**Bun venit TEODORA-IOANA !!!**

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Am venit! MAjoretele sa isi bronzeze cracii,ca mai este pana dantzuiesc pentru mine si bebelina.
Am fost la dr ,e bine, ir-urile sunt perfecte,deci fetita se hraneste corespunzator , placenta e intradevar imbatranita dar inca isi face treaba bine,cordonul e la locul lui , nu incurca bebelina in nici un fel , lichidul clar si in cantitate perfecta. Dupa femur si burtica are 37 saptamani si 3-4 zile,dupa cap 36 , deci nu imi mai fac nici o problema. Acum astept sa vina cand o vrea, bine ca nu mai e cezariana pusa deasupra capului ca drobul de sare.

Va pupic,revin mai tarziu,acum ma bag la somn ca ultimele 3 nopti mai mult m-am zvarcolit si am pocnit un sforaici de ciuda ca sforaie prea tare.

Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si 37+ cu Ioana Teodora
AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Lali ce ma bucur ca e bn Ia sa vezi cum vine bebelina de ziua mea , asa ca stai linistita ca mai ai destul

Anna ba m-am saturat mamicule de treaba, dar acum o fac lejer si pt ca sa-mi treaca timpul. Mai fac ceva, mai stau...si tot asa.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

buna fetele
piticul e flenduri de raceala....nasul curge, tuseste sec, e ciufut, nu mananca....tot tacamul. nu stiu unde l-a pocnit in halul asta raceala.
multumesc de urari, sper ca macar la noapte sa doarma ca eu is zib avand in vedere ca am deja o noapte alba cu el, azi m-a terminat...deci abia ma tarai.
pup si noapte buna

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Ema pup piticul racit...si Eva are niste muci pe care si-i sterge singura...adica ii intinde mai rau si zice"am muci...sa mancam.."nu stiu de unde o fi auzit asa ceva...cred ca de la copii de afara...ca eu nu-i zic asa ceva....
Azi mi-a cerut paste cu ton si d obicei mananca un castron....mi-a zis dupa doua guri"nu ale sos losu,papa tu".....
Sunt foarte obosita,psihic vb ma simt obosita si mi-e somn...plodu` doarme deja cu cracii in sus.....si tocaie si viseaza ceva ...
M bag si eu la somn ca-s rpta,,

va pup si noapte buna.

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaa..

haideti la,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

getik de ce nu ai fost fata la biserica daca vroiai?oricum,cred ca a fost foarte frumos si acasa,nu?.Ai facut ce ti-ai propus ieri pentru la iarna?
sori dar ai avut ceva treaba ieri nu gluma..
lali ce bine ca ai scapat de cezariana.Deci e ok si mama si tititza,superrrr
cuscra nu cumva de la cheful la care ati fost s-a pricopsit cu asa ceva?Poate a fost cineva acolo cu un copilas care inca era racit si uite asa acum v-ati capatat si voi.Sanatate multa la ginerica mucios sa se faca bine cat mai repede
simina cum ati petrecut ieri mamicule?Cum a fost tortul?De masina nu mai zic ca sigur Andu a fost foarte incantat.Asa ca te asteptam cu impresii si pozeeeeeeeeeeee
mady parca voi azi nasiti,nu? Distractie placuta si luni sa fi pe baricade cu pozeeeeeee

Sunt sigura ca la picky a fost foarte frumos ieri,dar o sa o sun azi sa vorbesc cu ea sa vad ce mai face si va dau de veste si voua.ieir nu am mai deranjat-o ca imi si imaginez ce nebunia a fost pe capul ei cu botezul Annei si cununia lor.

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

andreea voi ieri ati cununat parca,nu?Cum a fost?

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

buna fetele, cine bea cu mine un pahar de sirop de mure cu apa minerala?

azi al meu barbat pe cat ma enervat pe atat ma mirat sa oferit sa ma ajute la trebi si la dulceata si a facut si afaceri a luat cu juma de jodca si 4 tigari un bidon de 5 kg de mure, pe care l-am cobinat cu cel luat ieri(si eu cu 10 lei un bidon de 5kg) si am pus sa fac dulceata, si a iesit mai multa zeama decat preconizam ca atare am facut si 2 sticlute de sirop, acu dulceata fierbe in lege ei si pepenele il asteapta pe cezar cuminte in frigider sa il dea la masina.

cris la biserica nu am fost din cauza durerilor de burta care sunt criminale nici cu iablgin nu trec si nu aveam puterea sa alerg si dupa ary, acasa a fost jale, deja la 19,30 cand am ajuns nu mai era aproape nimeni, si la 21,15 am venit sa culc fata pana a adormit ary sa facut 22 si nu mai era nimeni am dat daru si am venit acasa,in ceea ce priveste conservele rezolvat si sunt ff mandra, anu asta pana acu m-am depasit pe mine insami(laudate gura ca deaia iti dau inbucatura).

ema cum mai este baiatu? tu cum te simti?

anna am facut cateva poze dar nu sunt cine stie ce ca fimea ca si tacsu detesta sa stea sa ii fac poze

mada un lu eva

lali ma bucur ca picea ma sta la caldurica, o sa fie bine stai linistita, si majoretele sa isi bronzeze cracii in liniste, azi misune indeplinita cu ce mai rugat

vineri va spuneam ca vine nepotamiu sa vorbeasca cu cez, am incercat sa vb cu el dar parca are creieru spalat, si am ajuns la comcluzia ca la firma respectiva este munca multa, bani mai deloc, si tre sa fi apt zi si noapte fara drept de comentariu, eu ma interesez de loc de munca pentru cezar ca nu vreau Doamne fereste sa il am pe constiinta.
am fugit la dulceata de mure, si sa descarc pozele de aseara

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

dulceata de mure este gata acu astept dupa siropu de pepene care nu stiu ce o sa iasa este idee proprie.

am pus pe mailu comun poze cu ary

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Neataaaaaaaaaaa

haideti la ,perfuzabila cu nes,ceaifructat,trabuce si vougue

Sunt in viteza ca trebuie sa plec la somaj sa-mi vizez hartia aia lor smecheroasa.Vorbim cand revin

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineatzaaa!!!!
Unde-i cafeaua??? Aaa,uite-o ma!! Dupa mirosm-am dus cu ochii carpiti de somn!
Ieri m-am intalnit cu Alyntaaaa, are trei copii superbi,si fata s-a alintat asa frumos in brate la mine ca mm-a topit! Nu ne mai taceau guritele,vorbit amandoua intr-una,sper ca nu s-a simtit sot de Alynta ignorat,acum imi dau seama ca am schimbat doar doua-trei cuvinte cu el.

Apoi m-am dus peste o prietena pe care o sunam disperata de cateva zile, am ajuns in fata usii ei,si cand sa bat imi suna telefonul... Cine credeti ca era? EA!!! Asa coincidenta rar de tot . Hormonii de sarcina si-au facut efectul si m-a pufnit plansul cand am vazut-o si am certat-o ca nu a raspuns atatea zile la telefon,imi faceam fel de fel de ganduri. Ea a fost la tara la ai ei,si acolo cam ciu-ciu semnal , mie imi arata ca suna,ei nu,asa ca ... am tras o sperietura zdravana!

Dupa asta a venit viitoarea nasica a fetei,a ramas peste noapte la mine,ca dimineata a avut microbz devreme catre Bucuresti,sa reuseasca sa prinda avionul catre Italia. Se intoarce la botez . Bineinteles ca in loc sa dormim azi noapte am sporovait pana pe la 2 , am ras si am povestit pana ne-am gandit ca o sa plece prea obosita,altfel vorbeam pana suna ceasul la 6...

Getuta cum a iesit siropul de pepene ? Eu as face de pepene galben ca e foarte aromat. Ma gandesc ca as putea sa il folosesc ca sirop pentru torturi cu fructe,la iarna.

Va pupic pe toate, ma duc sa ma intind in pat,poate mai adorm putin,pana vine El Sotz de la munca...

Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si 37+ cu Ioana Teodora
AMR 3 saptamani

Mergi la inceput