gresit cu nimic, ca e meritul bebelusilor daca dorm singurei si nu al mamicilor, asa ca nu ma mai intreb 'de ce?' si m-am impacat cu ideea ca asa este ea, are nevoie de mine acum si va reusi ea sa adoarma si fara ajutorul meu in viata!![]()
![]()
Deci cu rabdare inainte, mamico!!!

Dupa cum vezi bebeii isi pot oricand schimba programul, uite cum Luca al Alinei care dormea toata noaptea acum e marait si vrea atentie constanta! Macar noi sintem invatate cu greul!![]()
![]()
BB_yasmi ce scump e Luca cu cei 2 dintisori ai lui!!!
ai un barbatel frumos, cuminte, papacios si zambaret tare si vorba Strumphitzei mai scapi si ieftin cu jucariile pentru el!
Am scris deja un roman si mi se inchid ochii, cred ca innoptez in camera piticei ca acusi urmeaza papica de ora 4:00 si acum vad si eu cat se foieste si se frichine si ofteaza in patut ca nu stiu daca voi putea adormi vorba lui Pisucmic.
Somn usor (sperrr)!

.