**Bun venit TEODORA-IOANA !!!**
Raspunsuri - Pagina 8

cris_82 spune:
buna fetele,am fost plecata de dimineata la targ sa iau toate cele trebuincioase pentru ca sa fac ce am nevoie la iarna.o gramada de bani,dar am scapat de un stres
.Treaba am multa,dar am zis sa scriu si eu un drum national totusi
lali tin pumnii si scot cracacitele la fluturat [majotera] nastere usoara si bebelina sanatoasa
getik eu as vrea u pahar de sirop de mure.Tin pumnii sa gasiti pana la urma un loc ok de munca pentru Cezar
lali ma bucur ca ai reusit sa te intalnesti cu alina ,eu am inca foarte multe situatii de facut si ma tot chinui sa le dau de cap ca sa o pot suna sa ne intalnim si noi
simina fataaaaa,ce flacau la costum vazusisi ce mandru era de masina lui
si tortul super tare
.Tind sa cred ca au devenit cam neseriosi astia de la Skoda,eu zic sa dai o fuga la ei si sa ii intrebi direct in fata daca mai au de gand sa te mai tina asa mult sau ii dai la dracu cu amortizorul lor
ninia pisoiul il tin in casa.Are cutia lui cu asternut igienic in baie,farfuria lui de apa si de papica.Jucariile le imparte cu ea..bine ca se mai racaie amandoi pe al naibii soricel(asta e marul discordiei) dar ii despart eu.In schimb,e cel mai bun prieten ei papa impreuna(i-am prins la masa ca mancau din aceeasi farfurie),la baie ea se joaca in cada,iar e sus pe cada si Miru ii stropeste si lui ii place
,ziua dorm impreuna.Mai nou,ea ii schimba apa si ii da sa pape bobite
.Multa sanatate piticei si spor la treaba cu pregatirile pentru duminica
mady deci si la voi a fost o zi super faina,ma bucur ca v-ati distrat,dar vrem pozeeeeeeeeeeeeeeeeee
ana fata,ia lasa tu mersul asta pe jos ca nu-ti face bine
andreea pai au fost multi copilasi acolode abea astept pozele
ana papa kiwi,pepe si iaurt ca una din ele sigur o sa te ajute
getuta off mamicule,bine ca e doar o copca si nu a fost mai rau.Tu fi tare ca sa nu-i transmiti fetii starea ta
lavi fataaaaaaaa,ce o mai tragi cu maselelesper sa scapi cat mai repede cu durerile si infectia ca altfel o sa te tampeasca de cate dureri de cap or sa-ti dea.Skodita mea pana pe 2 septembroe o sa mai stea la ei,le-a zis sotul ca daca atunci nu am masina gata,le trimit OPC-l pe cap si multe altele
.fata,eu am fost cu unghiile rosii si la maini si la piciaore si asa am stat sa nesc natural si cand nu am reusit m-au bagat la cezariana,dar le-am zis de cum am ajuns acolo ca daca au vreun gand cu oja mea,sa fie sanatoasa ca eu m-am facut frumoasa ca sa vada copilul ce mama sexy are
.Au comentat,i-am zis doctorei si vreai sa-ti spun ca am ramas cu oja pe unghii
.
[g]getik[/b] vazusi pozele cu aricul mic
lali[/b] mai esti acasa fata?
Mirunel terorista
BAZAR

Lali_mete spune:
Ma duc sa ma internez,am vb cu dr-ul si ma asteapta la spital, va dau vesti mai pe seara ce si cum
.
Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si
38+ cu Ioana Teodora
AMR 2 saptamani

anna-mama spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete Ma duc sa ma internez ![]() ![]() Pentru Raisa ![]() Lali ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lali, nastere usora si rapida, asa cum iti doresti! Fetita sa fie sanatoasa si sa-ti bucure toate zilele de acum inainte! Asteptam vesti de la tine! Suntem cu gandul la voi si totul o sa fie bine!

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Simina1980 spune:
Lali-nastere usoara!Ne gandim la tine si la bebelina!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

getik1 spune:
a venit cu stiri de lali a internato are dilatatie 5 membranele sunt intregi astea sa le rupa doctoru atat deocamdata cum mai am noutatii revin hai lali
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

madyrizi spune:
HAI,LALI!
.
asteptam o fetita mare si sanatoasa si o mamica fericita!!!
multumim de vesti proaspete .
eu n-am poze deocamdata de la nunta, o sa pun imediat ce pun labuta pe ele. pot doar sa va spun ca mancarea a fost super (multa si buna), am dansat de mi-am deranjat toate oasele si muschii si presupun ca toti au fost fericiti din moment ce au iesit mirii cu bani in plus dupa ce si-au achitat restaurantul si imprumutul, nu?
nu i-am gasit lui alex incaltari, asa ca a mers in adidasii albi pe care ii avea deja. tenisii pe care ii pregatisem inainte de nunta nu i-au mai venit la ultima proba .
Mami de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

getik1 spune:
BRAVO LALI BINE AI VENIT TEODORA IOANA
lali a nascut la 19,30, fetita de 3300 gr este bine si ea si fetita nu sa chinuit acu am reusit sa vb cu ea si ii vine un pic sa vonite dar in rest este ok va mai tin la curent cu noutati
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

emanouela spune:
bravo laliiiiiiiiiiiii, sa fiti sanatoase si sa aveti parte numai de bucurii
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

SoriLea spune:
WOW CE VESTE
BUN VENIT TEODORA - IOANA sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot binele din lume
Lali primeste din partea mea o calda imbratisare si in brat mare de sa fii sanatoasa si sa te bucuri de comorile tale.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita
a ingerasului RAZVAN - IONUT
(11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

cris_82 spune:
Bun venit TEODORA-IOANA,sa fi cuminte,sanatoasa si necolicoasa
si tu LALI sa te refaci rapid si sa-ti traiasca printesa

Mirunel

BAZAR