Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (42)
Raspunsuri - Pagina 16
ioanna16 spune:
neata pe la pranz
am tecut si eu la semnatul condicutei aici, i-am dat papa bebelinei si acum sper sa faca nani
eu vreau s ama apuc sa ii fac ordine in hainute, caci sunt tot asa ca la strumph claie peste gramada si vrreau sa si aleg ce e mic sa pun deoparte.
va pup pe toate si va doresc o zi racoroasa!
tie strumph iti doresc o zi cu soare!

ma duc la treaba, ca acum vine socrela si ma intind la cafele si nu mai fac nimic azi![]()
![]()
mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
AlexinaA spune:
neata fetelor!
eu sunt deja la a doua cafeluta
azi noapte Teea s-a frichinit pana pe la 4 din cauza febrei. ieri i-am facut vaccinul de 4 luni si vad ca nu a fost asa usor ca cel de la 2 luni.
i-am dat si aseara panadol pe la 22 ca avea febra si apoi azi dim cand avea din nou putina feba si tot asa.
in plus are niste mucozitati si se tot fornaie.cica nu e raceala ...asa mai au copii din cand in cand. mi-a dat doc niste pliculete de ACC sa ii pun in ceai 5 zile.
acum o tin sub observatie. a dormit pana la 10, crde ca din cauza foileii de azi noapte.
nu am citit din urma de ieri dar recuperez mai pe seara ca acum am ceva treaba pe langa casa.
sa aveti o zi frumoasa

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)
ailed_dota spune:
Strumph, iar ti-ai gasit globul de cristal? In Croatia astia au forneti, dar nu cu telemea( nu stiu ei ce e bun
), spre disperarea Mariei...ca-ti faceam eu cinste daca veneai incoace in luna de miere
... au niste peisaje aici numai bune de aparatul tau
Yasmy si mie mi-ar place un tatuaj , dar eu am o obsesie cu asortatul
si nu ma pot hotara

... al meu nici nu stie.... oricum mi-ar place pe zone mai putin vizibile....
, poate doar la mare....
miki asa fac supa tri ati zis sa o fac din radacini asa o fac...
Irina, eu m-as fi urcat prima ca eram cu copilul....eu sunt leu, mai ales cand e vb de pui![]()
va pup si vb mai incolo ca mi se coc rufele afara...
mami de fete frumoase:
MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
irinuca05 spune:
Strumphy astazi am stat sa ma gandesc unde gresim noi, ca am observat ca intotdeauna cand e ceva in neregula cu comportamentul Dariei, este vina noastra.
Ziua doarme destul de bine. Se joaca 1-2h si apoi doarme 1-2h. Seara este mai agitata, mai plangacioasa. In ultimul timp, ca sa pot sta linistita in curte, o adormeam pe la ora 19. Aseara a dormit de la 19 la 22. Normal ca nu mai doarme profund iar. In seara asta incerc sa o tin treaza mai mult si pe la 21.30 sa o culc.
Nu i-am dat LP, ca aseara aveam sanii plini si la ora 22 mi i-a golit pe ambii.
M-am jucat cu ea pana la ora 23.30, ca sa o obosesc si a dormit mai bine, dar tot s-a foit de se muta patutul din loc. Si ma trezeam sa o mai intorceam cu fata in sus.
Aaa... este suberba piscoata imbulinata! 
Roxy bravo pt papa bun pt Anastasia. Saptamana viitoare ma duc si eu la pediatra sa vad ce spune de diversificare. Eu as vrea sa incepem pe la 5 1/2 luni. Deci tu ai inceput chiar de la 6 luni, nu?
Miki si eu ma gandeam sa-i dau jumatate de paracetamol, dar apoi mi-am zis ca daca ii dau copilului medicamente degeaba...
Raluka am vazut mesajul tau. 
Simo, ne-am intors in siguranta inainte de a incepe incendiul.
Arsenie e bine acum, da?
Lavi mie asa se intampla de obicei cand vreau neaparat sa-mi cumpar ceva: nu gasesc nimic sa-mi placa. Tu mai incearca. Sigur iti vei gasi ceva frumos!
bb_yasmi spune:
ufff am facut un miros in casa 
nici hota nu mai face fata ...![]()
delia eu am un tatuaj...am reusit sa il conving prima data..tot ca un cadou de ziua mea
acum 2 ani
de atunci tot mai tatonez terenul pt unul..dar nimic :))
alexina 
micuta buburuza sa treaca usor si peste acest mic hop. diseara mergem si noi la intepat...:(
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
ailed_dota spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi ufff am facut un miros in casa ![]() nici hota nu mai face fata ...delia eu am un tatuaj...am reusit sa il conving prima data..tot ca un cadou de ziua mea alexina ![]() micuta buburuza sa treaca usor si peste acest mic hop. diseara mergem si noi la intepat...:(mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011) |
zi ca tb sa ai unul pt fiecare copil

mami de fete frumoase:
bb_yasmi spune:
eheee delia i-am zis ca mi-as face un desen cu chipurile copilasilor ![]()
ailed_dota spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi eheee delia i-am zis ca mi-as face un desen cu chipurile copilasilor mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011) |
Si?
mami de fete frumoase:
bb_yasmi spune:
m-am plictisit 
am terminat mancarea....bubu inca doarme....fac galagie sa se trezeasca si pape si nu il deranjeaza deloc..
cred ca ma culc si eu