**Bun venit TEODORA-IOANA !!!**
Raspunsuri - Pagina 5
Simina1980 spune:
Neata,
Am venit la cafea!
Hai sa va pun niste poze https://picasaweb.google.com/simina.cretu/AmFacut2Ani?authuser=0&authkey=Gv1sRgCLCz27WHmN77_AE&feat=directlink
Lali-ma bucur ca bebelina mai sta un pic la mami in burtica.Ti-am spus eu cel putin pana la sf saptamanii asteia nu vine !Ce tare faza cu prietena ta!Ma bucur ca te-ai intalnit cu Alina-poze nu ati facut?
Ema-sanatate piticului sa treaca raceala repede!
Cris-da,tot de la astia de la skoda asteptam amortizorul!De fapt eu mi-am cam luat gandul ca ne vor chema sa ni-l schimbe!Aoleu ce harnicuta ai fost!Mai fetele,musai sa ma mobilizez si eu sa fac pregatiri pentru iarna ca la cate povesttiti voi ca pregatiti.....A si,Cris tortul a costat 260 ron dar sa nu mai spui la nimeni!
Getik-cum a iesit siropul de pepene?Mamaaaaa si dulceata!!!!M-ati omorat!Ce sa zic-spor sa gasesti un nou loc de munk lui Cez daca aici nu este convenabil!Oricum,asa cum ti-am mai zis mai demult,viata unui sofer profesionist precum si a familiei lui nu este deloc usoara!
Mady-ai gasit incaltari copilului asa cum vroiai,ca de luat tot i-ai luat ceva pana la urma Cum a fost la nunta?
Andreea-te asteptam sa ne povestesti cum a fost la nunta si musai sa ne pui poze cu printesa mica!
Anna-hai ca v-ati mai apropiat de momentul "renuntarea la pampers"-eu oare cand o sa vin cu vesti d-astea?
Sorina-si eu daca sunt singura acasa fac curatenie!
Va pup!Revin!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
ninia spune:
Fetelor imi cer scuze ca nu am mai dat nici un semn, am mai citit da de scris ioc, n-am timp deloc.De cand am venit ma chinui sa le pun pe toate la locul lor, iar sapt asta fac pregatiri pt gogoasa ca face si ea duminica 2 ani!! Asa ca ma tot gandesc ce tort sa-i fac si tre sa incep deja ca e mult de munca, de mancare cre ca am sa comand ceva sa nu ma mai omor atata..
Elena e bine , a prins si ea o raceala dupa virusul ala, dar e spre bine si sper sa-i treaca de tot..
In Romania a fost bine, la copii le-a placut muult,s-au jucat cu animalute mai peste tot.Elena stie sa vorbeasca cu caprele, he he ce stiti voi!! . Acuma Mathias rupe ceva romana, inainte imi raspundea numai in flamanda, acu sa vedem cat o sa-l tina..La club vila bran am fost cazati la o vila de jos si pana la restaurant si activitatile pe care le organizau aveam de urcat la trepte de ziceai ca nu se mai termina...in rest ne-a placut mult , f fain pt copiii mai ales..
Promit ca am sa pun poze,insa dupa sapt. asta caand o sa-mi revin dupa petrecerea Elenei.
Simina sa-ti traiasca flacaul, si sa fie fericit!
Chris fata am zis si io asa , banuiam ca ati scris capitole si nu am cum sa tin pasul, de citit n-am cand sa citesc atata..o sa-mi revin eu.Imi pare tare rau de masinuta , sper sa se rezolve cate mai repede.Am vazut ca ti-ai luat pisoi, cum e cu el in casa, sau nu-l tineti inauntru? Ma bate gandul sa iau si eu un animalut pt copii, Mathias isi doreste f mult unul, da stau in dubii tare ca e mult de munca si nu stiu cand o sa am grija si de bestiuta.
Laly ce putin mai ai!!! O sa fie minunat sa-ti tii printesuca in brate!! Eu ma simteam de parca visam in clipele alea..
Lavi, fata draga sper ca ai facut ceva cu maselele ca tare rau e sa stai asa, nici de dormit calumea nu poti, cred.
Ema si pe tine si pe baiatul scump, se simte mai bine?
Gata mi-a expirat timpul, trage gogoasa de mine si nu mai pot scrie, va pup pe toate!
eumada spune:
Buna ziua...
Ce faceti?
Noi acu` ne-am adunat acasa...a fost o nebunie.....IML,cu umbrela deschisa in masina ca e soare......nu vedeam nic` in spate,doar in retrovizoarele laterale....Eva racnea ca vrea la mall...pana la urma am fost la billa,ne-am tras cu masinutele.....mama doamne ce chiuia si tragea de toate,ce injuraturi mi-au tras aia in urma....valeu...
Ieri am fost la munte,la Lacu` Rosu fara Eva ca era asa de soare si nu puteam s-o iau....mi-a parut rau tare,am plans o multime dar pana la urma mi-a prins bine ca am facut doua trasee..al doilea sigur nu puteam sa-l fac cu ea in brate sau carucior...ne-am catarat pe niste creste pe-acolo....am fost cu colegii de servici ai sotuluyi meu...am inceput sa urcam la 13 si am ajuns inapoi in statiune la 18.30....erau multi lupi la gura noastra..zici ca nimeni nu mancase de o luna....
Sincer mie mi-a prins bine ca mi-am revenit cu nervii putin altfel era jale.Si asa mi-am stricat stomacul pe fond nervos.....ma doare de nu mai pot indifrent daca mananc sau nu daca iau pastile sau nu.
Lali acus scoatem topaitoarele.....
Va invidiez ca sunteti la mare...
Va pup si ne auzim mai tz....
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
madyrizi spune:
bunaaaa!!!
sunt ametita rau, dar am citit ce ati scris. ca n-am retinut mare lucru... nu mai conteaza.
a fost foarte frumos la nunta, ma dansat toata noaptea, ne-am simtit foarte bine . inca nu am poze, dar cand o sa am va anunt.
deocamdata sunt terminata ca ma dor toate oasele si toti muschii. m-am iritat la gat de la colier si ma mananca de nu mai pot, dar rezist eroic. mi-am dat cu niste crema.
alex a mers cu noi peste tot pana la 23, apoi l-am dus la socrela si a facut nani. mihaita a fost transbordat de la ora 11 dimi la socrela, a venit la biserica si apoi inapoi la bunici.a fost f.f. cuminte in biserica, nici macar n-a ciripit. a ascultat slujba cu niste oki in cap tare mirati. in schimb la socrela si-a facut de cap: n-a dormit, n-a mancat si a tinut-o fresh pe socrela de la 12 noaptea pana dimineata la 4. azi, pe la 12 ni l-au adus acasa ca nu se mai intelegea nimeni cu el .
acum trebuie sa ma refac ca asa distractii nu practic zilnic .
si revin cu povesti mai tarziu...
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
anna-mama spune:
Buna, dragele mele
Eu ieri am exagerat cu mersul pe jos si statul in picioare si sunt rupta acum, ma doare de mor osul pelvian si cand nu ma misc, mijlocul, picioarele... Imi revin eu... M-am dus la mall sa vad si eu reduceri, dar cred ca m-am trezit prea tarziu ca nu prea mai erau...eram oricum axata sa-i cumpar lui Vladut asa ca nu m-am uitat decat la copii, am mers o gramada si nu am luat mai nimic. Trebuie sa cumpar hainute si pt finutul care trebuie sa se nasca, dar nu am luat nimic...
Simina, ce baiat superb am vazut , e mortal de frumos Ati avut o petrecere pe cinste, s-a simtit toata lumea bine, asa se vede. Super si masinuta, ii place lui Andutu? Iar tortul cred ca a fost delicios Si tu arati super Nu stam prea bine la capitolul renuntarea de pampersi, desi stie cum se face, cand se face...face cand are el chef, nu stiu cum o scoatem la cap cu incapatanarea asta
Mady, ma bucur ca a fost super nunta si ca totul a iesit bine. Offf, imi pare rau ca Mihaita a fost dat peste cap de schimbari. Va reveniti voi repede
Mada, ma bucur ca ai reusit sa te eliberezi un pic si ai fost la munte, sunt sigura ca plimbarea pe munte te-a mai ajutat Ce v-a zis la IML? pup eu Eva cuminte si dulce
Ninia, spor la pregatirile pt ziua Elenei Sanatate multa la piticuti, si asteptam pozele cand ai timp
Lali, am citit de sambata vestile despre voi si tare m-am bucurat! Trebuia sa fie bine totul cu bebelina Asa ca mai tinem majoretele la pastrare
Getik, o sa intru sa vad pozele pe mail, abia astept sa va vad Imi pare rau ca nu e bine la firma la care lucreaza sotul tau
[b]Cris, Sorina, Ema[b], va pup
de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 23+ cu
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
anna-mama spune:
Getik, super frumusica Ary, mi-a placut de ea mult in pozici, si se vede ca a crescut mult, e o domnisorica acum
eumada spune:
Ana dam bataita daca nu esti cuminte...pai se poate...de ce nu te odihnesti?
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
Serialbastre spune:
Buna ziua!
Ne-am adunat si noi pe-acasa. La nunta a fost foarte frumos, am dansat toata noaptea, Cezara a fost cuminte. A adormit in biserica, apoi a fost fresh la dans pana dupa miezul noptii.
Poze nu am apucat sa descarc, dar sunt cateva faine cu Cezara, a fost o mica vedeta a nuntii. S-au simtit bine toti copiii, au fost foarte multi copii, vreo 14-15.
O zi senina!
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
anna-mama spune:
Andreea, ma bucur ca v-ati simtit toti bine si asteptam pozici ca sa va admiram
Mada
anna-mama spune:
Astazi aveam o mamica sarbatorita!
La multi ani, Clara! Te mai asteptam pe la noi sa ne spui ce mai faceti!
Fetele, ma termina constipatia, nu stiu ce sa mai fac Simt acum ca am o burta care o sa plesneasca
Gata, ma pregatesc si eu sa plec acasa. Va pup, sa aveti o seara frumoasa!