Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (42)
Raspunsuri - Pagina 11
miki1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi nu mai rezist ..ma doare capul....nu se mai opresc astia din dat gauri ![]() ![]() ![]() ![]() mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011) |
si la mine aceeasi problema de vreo luna jumate..abia asetpt sa se mute o data vecinii ca nu mai rezist..sunt pe final, dar nervii mei sunt intinsi la maxim..acum au adormit amandoi pe bormasina..

miki1979 spune:
strumph, eu stiu ca in regim inghetata e cel mai light desert permis ca sa zic asa..so de la mine ai voie![]()

dinora, felicitari pt crestinare si condoleante pt mami..trebuie sa fie cumplit, imi pare nespus de rau..multe imbratisari

ailed_dota spune:
scuzati offtoicul.. Strumph l-am luat pe astahttp://www.bosch-home.es/TDA5630.html, pe ala destept al tau nu l-am gasit si m-a cucerit faptul ca are functie drip stop....
mami de fete frumoase:
MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
miki1979 spune:
strumph, minunata piscoata
sa nu-ti para rau de vremea de acolo ca n-ai apucat sa paorte rochitele piscoata ca uite eu stau in romanica la calduri mari si tot n-am apucat sa o imbrac in toate toaletele pe care i le pregatisem de inca acum 1 an cand aveam confirmarea ca e fetita..avem rochite si costumase inca nepurtate si nu cred ca mai apuc sa i le dau..ca sa nu spun ca majoritatea le-a purtat de 1-2 ori..
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi roxy si noi la fel am facut.doar ca nu i-am dat zeama goala ci o crema-supica mai fluida. mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011) |
voi cum dati supa cu lingurita sau cu bibe ? a mea am reusit cu greu sa o conving sa ia ceva insa numai la biberon..daca vede lingurita e jale..
asa ca am cedat si ii dau la bibe, dar am mustrari de constiinta..
ailed_dota spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui miki1979
voi cum dati supa cu lingurita sau cu bibe ? a mea am reusit cu greu sa o conving sa ia ceva insa numai la biberon..daca vede lingurita e jale.. asa ca am cedat si ii dau la bibe, dar am mustrari de constiinta..![]() mami de 2 prichindei |
eu zic sa n-ai... macar sa o pape... si dupa ce se invata cu gustul

o sa vrea si la linguritza...a mea nu a vrut suc la bibe....
la linguritza fructe... mai vrea...
la bibe numai laptic
mami de fete frumoase:
MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
ralukab spune:
Buna fetelor. Multumim mult de urari, ieri Vladut a facut 6 luni. La multi ani tuturor sarbatoriltilor din ultimele zile, sa cresteti mari si frumosi.
simo, esti sigura ca are rubeola Arsenie? Stiu ca intrebarea vine cam tarziu dar acum am ajuns sa iti raspund. Si Vladut a avut (conform pediatrei) o viroza usoara saptamana trecut. A inceput cu febra, cel mai mult 38,7 si apoi, dupa ce a trecut febra, a avut vreo 2 zile o eruptie cutanata. Erau niste bubite mici si rosii care se vedea mai bine seara dupa baita. Au trecut in 2 zile.
yasmi, gasesti sfecla rosie. Eu am luat ieri din Carrefour.
scrish, felicitari, nasico.
strumphy, imi place la nebunie si ferma pe care ati vizitat-o dar mai ales imi place piscoata, e o dulce.
delia, intrebai mai demult de borcanele. Daca te referi la cele din comert pot fi tinute aprox. 24h la temperatura camerei dar nu trebuie sa ii dai la bebe direct din ele. Pui in alt vas cam cat crezi ca mananca dodo. Nu trebuie sa ajunga saliva bebelusului in borcan pentru ca se dezvolta bacterii.
deea, sper ca degetul e mai bine.
cami, sunt sigura ca te descurci foarte bine chiar daca nu o mai ai pe mama aproape. Si mie mi-e dor de mama. ce bine a fost sa stau cateva luni la parinti dupa ce am nascut.
dinora, condoleante 
ioana, de multe ori te admir pentru harnicie.
anamira, ziceam mai sus ca a avut Vladut o viroza usoara saptamana trecuta. Dr a zis ca are si un pic gatul rosu dar in afara de temperatura eu nu am observat alte schimbari.
irinuca, ti-am raspuns pe FB.
Ce harnice sunteti fetelor, nu stiu cum reusiti. Eu cu greu ma urnesc sa fac cate ceva prin casa in ultima vreme.
Eu azi sunt cam daramata psihic. Tot incerc sa il invat pe Vladut sa bea din biberon si nu prea imi iese. Bine, nici nu sunt constanta, nu am vrut sa ii dau prea des LP iar de pompa pur si simplu nu am chef cateodata. Am avut azi un concert cu Vladut care nu vroia sa manance
din bibe ... [:((] Nu am cedat desi eram pe punctul de a face asta.
In alta ordine de idei, sper sa facem maine vaccinul de 6 luni si de joi sa mearga Vladut la cresa. Primele zile doar 4 ore.
cami_antonia spune:
mai fetele
se pare ca nici lui petra nu ii plac fructele
la fel ca si antoniei
f greu ;le accepota
mi le scuipa afara imediat
offfffffff
asa facea si antonia doar ca ea se mai si scutura diun tot corpul
petra imi tine inchisa gurita
azi i le-am dat si cu niste cerealoe
ca o pastya
maine cred ca ii dau supita si eusa vedem
da nu doar zeama
ci direct psate dar f fluide
eu vreau sa dau doar la lingurita
roxy da asa procedez si la petra
toate legumele care le am in curte
sau in casa in acea zi
miki1979 spune:
madutza, am fost ieri la ferma animalelor, lui vlad i-a placut asa de tare incat nu mai tace de atunci, unde-i cocosul, unde-i ghindina adica gaina..unde-i vaca ? le vrea pe toate la el acasa..![]()
v-am povestit ce-i cere vlad lui Doamne Doamne ? " Doamne ajuta pe vladu sa urce la fereastra..nu poate vladu ca e mic..ajuta Doamne.." sta in fata ferestrei dimineata si isi spune rugaciunea![]()
avem ferestre mari care ajung pabna la nivelul lui, sunt mai joase ca sa zic asa si il tenteaza..bine ca l-am gasit si cocotat, ba chiar iesit si pe partea cealalta, spre afara..deci l-a ascultat Doamne Doamne si l-a ajutat..![]()
![]()
andrei nu-i place nimic..nici mar, nici morcov crud, nici piersica..nici supa de legume..f f greu a aceptat supa mai zeama asa data la biberon..
m-am hotarat sa iau iar o pauza sa uite putin ca isi face greata de cand vede lingurita de zici ca vomita si sa reiau peste cateva zile cu lapte cu cereale date la lingurita..si intre tim,p sa-i dau lingurita sa se joace cu ea..

nu stiu ce sa mai fac, e totukl asa de diferit fata de cum a fost la vlad si eu nu mai ma rabdarea necesara...
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui cami_antonia mai fetele se pare ca nici lui petra nu ii plac fructele la fel ca si antoniei f greu ;le accepota mi le scuipa afara imediat offfffffff asa facea si antonia doar ca ea se mai si scutura diun tot corpul petra imi tine inchisa gurita azi i le-am dat si cu niste cerealoe ca o pastya maine cred ca ii dau supita si eusa vedem da nu doar zeama ci direct psate dar f fluide eu vreau sa dau doar la lingurita roxy da asa procedez si la petra toate legumele care le am in curte sau in casa in acea zi de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011) |
da si andra se scutura din tot corpul, si tine gurita inchisa si printre buze asa stranse ma cearta, protesteaza..

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011)