Pufi de ian-feb 2010 ! (39)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Repede si eu 2 vorbe acum cat dorm copiii si e liniste.

Micki sa aveti un concediu frumos, sa va intoarceti complet refacuti si cu bateriile incarcate.
Loredana tu ai o mica mare mancacioasa acolo. Bravo ei.
Ruxita s-a dat startul la cuvinte cu "pa"? Bine si asa.
Larisel, Mire sa aveti vreme frumoasa la plaja.
Dandana felicitari vorbaretului.
Sorina.

Azi dimineata am pregatit copiii sa iesim in parc si singura fiind nu stiam cum sa fac sa cobor si cu carutul. Mi-a trecut prin cap sa o las pe Mara 1 minut sa stea cu David dar mi-a fost teama sa nu cumva sa puna siguranta la usa si sa ramana incuiati in casa. Asa ca, am iesit toti din casa, le-am explicat la usa ca trebuie sa stea pe loc pana duc eu carutul, dupa care coboram impreuna. Zis si facut... am coborat carutul primul rand de trepte (timp in care ei au stat cuminti tinandu-se de mana ) , m-am intors dupa ei... dupa care am facut la fel si cu celalalt rand de trepte si gata... fara nici o problema. Ma uit la ei si nu-mi vine sa cred cat de mult au evoluat. David urca si coboara trepte singur, imi da mana la o parte daca vreau sa-l ajut. Copiaza aproape tot ce vede la Mara.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

hello fetele....nici nu stiu daca apuc sa scriu...l-am trimis pe JM dupa o praji ca aveam o ....(intre timpam rez prb)

of...si citisem tot..

BF sper din tot sufletul ca sunteti mai bine...dumnezeule...cand aud de atatea medicamente....fieele si homeopate...offf...vad ca sorina a dat niste explicatii....documentata fata...

evyme...felicitari mami...stiu cat de mult va doreati cuibusorul vostru...

ruxita..si noi tot la capitolul PA suntem....de vreo luna...si cam atat...

dandana...ehe mami...decand nu mai trecusi pe la noi...zici ca vorbiti , ai?

nyny....ai copii mari, ce mai....acusica o intind la disco...fara sa te mai astepte cuminti

noi iesim la plaja de la 9-11 si de la 5-7...si nu stiu cum stau pufii vostri insa al meu...desi nu e nici pe departe spirt ca ivan....nu sta locului cu toate kk cumparate pt a se juca....fie o ia pe malul marii la tot felul de barci si minuni de la astia cu sporturile nautice...sa se catere pe ele..fie o ia pe plaja si se opreste la oameni si sta asa ca hopa mitica uitandu-se lung...de se simt aia stanjeniti dupa care le face PA si pleaca la altii...fie o ia aiurea....in fine...in proportie de 90 % eu fug dupa el.....si sunt f incantata de asta..
aici la piscina n-amstat..desi sunt multe si f faine pt copii...ce-as face sa stau ca o matracuca numai in spatele lui si sa repet vesnit si la nesfarsit cuvantul zilei de ceva vreme incoace...LUCAAAAAA

Apropo...mai este vreun puf cu 7 dinti? ca noi atata aveam de vreo 2-3 luni si nik la orizont...
noi i special eu am mancat numai porcarii...dieta? ce-i aia...vad eu cand ajung la sfantul cantar..si ma apuca toate cele..dar asta e...si jiji tot a gustat din porcarii( dar asa cu bun simt)oricum a mancat bine,zic eu si face kk ok de cateva zile si evident cumparam tot laptele din statiune....

la noi e ultima zi...deja m-am cam plicti...si cred ca e ultimul an lapretenii bulgari...sper ca la anul sa fie jiji mai mare si sa mergem in locuri frumoase cu apa albastra si faina...in afara de servicii care sunt net superioare totul e ca la noi.acelasi stil...etc...si oricum la cati romani sunt juri ca esti in tara...
dar totusi daca n-as avea alta optiune tot bg as alege decat la noi...o fi lanoi ok prin mamaia la cateva stele insa din cate am auzit te ustura rau la buzunar....

oricum pt o familie cu copii...albena e perfecta....plaja e aerisita si ff lata...vreo 100-150 m.....multe locuri de joaca pt copii ...tot felul de kk pt seara...care ii inebunesc pe copii...si evident buzunarele..papa ok...insa ...faraa ne da in spectacol...am cheltuit destul de mult avand in vedere ca am av demipensiune....

mie mi-era un somn la amiaza de innebuneam...jiji cu greu a adormit pe la 2..era o musca...in fine...n-am mai dormit...iar acu...nu se da trezitului...si ultimile zile a fost cam frigutz....adik vant....

mire cat stati la c-ta? si noua ne e dor

lore..scuze cred ca mi-a scapat ceva...unde plecati?

micki...ce sava doresc decat un concediu super...iar kiti sa se simta ff bine....
vb sorinei...daca ei se simt bine si sunt fericiti park uiti de tot frecusul si ti se umple sufletul...sorina apropo...ce mai face diana? ca malli-sta vad ca nu iese din tipar

si pt ca nu era carnatul suficient de lung...vreau sa va zic ca pe mine ma apuca jalea laintoarcearea din concediu...( ca si dupa revelion) zic ..gata...iar o luam de la capt....cu de toate..bune si rele.....noi mai avem cateva zile de caransebes dar mai la inc lui sept si dupa chiar o luam...de la capt...

scuze , puteti sa sariti balariile...mi-e ciuda ca n-am scris cand am citit...ca stiu ca ma intristasem...sa vad ca nu toti pufii sunt ok...

pupam bulgareste,,..de park ar fi altfel

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana71 spune:

Dece,nu chiar acum plecam,in octombrie,venim in Romania,dar ne-am luat biletele de avion,despre ele vorbeam
Sa aveti drum bun inapoi spre casa!

Nyny,e mancacioasa,dar mai putin in ultimul timp,s-a mai domolit,si acum,spre preocuparea mea,trage la carnuri si din astea,trebuie sa am grija sa nu o ia in balarii cu proteineleDar,da,mananca bine...Felicitari pentru minunile de fratiori,ce fain sa ii vezi de manutza

Am fost la plimbarica si la locul de joaca,am dat-o pe topogan,am transpirat toata,o urcam sus in brate si o tineam cand luneca,mi-e frica sa o las singura sa nu dea cu capul(am lasat-o o data)E prima oara ca iesim la plimbare fara carut...Am fata mare:..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

noi inca servim carut si ne e bine...Kay cand aude ca e de iesit afara are grija sa puna si el umarul sa scoatem carutul din casa ca nu cumva sa ramana in urma lui cum ar veni vorba... asa ne putem plimba pe distante mai lungi nu doar in jurul blocului...

ca vorbirati de locuri frumoase... m-a ofticat de numa numa... tot ce vad eu e gunoaie, multa mizerie prin parc, caini parca turbati care si latra (evident provocati dar provocatori se gasesc cu gramada)... se fumeaza mult in parc in locurile de joaca pt copii, se scuipe seminte in nisipul unde se joaca copiii, pungi, ambalaje... m-am saturat pana in gat de mizerie si caini... ieri nu m-am putut opri din tremurat vreo juma de ora ca s-a latrat in draci pe toate drumurile si erau si agresivi si se intaratau unul pe altul...

si mi-am luat agajament sa duc de mancare unui homeless care sta intr-o masina avariata langa parc... a zis ca ii aduce si o alta femeie la 2-3 zile si ca-l mai viziteaza un prieten care ii aduce si mai are n frate in ferentari... si am zis sa nu fac totusi abuz de generozitate ducandu-i mancare in fiecare zi... stiu ca nu suntem in America dar oamenii astia nu pot fi dusi la niste case de batrani? (o sa-l intreb maine cati ani are dar spunea ca e bolnav lombosciatica si ca acum poate umbla dar e scheletic)... eu nu-l voi putea ajuta la nesfarsit nu? ma puteti ajuta cu vreun pont?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Dece gata distractia maine? Asa e, iti dau dreptate... e naspa rau la intoarcere din concediu, cand trebuie sa o iei de la capat cu munca si toate cele. Uite, eu d-aia nu mai vreau sa plec nicaieri... ca sa stau conectata tot timpul si sa nu mai suport tot chinul asta cu trezirea la realitate... zau.

Si ai mei s-au dat azi toata ziua in topogan. I-am lasat la bunicii de la curte si noi am iesit la plimbare cu bicicletele. E prima oara dupa muuuulti ani... de cand eram copil de fapt. Mi-era si frica ca nu o sa mai stiu sa merg. Ceee, ca dupa vreo 10 minute imi venea sa nu ma mai dau jos. Am iesit vreo 5 km din oras, pana aproape de Dunare. Deci a fost super... aer curat, liniste .. ne-am propus sa facem asta ai des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

sunt varza noi tocmai am venit de la spital , Ariana a cazut si si-a facut o mica "taietura" deasupra sprancenei, fapt pt care am mers la spital sa ii puna un fel de lipici(nu cusatura) de piele,nu era strict necesar dar ca sa nu ii ramana cicatrice, e cam un cm lungime...

imi vine sa ma bat, sa imi spun cele mai ingrozitoare cuvinte....stiu ca nu ii putem feri mereu, ca nu putem sa ii legam de noi, offff dc nu pot sa o feresc?eu mai vreau un copil dar nu sunt in stare sa cresc unul

Mami de Ariana

Motto-ul meu:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."

Mergi la inceput

Simply imi pare rau de cazatura Arianei. Dam sa treaca bubitza printesei. Bine ca nu a fost mai rau. Nu te mai invinovati, sunt sigura ca toate trecem prin momente de genul asta mai devreme sau mai tarziu. Asta nu inseamna ca nu suntem mame bune pt copiii nostrii. Daca ar fi sa ma iau dupa vanataile, juliturile si cucuiele lui David, inseamna ca as castiga detasat titlul de cea mai iresponsabila mamica ... chiar cred ca nu putem sa fim mereu umbra lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana71 spune:

Of,Simply.imi pare rau de buba micutei,dar nu te invinovati asa tare,ca se poate intampla,na,mai ales acum ca sunt asa miscaciosi si curiosi si nu au inca simtul pericolului...Dar toti copiii mai cad,ce sa faci...mititica,bine ca nu s-a lovit mai rau...Trimitem un pup sa treaca repede!

Ruxi,nici eu nu renunt la carucior inca,sper sa nu vrea sa renunte eaEu nu o pot cara in brate...Cu carutul pot sa fac planuri de iesiri mai lungi,fara el,nu vad cum...Iesisem aici in cartier putin si am zis sa o mai obosesc nitel

Va doresc noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili...haideti la o ultima coffe bulgareaca...

n-am dormit f bine...plus ca am mai visat ca mersesem la cump in metro la bg...si mi s-a furat masina

simpli nu te mai invinovati...jiji are si acu o cicatrice sub nas de cum l-a-m taiat cu mopul....ieri seara...sub ochii mei ca sa zic asa a cazut din pat pe gresie tot plimbandu-se pe pat sa-si caute loc de somn...si nu stiu cum se face nu trece o vanataie ca apare alta..
pupam mik englezoaik , sa treak

lore...am pricipit k plecarea , credeam k plecati in concediu...in locuri mirifice (sa-mi crape mie ranza)....apropo...pai dak vii in tara...rezolvi repede prb bisericii, poti merge si la o manastire
imi cer scuze...nu vreau sa jignesc pe nimeni...insa.....imi aduc aminte..cand m-am cas io...actele nu contau pt mine..darna trebuia ca nu se putea fara...insa conta fff mult cununia religioasa...ma asteptam ca acel moment sa fie inaltator...iar eu sa simt asa..o aura in jurul meu....ei bine....n-am simtit nik...ba mai mult...erau 3 popi de se dadeau in spectacol...( chipurile noi eram VIP din sat) si nu mai terminau o data iar eu muream de foame...in fine....
acu...am zis c-o sa ma cunun inainte sa se nasca jiji....n-am simtit nicio tragere...desi io vin dintr-o zona...in care prb sunt putin condamnata ca traiesc in concubinaj si pe deasupra mai am si-un copil...din flori.......asta e...eu nu prea am prejudecati..important e pt mine ceea ce simtim in casa..rel noastra...dumnezeu daca e ..e peste tot...si ma pot ruga si la un copac daca eu simt nevoia...
sa nu aruncati cu oo....respect credintza fiecaruia

nyny,...de la voi vin numai chestii din astea....adolescentine...escapada la mare....plimbare cu bicicleta...spus povesti pe bancheta din spate a masinii.....mmmmm ffff frumos......romantic.....hm...

ruxita...sincera sa fiu m-a dezgustat descrierea ta...eram destulde relaxata....si m-ai fc sa-mi aduc aminte la ce ma asteapta cand ne intoarcem....mai ales mizeria din parcuri....cojile de seminte si chistoacele de tigari si pungi...offff romanik noastra draga...
in leg cu mosulik....nu stiu daca reusesti ceva sunt atat de multi in sit asta....chiar habar n-am....dar am sa mai intreb si eu pe ici pe colo...

fetili va doresc o sapt superba...eu ma duc la ultima paja...Jm ramane in camera cik tre sa stea pe telefon ca e zi de munca..( cam asa a fost concediul lui)....poza de grup n=am apucat sa facem ca s-a desc aparatul....hai ca fug repidi la masa( ultima copioasa...cik de maine...intram in normal...nesfarsita dieta)

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

hello, hello
poftiti la o cafelutza aromata si buuuna

Suntem si noi pe aici,citim dar nu ne prea ajunge timpul sa si raspundem , dupa trei w-e-uri plecati , am reusit sa stam zilele astea acasa... cand am avut musafiri , deci odihna mai putina... frumos dar greu, cred ca imbatranesc fiindca vreau sa fac multe dar pur si simplu nu ma pot ... fizic
Simply de intrebare, facem binisor, A. mi-a adormit joi in masina, si am lasat geamul deschis prea tare, cred ca a fost curent, caci mi-a cam ragusit ... nu a facut febra, a mancat fff bine, in schimb mai greu cand voia sa strige; i-am dat cu albastru de metil in gat, tantum verde si i-am mai dat cate un antiinflamator la culcare- paracetamol sau nurofen; pe de alta parte ma chinui si eu cu o sinuzita veche, mai ales de la drumurile astea repetate cu masina cu AC, mi-a dat dr. sa iau zinat, dar desi iau de 4 zile nu prea vad nici o imbunatatire
Felcitari pentru reusita este ca o facultate la noi, ce anume inseamna?
Imi pare tare, tare rau pentru "bubu" Arianei, din pacate lucrurile astea se intampla indiferent cat de mult incercam sa-i protejam... eu tot timpul zic ca va fi mai atenta dupa ce cade, bine ca nu e ceva mult mai serios, pupici dulci fetelor frumoase si delicate
Loredana ai fost simpatica tare cu lareza
Nyny voi va iubiti mult....
Lorex ti-ai revenit? hai ca plimbarica

Mergi la inceput