Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (42)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda_ro spune:

Buna,

Sunt si eu mamica de fluturas de martie aprilie 2011 si ma alatur voua.
Am o fetita nascuta pe 3 martie, deci ne pregatim si noi de diversificare. Pana acum nu a papat nimic altceva in afara de lapte matern. Abia astept sa incepem si noi cu mancarica solida, desi sunt convinsa ca va fi mult mai greu.
micuta mea, e destul de maricica. Are 8 kg si 69 cm la 5 luni si jumatate. Asta dupa ce s-a nascut cu o greutate mai mica de 3 kg.

Sper sa pot intra si eu cat mai des sa facem schimb de impresii si sa pot citi in fiecare zi ceea ce scrieti.

Dinora77, te rog, iti poti activa PM? as vrea sa te intreb cate ceva de viata in Germania. Am avut recent ceva experiente contradictorii si mi-ar prinde bine niste sfaturi. Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Ahaaa!
Hop si noi! E, ca piciul doarme. Am intarziat cu somnul de pranz ca am fost pe la casuta si acu' pe afara nu doarme prichindelul mai mult de 30 de min. Si uite-asa, s-a culcat de pranz la 15.30 . Eh, merge si asa. Nu mai doarme pe seara probabil.

Roxy, deci Anastasia, pe langa ca mananca binisor, mai si scrie !

Yasmi, multam, am salvat meniul !

Strumphy, Asa e, trebuie sa mobilam. Cel putin bucataria si un pat la noi in dormitor plus dressingul. Sper sa ne mai ajunga banii pt astea, iar restul, incet, incet. Trebuie sa ne mutam pana la 1 noiembrie, ca doar atat am mai prelungit contractul la apartamentul asta.

Irinuca, mi se pare totusi devreme sa o culci la 19. Al meu mai doarme un somn din ala scurt de la 19 la 19.30 (sau de la 18.30 la 19, depide la cat se trezeste din somnul de pranz). Apoi mai dam o tura pe afara, o ora, apoi ne mai invartim prin casa, masaj, baie, biberon. In general intre 21.30 si 22 adoarme.

Delia, buna supica deci... . Noi ne dorim de cativa ani sa mergem in Croatia. In 2009 rezervasem si bilete, dar s-au hotarat si niste prieteni sa mearga la mare si ei aveau copii. Stim ca acolo plaja e cu pietre si nu-i asa indicata pt copii, si-atunci am schimbat cu Grecia. Rezervasem chiar si la Plitvice camera... Dar ajungem noi!

Ar trebui sa m-apuc de calcat...

Fetelor care aveti oala sub presiune. Cat fierb niste porumbi? Tumburusul ala sta la inceput in sus si dupa ce da in fiert il las in jos, nu? Parca asa era... Nah, daca n-am stat pe acasa o juma de an... se cunoaste

Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

http://www.croatia-beaches.com/best/rab_lopar_rajska_beach.htm
asta e plaja de nisip...am fost anul trecut...

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

hello fetelor!

am fost si noi azi la pediatru, luca e perfect sanatos si dezvoltat, a luat nota 10+ la control azi! a ras cu pediatra si cu asistentele, a vorbit cu ele, a fost o vizita placuta

ne a dat astazi si continuarea schemei de diversificare, ceva mai "hotarata" decat pana acum. asta inseamna ca masa de la ora 10 30 o sa fie inlocuita complet de gustarea de fructe. mar ras+banana+ branza preparata in casa, fara completare de lapte. masa de la ora 14 o sa fie si ea inclocuita complet cu piure de legume+carnita. in supa adaug fata de morcov si albitura ceapa si dovlecel si 100 gr de piept de gaina. din tot ce fierbe iau cate o particica, amestec la blender si gata piureul. masa de la ora 18 si 22 raman de lapte (la ultima masa si cereale).

drept si prin urmare astazi am fost sa cumparam scaunul de masa iar de maine incepem distractia de abia astept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti fetele?
am venit si noi de afara. azi n-am stat asa mult ca nu am mai avut stare sa ma plimb. imi era si sete si apa era asa calda .... si imi era gandul la pepene. am o pofta de pepene de zici ca n-am mancat de cine stie cand

bb_yasmi multumim de meniu. dar tu i-ai dat de la inceput exact asa dimineata? sau fara branzica? si ce fructe ii dai si cum, blenduite? branzica cumperi tu din aia de vaci?

strumphitza azi eram in living, ce s-o pun in patut. am coltarul de acolo desfacut si stau cu bebelina acolo ziua si am pus doar pe margine niste pernute dar le da jos ce sa mai stea acolo.... dar asa o atrag telecomenzile, telefoanele...lasa si jucariile din mana cand vede o telecomanda, daca o vezi....si cu ochii mari asa se uita la ea...este asa comica

scrish super ca deja inlocuiti o masa. pireul de legume este de fapt supica, nu?

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

irinuca am inceput cu sucul de morcov acum o saptamana, apoi suc morcov+mar si de ieri supica.
maine cred ca ii dau dimineata si piersica, la pranz ii pasez o parte din legume.
azi s-a cam strambat la supica, a papat bine primele lingurite apoi se cam stramba dar tot a papat 20 ml.

Mergi la inceput

alina06 daca il tii pe luca la tastatura sa vezi ce scrie si el. Anastasia asa bate in tastatura si trage de ea....

anda_ro bine ai venit la noi. cum de n-ai scris pana acum, ce-ai asteptat? hai ca te asteptam mai des. zi-ne despre voi, despre bebelina ta scumpa

Mergi la inceput

scrish tu cum ai zis ca pui? cata apa si cate legume? ca nu mai stiu

Mergi la inceput

fetelor ce am uitat eu sa va zic....mi-a dat pediatra sa-i dau 8 picaturi pe zi de fier. a zis ca de acum ar fi nevoie si ca are si manutele cam umede...
voi ce stiti de treaba asta? voua v-a zis sa le dati?

Mergi la inceput

mie nu mi-a zis absolut nimic de cereale trebuie neaparat date?

bb_yasmi tu ii dai cereale lui Lucas?

merg sa fac dus si sa pregatim bebelina de baita. aseara nu i-am facut daca tot am fost la vaccin dar afara am iesit pe seara.

georgyiuli multa sanatate puiutei.
tu tot la supica esti?

Mergi la inceput

alexina la bebelina mica si scumpa sa se faca bine.

ioanna spor la treburi. si eu o sa ma apuc cat de curand de o curatenie generala.

Mergi la inceput