Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (42)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

ehheee.... hai la baba sa-ti ghiceasca mai yasmi, pai ce, te pui tu cu mine si globul meu ? neah... n-am nici un glob si nici baba nu sunt inca doar o memorie de elefant ce am si retin si cele mai mici amanunte nu-i nik secret, mi-am adus aminte ca spuneai tu si anul trecut de tatuaj parca si ca voiai masina dupa ce ti-ai luat carnet dar nu ai mai luat masina ca ramasesi insarcinata si voiai bani pentru bebe , deci acum ma gandeam ca vrei masina ca sa ai cum sa plimbi copilasii si sa mai iesi la mall la un frappe si plus ca o sa ai nevoie de masina cand va mutati la casuta asa-i ?

irinuca, ce de peripetii.... pai cum Doamne iarta-ma sa nu va ia cu vaporul daca ati sunat si rezervat cu o sapt inainte? vorba ta, de aia romania e pe duca si turismul asisderea, daca se continua in ritmul asta, vai si amar de tarisoara asta frumoasa... vorba aia, tara frumoasa, pacat ca e locuita? cat despre somnul Dariei, nu stiu ce sa iti spun dar poate poti sa ii cumperi colac de ala de pus la gat sa inoate in cada mare in baie sa o oboseasca bibe, sa se balaceasca si dupa sa doarma dusa? piscoata mea dupa ce iese din cada si dupa 20 min balaceala abia asteapta sa o usuc, imbrac in pijamale si deja cand o iau in brate sa ii dau biberonul stie ca e pozitia de papa si deschide gura mare pana ajung eu cu sticla la gura ei, ce mai, sta ca o randunica si isi asteapta papa... dupa ce termina bibe , o ragai frumos, o pun in sacul de dormit , stie si de asta ca se chicoteste si o pun in patut, sting lampa, ies din camera, sting lumina de pe hol dar las usa deschisa sa o aud daca zice ceva si eu ma duc jos in living si ea adoarme...pana vin eu inapoi sus la dus si la nani ea deja doarme, inchid usa si nani toata lumea ma gandesc ca un rol il are si balaceala cu colacul, ca dupa baita asa cum spuneam, abia asteapta sa sara in pijamale si la nani asa cel putin gandesc eu , ea nu stiu ce-o gandi... dar cred ca suntem pe aceeasi lungime de unda de cateva seri nu mai doarme deloc seara alea 40-50 min inainte de baita, sta fara nici un nani de dupa amiaza de la 6-7 pana la baita la 9 jumate Tu ai apucat sa ii faci o rutina cat de cat, cel putin baita si pusul in pat pentru somnul de noapte e la aceeasi ora ? chit ca te trezeste sa pape, dar macar baita si somnul de noapte sunt in fiecare zi la aceeasi ora? eu de cand i-am facut putina ordine in program s-a reglat si cu suptul de zi, si cu nani si cu tot.... chit ca suge la toate mesele pe zi eu ii dau sa suga la aceeasi ora , dimineata la 7 , 10 spoi la 1 si 4 dupa amiaza si la 7 seara e ultima papa la san , ultima masa inainte de nani de noapte e biberonul la 10 dupa baita, care e la 9 jumate, o las sa se balaceasa 20 min apoi o aduc in camera, usuc, pijamale, bibe si nani .. la maxim 10 , 10.15 e in patut pentru nani si doarme pana dimineata la 7 cand merge tati sa o vada si sa o pupe, deja e treaza dar nu spune nimic, ne asteapta sa venim, se joaca cu manutele si numara degetelele Eu iti doresc bafta sa descoperi ceea ce o deranjeaza si de ce nu doarme ea toata noaptea fara treziri si foieli, dar sper cat de curand sa vii sa ne spui ca a fost doar ceva trecator si acum doarme toata noaptea cap coada

Alexina, pupa balerina pentru mine si sa ii treaca repede febra si tu madam, ai grija cu scarile alea ca nu cred ca vrei sa stai in gips si sa nu mai mergi la Amsterdam in sept

ailed, as vrea eu Croatia, de mult visez sa vad Dubrovnik dar cine stie ce "hany mun" om avea si noi, ca barbatu tre sa se intoarca la munca imediat dupa vacanta in ro, poate la anul cand o mai creste imbulinata si o putem plasa la soacra pentru cateva zile/sapt

ioana, spor la treburi, cunoastem fenomenul.. eu de obicei le pun frumos in dulap impachetate dar precum in weekend am fost lelea am tot luat schimburi la fataca deh, trasnpira si sa nu o tin uda , si da-i si rascoleste sa ii iau fetii haine asortate nu ? si acum am de cules ponoasele, adica de pus la loc frumos si rearanjat

ma duc sa calc rufele, ca nu am facut nimic... numa am bagat rufele piscoatei la spalat, i-am dat sa suga si am pus-o la somn si in rest nika... ah ba da, am mancat niste cookies de cereale, cica dietetici off ploaia asta cum nu ma lasa pe mine sa ies la plimbare a turnat efectiv cu butoiul nu cu galeata se auzea la bucatarie pe acoperis parca era fantana nu alta ...acum s-a oprit vad dar nu stiu pentru cate minute

hai ca daca tot mi-am adus masa de calcat si fierul aici sa ma apuc de calcat nu ? da ce lene am... de ma doare

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am trezit copilu' sa ii dau papa si acum e de o veselie....si m a luat pe mine somnul..

bravo strumf....ai o memorie

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

si eu vreau sa vad dubrovnikul.... dar e departe maica, ....te astept...va astept pe toate.... sunt si multe alte locuri frumoase in Croatia...

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput
Mergi la inceput
Mergi la inceput

mama, fetelor da scrieti, nu gluma.....

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

mama, fetelor da scrieti, nu gluma.....

pai daca ai latit pagina cum sa mai scrie ?

glumesc, da cred ca ar trebui sa editezi alea sau sa le stergi ca bate la ochi cand alaptam piscoata m-am logat pe telefon si nu imi intra pe tot ecranul sa vad ce s-a mai scris din cauza linkurilor de altfel frumos ce ne-ai aratat, Croatia e o tara superba, ar putea bate la fundu gol multe tari asa spus "turistice" dar eu tot iubesc Italia si din asa multa dragoste le vorbesc si limba abia astept la anul o vacanta, e in plan sa colindam putin de la nord la sud si poate luam barca si trecem si marea sa vedem Dubrovnikul ca tot nu e departe

eu am terminat de calcat si acum iau o pauza da` nu de-un joeci cat sa adorm piscoata, nu stiu ce ii place si ce si cum a descoperit dar vad ca arunca suzeta din gura , o scuipa ca sa bage cearsaful de pe pilota sa il lingasi vad ca tine cu dintii de el, ca am incercat sa i-l scot de cateva ori si face scandal.... ehh mi-am gasit masina de spalat, ce atata curent si detergent consumat nu ?

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

scuze pt latit....
a papat supica.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Ahaaa!
Hop si noi! E, ca piciul doarme. Am intarziat cu somnul de pranz ca am fost pe la casuta si acu' pe afara nu doarme prichindelul mai mult de 30 de min. Si uite-asa, s-a culcat de pranz la 15.30 . Eh, merge si asa. Nu mai doarme pe seara probabil.

Roxy, deci Anastasia, pe langa ca mananca binisor, mai si scrie !

Yasmi, multam, am salvat meniul !

Strumphy, Asa e, trebuie sa mobilam. Cel putin bucataria si un pat la noi in dormitor plus dressingul. Sper sa ne mai ajunga banii pt astea, iar restul, incet, incet. Trebuie sa ne mutam pana la 1 noiembrie, ca doar atat am mai prelungit contractul la apartamentul asta.

Irinuca, mi se pare totusi devreme sa o culci la 19. Al meu mai doarme un somn din ala scurt de la 19 la 19.30 (sau de la 18.30 la 19, depide la cat se trezeste din somnul de pranz). Apoi mai dam o tura pe afara, o ora, apoi ne mai invartim prin casa, masaj, baie, biberon. In general intre 21.30 si 22 adoarme.

Delia, buna supica deci... . Noi ne dorim de cativa ani sa mergem in Croatia. In 2009 rezervasem si bilete, dar s-au hotarat si niste prieteni sa mearga la mare si ei aveau copii. Stim ca acolo plaja e cu pietre si nu-i asa indicata pt copii, si-atunci am schimbat cu Grecia. Rezervasem chiar si la Plitvice camera... Dar ajungem noi!

Ar trebui sa m-apuc de calcat...

Fetelor care aveti oala sub presiune. Cat fierb niste porumbi? Tumburusul ala sta la inceput in sus si dupa ce da in fiert il las in jos, nu? Parca asa era... Nah, daca n-am stat pe acasa o juma de an... se cunoaste

Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna ..si eu pe aici!!!Vegetez!!!

Am fost cu Giulia la pediatru si am venit cu diagnostic de laringita,nu acuta..ci doar e iritat laringele,dar ea tuseste de rupe,parca latra ,asa suna tusea ei.Oricum ne-a dat tratament...daca starea febrila continua dupa 3 zile de tratament,trecem si pe antibiotic si repetam si vizita!!!

Continuam procesul de diversificare...cu greu,dar parca mai bine ca ieri...parca ceva a alunecat azi pe gat,desi tine cu inversunare buzele stranse.I-am dat o lingurita de silicon sa molfaie la ea si cum deschidea gurita...japp si eu cu cealalta cu mancarica.

Strumphule esti tare haioasa la povestit!!!

Si la mine se cere o reorganizare a dulapurilor si a hainelor ca nu se mai intelege nimic,dar astept toamna macar daca ma apuc,sa le scot si pe cele groase
Si o curatenie generala asidua...dar pt aia astept sa imi vina socrela...sa plece cu copii de acasa,sa am liniste!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!

Povestea nasterii Giuliei!

Mergi la inceput