Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (42)
Raspunsuri - Pagina 10
scrish spune:
fetelor si eu astept pozele cu mare nerabdare
![]()
ailed asa e, cand nasesti asa din suflet e un sentiment minunat

roxy si eu lui luca i am facut supa din mai multe legume, morcov, pastarnac, putina telina si frunze de patrunjel si nu am avut nici o problema

mi am recuperat copilul!!!

![]()
bb_yasmi spune:
roxy si noi la fel am facut.doar ca nu i-am dat zeama goala ci o crema-supica mai fluida.
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
bb_yasmi spune:
oare sfecla rosie gasesc in aceasta perioada??
roxy_s spune:
leeloo este o dulce Eva
si fratiorul la fel.
vorba lui strumphitza, pune poze recente sa vedem puii mici.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
roxy_s spune:
bb_yasmi si eu vreau sa-i dau dupa 2 zile asa supica cu legumele pasate. am zis ca sa nu incep chiar asa direct.... sa o iau treptat.

scrish voi ce mai papati?

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
bb_yasmi spune:
roxy a si cantarit-o pe anastasia azi?? cate kg are??
bb_yasmi spune:
merg si eu la pregatit papica pt bebe...apoi sa il trezesc :(( sa mergem dupa buburuza. papica o luam in parc ![]()
alina06st spune:
La multi ani Vlad de ralukab, alesia de anamira, Anastasia de Roxy_s, Cristian de Dyadyazuza, Luca de Scrish!
Yasmi, sau Madutza, care sunteti mai inaintate cu diversificarea, imi scrieti si mie care sunt mesele pe parcursul unei zile? Ma intereseaza si ce mananca si cand si mai ales cand le mai dati laptic.
Multam 
Dinora, condoleante!
Scrish, ma bucur pt eveniment si ca a fost totul ok. Si noua ne-a placut la nebunie sa fim nasi. La un cuplu de prieteni buni. Acum am vrea sa si botezam, dar si la ei intarzie bebeul...
Roxy, tot suc de fructe ii dai Anastasiei? Cand treci la pulpa? Cam la o luna dupa ce ai inceput nu?
Leloo, sa pui si schema ta de diversificare, te rog, sa ma inspir si eu de la voi. Cat despre albumul de poze, nu-i prima data cand se intampla sa dispara... Inca nu ne-am dat seama ce si cum, dar s-a intamplat la multe fete. Din pacate.
Puup!
Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
miki1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui irinuca05 Buna fetelor! Nu ne-am mai "intalnit" demult! Vad ca bebeii sunt mari acum! ![]() Noi tot in vacanta suntem. Nu am mai ajuns acasa de 3 saptamani. Acum suntem iar la tara, la socri. Eram foarte ingrijorata de comportamentul Dariei din ultimul timp, dar vad ca nu suntem singurii. Anamira exact asa patesc si eu cu Daria. E mai agitata si nu adoarme seara fara un plans, care din fericire nu dureaza decat 2-3 minute. Si ea care acum 1 luna dormea toata noaptea. Pe Daria o alpatez exclusiv la san de 4 luni si jumatate. In ultimul timp se trezeste tot mai des noaptea. Ii dau de fiecare data sa suga, dar mananca putin. Noaptea trecuta a fost apogeul. Nu a dormit aproape deloc (de fapt ea a mai dormit, eu nu). Am tinut-o in pat cu mine. Tinea ochii inchisi, dar se foia continuu. Uneori gemea, alteori gangurea. Nu inteleg comportamnetul ei. Oare lapticul meu nu este satios? Cred ca in seara asta ii dau un biberon cu lapte praf, sa vad cum reactioneaza. Ma simt de parca as fi eu intzarcata :( Fetelor care alaptati exclusiv, ce sa fac? Sa o trec pe lapte praf? Mami fericita de Daria (8.04.2011) |
pai daca plansul dureaza doar 2-3 minute, care-i problema ? mie mi se pare f f putin si pot fi diverse motive, a mea plange de ex ca vrea sa sara din baie direct in pijamale..dar uite ca mami se misca mai incet, mai trebuie sa o si imbrac, sa-i sterg urechiusele, vigantolul, etc etc..si ea proteseaza..uneori plange ca e prea obosita, prea incarcata de stimulii din timplu zilei..ei prin plans se si descarca nervos..
partea cu ne-dormitul noaptea este in sa o problema, pe care o experimentez si eu din cand in cand..ori pt ca suntem plecati de acasa si e scoasa din mediul ei, fie pt ca are ceva mucisori si nu poate respira sau chiar daca paote respira ii simte in gat si o enerveaza..si ea pe mine toata noaptea

Daria (8.04.2011)