Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (42)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am avut musafiri care au venit la ora 22 si au stat pana acum dar am primit numai bunatati de "prin tari straine"

delia, mamicuta harnicuta!!

cami, de obicei imi iese sincronizarea am scos pantofii..imi plac la nebunie!!!!!!!!!o sa pun luni pozici cu ei daca vrei sa ii vezi.

somleac vezi ca nu uit!! luni strig dupa tine

poooooooooooppppppppp

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

neataaaa
cafeluta e servita

tot pe drumuri de vineri ca a venit si sotul si tot am fost in vizite si am avut si musafiri.
vineri seara am atasat si cateva poze dar nu am mai intrat sa anunt ca a intervenit imediat ceva
multumim de aprecieri
strumph- nu mai pot spune ca scumpa mea e in categ musca vad ca s-a dolofonit si de cand papam cereale are asa ceva....o inflorire :)
mada- concediu placut!!
alina- ce frumoasa este casuta!!! vreau si eu. parca vad florile acolo pe tarasa asa multe multe nu?
simona- cum a facut puiul rubeola? of. sa va faceti bine rpd
deea- vezi cu degetul ala! doamne! dc nu ai scos din priza inainte sa bagi degetul acolo?

fug sa fac o baie

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata !

Cafeluta asta-i buna servita de la munte si aer curat, multumim Alexina Spui ca balerina s-a dolofanit, pai cum asa? si ce faci cu rochitelele de balerina? Te-ai hotarat cat mai stai pe la mama , cand te intorci in Bucuresti ?

Yasmi, pai tu te superi pe musafiri care aduc bomboane la copii de prin strainataturi ? tu ar trebui sa fii prima care se bucura de bombo sau te-ai lasat de sportul asta?

Simona sa se faca bine micul Arsenie si sa ii treaca bubitele repede si fara semne? dar de unde a colectat-o? vaccinul impotriva la asa ceva parca se face mai tarziu sau cum? eu nu stiu? eu aici i-am facut vaccinurile toate, pana la 1 nu mai are de facut nimic, dar nu mai retin fiecare vaccin pentru ce era parca in ro vaccinul se cheama ROR si se face undeva in jur de un an sau nu mai retin eu bine??

Alina06, interesant proiectul casei, imi place ca ai terasa aia in spate sau e pe colt? oricum, umbra frumos, parca te si vad la o cafea acolo sus pe terasa si daca mai spui ca esti si in panta pe deal, ai macar o vedere frumoasa peste vale ?

Dyadya, tu ce mai spui? cum e baiatul? tot la san adoarme seara si tot asa tarziu? noaptea macar doarme mai bine sau tot se trezeste des?

Ailed, da harnicuta ai mai fost cand vine bunica sa o aduca inapoi pe Maria? cand incepe scoala acolo? aici pe 5 sept si deja e nebunie prinmagazine, fiecare parinte cauta sa cumpere hainute pentru scoala si rechizite si te doare capul cat e de aglomerat prin magazine, si eu mai am de umblat sa imi iau niste hainute pentru cand plecam in ro si deja mi-am facut planul sa ma duc pe Oxford Street prima sapt din sept dupa ce revenim de la socri , dar de dimineata sa nu prin aglomeratie ca e jale altfel

Cami, dupa cum vezi ultimele pregatiri, am emotii deisgur, dar abia astept, parca nu mai am rabdare sa ajung si nu numai pentru cununie si botez, in primul rand sa imi vad familia, sa imi strang in brate mama si surorile, sa le dau prilejul sa o vada pe piscoata si pe viu nu numai pe web cam si in poze Cat despre evenimente, pai sper si cred ca o sa fie foarte frumos, mai ales ca e numai in familie, fara obligatii, fara rochii simandicoase, fara prea multe stresuri si pretentii, noi vrem doar sa ne simtim bine si sa fie frumos, atata cerem, si la urma sa platim nota de plata Am apostilat actele si o sa se ocupe atunci repede sora mea(nasa) sa le traduca acolo la ea la birou si sa le legalizeze ca doar e notara si mi le poate face rapid avantaj eu nu ?

Somleac si eu abia astept pozici de la casuta, sa iti vedem si tie terasa de pe care o sa iti bei cafeluta si unde o sa se joace copilasii

Roxy, tu stiu ca si in weekendul asta te grataresti, pastreaza si pentru mine un copanel si o afinata pentru cand te-oi vedea pe la Brasov la o "porcarie spaniola" Tare plimbareata o mai faci pe Anastasia , cand o mai creste o sa o cauti ca nu stii pe unde o umbla si atunci sa stii de ce e asa

Ma duc sa pregatesc geanta piscoatei si restul de biberoane si hainute ca acusi plecam iar aiurea, azi avem in plan sa vedem 2 palate, avem de mers vreo ora jumate cu masina pana acolo, dar din poze si descrieri pare ca va fi minunat, numai vremea sa tina cu noi ca in rest sigur o sa ne distram bine

Am uitat sa va spun ca ieri a scos-o Nick pe piscoata in port bebe si am mers la prietenii nostru cu autobuzul, voiam sa o o testam ce si cum se comporta si sa o fi vazut cat era de fericita ca a pus-o cu spatele la el ca ea sa poata sa vada in fata si de cum a iesit pe usa numai un zambet era si o chicoteala, dadea din manute si picioruse de numa asa fericta era ca vede ea tot de jur imprejur si e mult mai bine decat in carut In autobuz zambea la toata lumea si acasa la prietenii nostri a mers din mana in mana la fiecare si a fost o cuminte, nu a protestat deloc, s-a jucat cu fiecare si a fost cuminte.... cand ne-am intors, a adormit in autobuz, desi sunt numai vreo 5-6 statii ca nu e departe si am adus-o asa adormita acasa si am pus-o in pat, i-am dat sa suga si a dormit 3 ore, a obosit-o plimbarea si spectacolul din fata ochilor ei

Va pup si o duminica frumoasa

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

strumphule si pana la urma sotul se si boteaza nu?
ca ii trebe si lui nas de botez

Mergi la inceput

somleac stiu cum e si sa platesti femei
mama vine de putina vreme la mine ca a stat de l-a ingrijit pe tata pana a murit
si nu am avut nici un ajutor si am tot platiti femei
si daca incepe scoala iar nu mai vine
asta e
imi pare rau ca stii cat de bine poate fi sa ai un minim minimorum de ajutor familial
offffffff
asta e
dupa ce mai cresc bebicele va fi mai usor
si eu vreu sa vad poze cu casa voastra

Mergi la inceput

yasmi daaaaaaaaa
vreau sa vad pantofii
si rochita cu care te imbraci
abia astept
ma bucur ca esti incantata de ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua mamici scumpe!!!

Noi suntem tot in concediu dar, am intrat pt a va saluta si a va spune ca-mi lipsiti muuult. Nu am citit nimic din urma ca sincer nu am avut timp absolut deloc de calc. dar, promit ca recuperez totul cand ne v.om intoarce acasa sapt viitoare. Noi suntem bine, tare fericiti,bronzati si relaxati! Edu este un nazdravan...s-a obisnuit in brate si acum face talente...este un mare smecheras. Suportam cu greu canicula de aici, mai nou de 2 zile nu iesim din casa decat seara ca ziua nu avem nici o sansa. Nu stiu ce sa va mai sp...ma repet, imi lipsiti si abia astept sa intru iarasi in rand cu voi...Cum ajungem acasa incepem si noi diversificarea ca de,suntem barbatel mare ...Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, sa ma laud putin...am 50 kg ! Sunt foarte fericta ca am ajuns la kg de anul trecut...desii burta este in continuare, nu vrea sa se dezlipeasca de mine. Cam atat dragele mele sper sa mai intru zilele astea dar, nu promit nimic. Va pupam pe toate si pe toti !

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

helloo

strumf...daaa....am "topit" deja ce era pe placul meu plimbare placuta azi si sa faci pozzeeee....

cami cu rochia am pus acum ceva vreme (era roz). pantofii cum pot ii pozez....sa nu ma vada barbatul ca zice ca's dusa daca si pantofii vi arat

ally concediu placut in continuare!! asteptam pozici cu mamica manechina si edu smecheru'

ufff ca tare cald mai e....si sapt viitoare la noi in Tm o sa fie canicula....

am descoperit o specialitate de cozonac cu nuca si cirese si de ieri tot bag... sa fie gata o data ca nu il pot stie acolo...

Mergi la inceput

deea cum te simti?? cum iti este degetul???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Hop si eu la amiaz!
Iar am plecat de dimineata la biserica cu piciul si apoi la o cafea la terasa . Bineinteles ca la terasa s-au mai anuntat si altii si uite-asa iar am stat afara pana pe la 15. Doar ca e umbra ca lumea acolo, sunt niste salcii de vreo suta de ani .

Alexina, ai dreptate cu florile. Sunt cam bolnava . Sper sa ma abtin sa nu cumpar toate cele, desi m-as mira.
Strumphy, terasa e pe latura de est a casei, bate soarele dimineata pana pe la 12 si apoi e umbra si bine . Si avem o priveliste frumoasa, ca noi nu suntem in randul de case ci la vreo 60 m in spate. Adica in jurul nostru sunt o livada de pruni si un lan de porumb. Si-apoi se vede dealul vecin cu iarba si pomi. E frumos, o sa pun poze. Dar si greu a fost... si cheltuiala mare.

Sotul e suparat, zice ca am uitat sa traim de cand cu casa. Ca n-am fost in concediu nici anul trecut, nu mergem nici anul asta... El a si muncit mult pe acolo, a stat zi de zi, de dimineata pana seara. Doar cat a fost in misiune n-a stat. Dar si in misiune alta munca si alt stres. Eh, precis o sa-i treaza si lui cand o sa ne mutam si o sa stam noi pe terasa noastra ca porumbeii. 3 porumbei .

Cami, asa am zis si noi, macar sa avem noi norocul sa apara si al doilea bebe, ca la inceput stau intr-o camera, iar mai tarziu, mai vedem.

Yasmi, Cami, AIled, cata dreptate aveti voi, ca-i greu fara ajutor de la mama. M-ati facut melancolica. Eu nu o mai am pe mama deloc.
Cand era bolnava si eu faceam tratamente pt proiectul bebe zicea ca atat isi mai doreste: sa ne vada si pe noi cu copil si cu casa gata. Cred ca ne vede de acolo de sus...

Somleac, voiam sa iti zic de mult: tare mi-ar placea sa te cunosc. Te admir pt familia pe care o ai si pt cum te descurci cu 5 copii! Felicitari! Cand imi vine sa ma plang de ceva, ca-i greu... ma gandesc la tine. Si tac!
S-a trezit piciul.
Puup!

Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput