**Bun venit TEODORA-IOANA !!!**
Raspunsuri - Pagina 6

getik1 spune:
buna fetele eu sunt suparata rau de tot, a cazut ary acasa la mama, si si-a spart capu, am ajuns cu ea la urgenta ia pus o copca,iar eu mai mai sa pic acolo,nu am suportat sa o aud cum plange. nu stiu ce sa mai fac sa o linistesc cu fugitu, fuge tot timpu
, ia facut si radiografie si este bine, doar copca pe care o scoatem peste 7 zile
.
lali sirop din pepene galben este bun, din pepene rosu esec total dar combinat rosu cu galben si un plic de gel fix a iesit siop cu pulpa, si un borcan de peltea de pepene. concluzia din pepene rosu nu iese nimic din cauza ca are ff multa apa
, ce vorbeam noi de nectar nu merge conservat pentru iarna decat proaspat
restu fetelor am o stare naspa, naspa
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

lavinia.p spune:
Buna seara fetele Moama da ce mult ati mai scris..
Multumim din suflet tuturor pt complimente, mi-a crescut inima-n mine, asa-l vad si eu pe Raresucul meu foarte frumos ca orice mama odrasla sa
....eu sunt foarte obo si inca n-am scapat de problemele cu dintii asa ca nu prea pot fi prezenta in fiecare zi, depinde de durerea de dinti, asa ca ma puteti motiva pana scap de masele asa-i?[:d] Nervul de la una din maselele de minte n-a murit nici acum dupa vre-o 5 pansamente, maine merg sa puna altul, iar la cealalta masea mi s-a facut puroi, a descoperit canalele a fost ok 2 zile si acum iar incepe da doara si sa faca puroi. Cred ca am sa ajung din nou la antibiotice
...in rest suntem bine....aaa sa nu uit sambata mergem iar la nunta
mi se ridica paru-n cap deja.
Anna multumesc..e greu da cu surorile plecate...pe decembrie vine bebelina?
cand e DPN-ul?
Laliai intrebat de lapticul de capra, asa este este cel mai bun pt copii si chiar este indicat. Eu i-am dat la Rares de la un an vre-o 5 luni de zile cat mi-a adus o femeie apoi nu am mai avut sursa si-mi pare rau. Nici Rares nu a facut nici o reactie ciudata. Eu zic sa-i dai linistita daca ai de unde...vai te cred ca abia astepti bebelina sa o cunosti, sa o simti, sa o mirosi
, ce momente emotionante....gata ca ma apuca plansul si iara ma face Emo sensibiloasa
...va
si ai sa vezi ca va fi bine pana la capat
Anna cred ca esti umpic stresata, pana te vezi cu bebelina in brate
Simina nu mai vine bebele la noi, nici nu ne dorim si oricum ave protectie 100% ...multumesc pt complimete
Cris multumim...nasoala noapte ai avut
...ce mai stii de skoduta? Cris, Lali eu inainte sa nasc mi-am facut manichiura si pedichiura, defapt pedi mi-a facut-o soata si cand colo am ajuns la spital si mi-u dat tampon de vata si acetona sa-mi dau lacul jos
deci m-am muncit degeaba
Emo ce faci? dormitezi in front?
Mada cum mai e Eva?
Getutza multumim de aprecieri...sper sa fie bine cu Cez pana la urma...ce-ai mai bucatarit?
Mady pana am ajuns eu sa citesc ai si nasit, cum a fost? Ai gasit incaltari?
Serialbastre cum a fost nasitul? poze?
Anna felicitari pt pisu la olita, sper sa reusiti, doar ca nu bine scapi cu Vladut ca vine bebelina si eu m-am saturat de pampersii astia, nici Rares nu vrea nicium sa faca la olita
Pickysa-i dea DD sanatate multa Annei si voi sa va bucurati mereu de minunile vostre, abia astept sa ne arati pozici
Emasanatate multa maimuticii
Lalima bucur de vestile bune
Simina ce frumos e Andutuuu si voi
. Ai un adevarat cavaler, tortul a fost minunat, arata demential iar masinuta superba, sa o foloseasca sanatos iar voi sa fiti mereu sanatosi si fericiti si sa va bucurati de Andutu
Niniainca nu am scapat de dureri din pacate dar sper sa nici nu ma mai tina mult...asa e nu poti dormi, nu mai trece nici de la calmante, e groaznic....dar le rezolv eu cumva...astept pozici
Mady ma bucur ca v-ati simtit bine la nunta...da-ti cu Nidoflor pe unde te-a iritat colierul
Anna ai grija de tine mami, nu te mai obosi, nu uita ca ai o bebelina si o obosesti si pe ea
Geta am vazut si eu pozicile cu Aricica o frumusete de fata, adorabila
Andreea ma bucur ca v-ati simtit bine astept pozici bineinteles si de la Mady
Anna mananca prune, la mine au un efect garantat, stiu ce nasol este cand esti constipat, sper sa-ti treaca repede starea asta
Geta offf mami imi pare tare tare rau, aveti grija de voi si pup dulce capsorul sa nu o mai doara pe Aricica mica
va pup pe toate si va doresc o noapte linistita....ia ca mai facui o autostrada
Rareselul meu scump 23.mai.2009
Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!

Lali_mete spune:
Buna dimineatza!!!!
Eu zic sa scoateti motatele de la solar,s-ao bronzat destul! Am contractii de aseara puternice,nu dese dar puternice. De la 3.30 nu am mai adormit,ca am contractii neregulate ,acum s-au intetit, sunt la 7,5 si 3 minute , am vazut si sange pe hartie,deci nu mai e mult
. La Paul,dupa ce a curs si sange,dar curat nu cu mucus putin ca acum,in 6 ore am nascut
!M-au apucat emotiile
,imi vine sa plang de bucurie
.
Anna constipatie de la sarcina sau asa esti de fel? i putea incerca semintele de in puse in iaurt de seara,si papate dimineata,regleaza tranzitul,la fel ca si cerealele integrale. Prunele sunt pentru efect imediat,deci ar putea fi incercate prima data,doua-trei prune pe stomacul gol,sau facute suc,tot pe stomacul gol. Mai e bun si ceaiul de musetel putin mai concentrat.
Simina am vazut poze minunate,cu un barbatel in miniatura dulce de tot. Si ce tzantzos conducea masina!!
Va pup,ma bag sa termin paturica de crosetat pentru bibelusa,mai am de cusut patratelele si de pus astareala
.
Va pupic si pe restul,o sa intru mai tarziu si continui mesajul.
Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si
38+ cu Ioana Teodora
AMR 2 saptamani

anna-mama spune:
Neata,
Va astept la
Lali,
Cum iti e? Cand mergi la doctor? O sa fie totul bine, ai sa vezi Ce emotii am, astept vesti
Lavi, offf, ce te mai chinui cu dintii astia, cred ca te-ai saturat Iar nunta, o sa ve distrati, stiu ca e gaura in buget, dar trebuie si astea..
Rares e un frumos ai de ce sa te mandresti cu el.
Constipatia e mai grava acum in sarcina, mananc prune uscate, pere, cel putin 2 l de lichid pe zi...offf, e enrvant tare. Multu pt sfaturi, sper sa o scot cumva la capat. de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si
23+ cu
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Lali_mete spune:
Mai tarziu merg la dr Anna,nu ma gabesc,deocamdata ma uit la ceas de cate ori am o contractie puternica,si astept. Prefer sa mai stau,pentru ca nu vreau occitocina , poate mi se rup membranele acasa de data asta,si nu mai stau atat in sala de travaliu la spital
. Imi ocup timpul,crosetez
.
Pentru Raisa
38+ cu Ioana Teodora
AMR 2 saptamani

lavinia.p spune:
Neatzaaa!
Lali [majpreta][majpreta] tin pumnii sa nasti cat mai usor si sa-ti vezi cat mai repede printesa
vai ce emotii m-au apucat si pe mine. Va
tareeee si sper ca pe cand vin de la servici sa vad ca deja ai nascut
Anna mai stiu de la nasa ca ea si-a cumparat tarate si si le baga in iaurt asa cum a zis Lali dar nush dc de seara pana dimi dar s-a reglat si ea super, am sa o intreb si am sa-ti spun
Acum va las si merg la servici sper sa nu ma mai doara azo dintii, defapt de la 18 am programare la dentist, mi-e groaza.
Va si va doresc o zi buna tuturor!
Haide lali
Rareselul meu scump 23.mai.2009
Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!

anna-mama spune:
Getik, pup capsorul lui Ary, mititica, ce rau si-a spart capul bine ca e in rest bine, pup sa nu mai planga si sa se vindece repede
Lavi, hai, scapi si tu de dentist Deci sa pun tarate in iaurt si sa pap seara?
Lali, la cat timp ai contractii acum? Si mie mi-ar placea sa merrg la spital cand trebuie sa nasc, nu inainte sa stau cu orele in sala de travaliu. Ai grija de tine si cand se intetesc contractiile fugi la spital
de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si
23+ cu
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Lali_mete spune:
Lavinia merci pentru sfatul cu laptele de caprita
. Si-a luat socrela caprita,asa ca atata timp cat PAul e la ea papa zilnic. Pup sa treaca odata problemele cu dantura
. Vad ca ma mai lasa contractiile,o sa incerc sa ma odihnesc putin. Va anunt cand plec la spital
.
Geta imi pare rau ca nu a iesit si din pepene verde sirop, cred ca e tare bun cel de pepene galben insa,ca e foarte aromat.
Ma bucur ca te-ai distrat Mady .
Madalina ma bucur ca te-ai mai deconectat putin. Fa mai multe astfel de iesiri,ca sa devii mai optimista.
Pentru Raisa
38+ cu Ioana Teodora
AMR 2 saptamani

eumada spune:
LALI
Mama da` ce curaj ai....sa astepti sa nasti....
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

eumada spune:
Deci...ieri la 17.30 am fugit in parcul mare...cu umbrela si cu geamurile cu folie in spatele masinii....Acolo umbra si racoare,soarele era dupa restaurantul din parc.Am alergat,am mancat inghetata,s-a dat Eva in toate caruselele existente,trenulet si altele chiuia de fericire....a venit si tati la 19 si ne-am jucat pana la 21..apoi am mai tras o tura la leagane la noi in cartier..s-a distrat micuta mea ca tare a suferit.....azi probabil o luam de la capat....
Astept programarea la bazin...
Eu am latit pagina..
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098