**Bun venit TEODORA-IOANA !!!**

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Getik..of doamne si tu.....stiu cum te simti...La cap curge mai mult sange ca e vascularizat mai mult...daca a fost nevoie doar de o copca.Oricum e ingrozitor ti-o mai zic..stiu exact ce simti.

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Offf Getik- ce rau imi tare ca s-a lovit Aricica !Si eu chiar ma uitam aseara cand i-am facut masaj lui Andutu cate lovituri si vanatai are-din pacate nu putem sa evitam toate cazaturile lor ptr ca nu stau o clipa intr-un loc.
Lavi-offfff ce mai tragi si tu cu maselele!Hai nu te mai gandi la bani si incercati sa va distrati in week-end la nunta!
Anna-nu stiu ce sfat sa-ti dau cu constipatia,incearca ce au zis fetele poate poate.
Lali-m-au luat niste emotii!!!!!!!!!F bine faci ca nu te duci repede la spital ca altfel te baga repede pe oxitocina-eu asa am patit si stiu ce rau e!Sa ne tii la curent!Uite bag si eu niste agitate sa nasti repede si usor si bebelina sa fie sanatoasa!

Va pup!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Fetele Lali vrea sa transmita in directttttttttttt.....
Am vb acu` cu ea si e calma....mie mi s-au taiat deja picioarele.

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

Buna dimineata

Lali nastere usoara si te admir pt putere

Getik uffff sa treaca durerea puiutei si imi pare tare rau asa alearga si razvan si nu sta locului o clipa

O zi frumoasa si asteptam vestea cea mare de la Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Sunt aici !
Geto .
Simina doar am mai trecut o data prin asta si stiu cum fac la spital,ca sa nu se roage prea mult de burta ta,cum s-a deschis colul,pac, oxitocina,sa mearga repede. De aia nu ma misc de acasa pana nu devin contractiile regulate sau se rup membranele.
Clodyac primiti vesti repede,nu va las in suspans.
Mada hai ma, fii barbata, ia sa vezi ca nasc repede dupa ce ajung la spital , nu trebuie sa vad mult timp mutrele la moasele de acolo cum se stramba ca imi vine dr-ul si nu mai iau ele banutii!

Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si 38+ cu Ioana Teodora
AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

au un bronz cracanateleeee....sa moara Jiji
ia uitati aci ce craci au

deci hai fetita cu funditaaaaa

fetili eu is destul de dezinteresata de tot ce misca, adica am asa o stare de lasa-ma sa te las. piticul cica e mai binisor, tot muceste si vorbeste ca din butoi si mai e si ciufut pe deasupra...in rest nimic interesant sau nou
geto...pupa fata cucuieta
am citit asa fugitiv deci nu mai tin minte nic asa ca va pup pi tati....ana, lavi, cris, mada, ninia, sorilea, picky, mady, alynta si pe restul daca mai sunteti

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

hai lali

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Eu sunt tot aici, vad ca nu se reguleaza contractiile astea. Ma intind putin in pat poate reusesc sa trag un puiuc mic de somn, ca sunt treaza doar de la 3.30 .

Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si 38+ cu Ioana Teodora
AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninia spune:

Hai Laliiiiii!!!
Tin pumnii sa fie repede si fara dureri prea mari!

Mergi la inceput

Mai eu am emotii mai mult decat lali...

Madalina si Eva-Maria

Mergi la inceput