Pufi de ian-feb 2010 ! (39)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

neata!

noi mai traim..........
incercam sa le impacam pe toate
avem o sapt super fulllllllllllll

asa ca va doresc o saptamana frumoasa si usoara si va pup pe voi si bebeii vostri!!!!!!!!!!

_

Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010)
si 26+ cu Adam Stefan

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel
bf Eu nu am intzeles ce v-a zis pediatrul... lp e mult juma de kil la varsta asta sau lapte in general (de oricare)? Cum se mai simt baietzii?

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

neata, va scriu mai incolo povesti nemuritoare de uichend.

mi-a zis ca juma de kil de lapte e mult pt grupa lui de varsta si ca mananca prea multe proteine animale, de aia are cearcane.
in ziua cand ii dau iaurt, sa nu ii mai dau branza si carne si viceversa.
si ca un bibe dim si unul seara de LP de cate 250ml e prea mult, sa mai reduc.
intre timp am aflat de un anume doc Gogoasa care lucreaza in Fundeni si care e cica cel mai bun parazitolog de copii. Voi incerca sa ajung la el cand ma intorc din concediu.

EDIT: lapte de oricare, nu doar LP.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

sunt varza noi tocmai am venit de la spital , Ariana a cazut si si-a facut o mica "taietura" deasupra sprancenei, fapt pt care am mers la spital sa ii puna un fel de lipici(nu cusatura) de piele,nu era strict necesar dar ca sa nu ii ramana cicatrice, e cam un cm lungime...

imi vine sa ma bat, sa imi spun cele mai ingrozitoare cuvinte....stiu ca nu ii putem feri mereu, ca nu putem sa ii legam de noi, offff dc nu pot sa o feresc?eu mai vreau un copil dar nu sunt in stare sa cresc unul

Mami de Ariana

Motto-ul meu:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."

Simply, nu inteleg de ce te invinovatesti atat de mult. De acum incolo tot vor avea taieturi si julituri....doar nu ai scapat-o in fata masinii sau ai lasat-o singura in casa si s-a taiat cu cutitul.
Nu te mai invinovatii ca nu esti mama buna, ca nu esti in stare sa ai grija, etc, etc.....mie mi-a cazut din mana, pe la 11 luni, cu fata de gresie....se zbatea ingrozitor si mi-a scapat din mana.....se intampla. Nu inseamna ca nu sunt responsabila sau ca nu imi mai doresc un copil.
Stiu ca experitenta in sine nu e cea mai placuta, dar asta e. Stripsuri din alea i-au pus si lui Dani la spranceana, dar l-au si cusut. O sa treaca, o sa creasca pielea si nu se va mai cunoaste. Si chiar daca se cunoaste....cine e perfect?
Hai, capul sus....

Mergi la inceput

Asa, si acum sa continuam cu seherezada:

Vineri am mai fost la budimex o tura, sa il vada si pe el un doc, ca pediatra mi-a dictat prin telefon si reteta mi-a dat-o asistenta.
Am plecat de acolo mai linistita, cu aceeasi lista de medicamente, nu mi-a schimbat nimic, asa ca...am plecat la mama acasa. 250km.
Atata urla Dani in masina, ca ma dispera drumurile. Nu sta in scaun decat 20-25 minute, apoi se arunca in toate partile, vrea in fata, vrea cheia din contact, nu sta nicicum 3 secunde legate intr-un loc....e f f greu. Dar...asta e.

Sambata am avut inmormantarea, la tara, a fost jale mare ca a murit matusa asta a mea la 66 de ani de pe o zi pe alta. A fost la o pomana luni, a mancat ardei umpluti, seara i s-a facut rau, cu voma si restul....marti dimineata au dus-o la un spital din zona, nu au avut ce ii face, marti dupa amiaza au adus-o la oras, la spitalul judetean, intrase in coma, iar marti noapte a murit. Parca ar fi fost un accident de masina, asa de repede s-a intamplat. Si a fot jale mare, toate nepoatele adunate din toata tara...
Am mers aprox 1 ora prin soare pana la cimitir de am zis ca mor de cap. Nu aveam nimic de soare.
Seara ne-am intors acasa, pe la 6 si ceva a inceput sa imi fie rau. Dar rau, in 15 minute nu puteam vorbi, ametisem ingrozitor, eram la cumnata in curte, pe un sezlong....nu puteam sa ma ridic sau sa vorbesc. Mi-au dat calciu, diverse altele de nu le mai stiu, m-au frecat la maini.....am plecat in casa sa golesc stomacul, m-am mai linistit vreo juma de ora....apoi iar rau. Si am tinut-o cu rau pana duminica dimineata. Ameteala si rau de la stomac. Ca o fi fost insolatie, ca a fost combinat si cu ce am mancat pe la pomana pe acolo, nu mi-or fi picat bine.....se pare ca si alte 2 verisoare de ale mele au patit la fel, tot rau de la stomac. Deci a fost de vis.
Am mai avut si discutii cu sotul/familia/socrii....din astea asa....ca ni s-a urat cu binele si hai sa facem din tantar - armasar....
Am renuntat sa plecam in concediu (joia asta) de vreo 4 ori, ne-am razgandit, iar plecam, iar nu mai plecam.....
hai ca pana la urma plecam. Am lasat copilul la mama. Dar eu nu vorbesc cu sotul si nici el cu mine .....dar plecam in concediu joi cu inca niste prieteni.
Am fost aseara pe la ei, sa punem pe hartie ce facem pe zile, ce vizitam...si se uitau la noi ca la masini straine, ca aratam ca stafiile si ne comportam idem.

Gata, am 3 zile de munca asidua. Cu raportari de luna, cu vopsit/mani pedi/epilat, ultimele cumparaturi, o vizita la gineco si, cu ajutorul lui Dumnezeu, joi dimineata plecam.

EDIT: Dani e bine, nu a mai facut diaree, dupa ce vineri a facut 5 scaune de dim pana la pranz. Chiar e bine. Dar il tin 5 zile pe Sumetrolin si 1 luna pe Probiotice. E inca pe regim alimentar, dar nu strict.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Fetele , aseara dupa ce s-a intamplat toata faza gandindu-ma la ce a fost m-am speriat , de aceea am scris mesajul; sunt constienta ca nu am cum sa fiu umbra ei mereu, ea se juca cu o minge care a ajuns sub masa si in incercarea de a o lua a alunecat si s-a lovit de piciorul de la masa.arata ca o mica zgarietura, medicii i-au pus un fel de gel;Ariana a fost foarte curajoasa, a plans un pic dupa lovitura si apoi s-a jucat, dormit, la spital a fost f ok.Stiu ca se mai intampla, dar in astfel de cazuri in mintea mea devin o pesimista si ma gandesc mereu la ce e mai rau, desi cand s-a intamplat, in momentul respectiv nu m-am pierdut, dar dupa m-au trecut toti fiorii posibili...

revin ca trage de mine

Mami de Ariana

Motto-ul meu:

Mergi la inceput

Dana aici e un pic mai diferit ca acasa, adica cand mergi sa te angajezi nu iti cer sa ai facultatea facuta ci sa ai calificarea...de ex in facultate inveti contabilitate dar nu numai, pe cand la AAT/ACCA etc faci numai contabilitate; e pe nivele, un nivel poate fi 1 an sau 2 iar la finalul fiecarui nivel primesti calificare pt nivelul respectiv; ideea e sa faci toate nivelele pt ca la final ti se da acel drept de "semnatura", in cazul AAT sunt niste initiale care le pui inaintea numelui si care iti da dreptul sa profesezi, atesta faptul ca ai cunostiintele necesare pt a lucra ca si un contabil expert...

asta mi s-a spus si mie, am vazut pe internet cam ce iti cer atunci cand te angajezi, ce pot si face in functie de zona in care locuiesc si faptul ca am un copil si nu am unde sa il las...acum eu sper sa nu intervina nimic si sa imi pot duce la capat planul( dorinta) pe care l-am dorit inca de cand eram in Ro

Mami de Ariana

Motto-ul meu:

Mergi la inceput

BF ma bucur ca Dani e mai bine...voi ati avut un weekend horror, poate pana joi faceti o impacare frumoasa

Nyny pup mamica mandra cu copii cuminti

Larisel la noi cina consta intr-o supica usoara sau felul 2 gen ghiveci de legume, gris/orez/taitei cu lapte sau spanac/tocanita ...plus un fruct sau bostanel la cuptor ....ma bucur ca v-ati simtit bine la tzara, clar e de repetat

Loredana fetitei tale ii place conopida cruda? interesant

Mirela sa aveti timp frumos la mare

Dece profita de ultima zi si fa-ti de cap....

Dandana WB

Evyeme felicitari pt casutza ...e un pas fff important

Ruxita felicitari pt cuvinte...cum e cu linistea sufleteasca? are efect rugaciunea, adica te simti mai linistita? are rost sa spun cum e aici in parc? sincer e de vis...sunt ingradite parcurile, cainii nu au ce cauta inauntru,zona in care sunt plimbati cainii e f curata, stapanii strang rahatelul cainilor cu o punga si o arunca in cosurile speciale ....

Mami de Ariana

Motto-ul meu:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danasor

hello, hello
poftiti la o cafelutza aromata si buuuna

Suntem si noi pe aici,citim dar nu ne prea ajunge timpul sa si raspundem , dupa trei w-e-uri plecati , am reusit sa stam zilele astea acasa... cand am avut musafiri , deci odihna mai putina... frumos dar greu, cred ca imbatranesc fiindca vreau sa fac multe dar pur si simplu nu ma pot ... fizic
Simply de intrebare, facem binisor, A. mi-a adormit joi in masina, si am lasat geamul deschis prea tare, cred ca a fost curent, caci mi-a cam ragusit ... nu a facut febra, a mancat fff bine, in schimb mai greu cand voia sa strige; i-am dat cu albastru de metil in gat, tantum verde si i-am mai dat cate un antiinflamator la culcare- paracetamol sau nurofen; pe de alta parte ma chinui si eu cu o sinuzita veche, mai ales de la drumurile astea repetate cu masina cu AC, mi-a dat dr. sa iau zinat, dar desi iau de 4 zile nu prea vad nici o imbunatatire
Felcitari pentru reusita este ca o facultate la noi, ce anume inseamna?
Imi pare tare, tare rau pentru "bubu" Arianei, din pacate lucrurile astea se intampla indiferent cat de mult incercam sa-i protejam... eu tot timpul zic ca va fi mai atenta dupa ce cade, bine ca nu e ceva mult mai serios, pupici dulci fetelor frumoase si delicate

pui mic
NU ai imbatranit....ia niste vitamine, poate organismul e slabit, trebuie sa depunem mai mult efort de cand avem copii si organismul nostru nu mai face fata singur fara un pic de ajutor....

si sotul se lupta cu o sinuzita, tare naspa e...am trecut si eu....sanatate multa...pup pe fetita mica ragusita saracuta

Mami de Ariana

Motto-ul meu:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana71 spune:

Ziua buna!

Astazi e duminica in familie la noi,e liber si sotul meu!

Simply,ma bucur ca te-ai mai linistit...Da,ii place conopida,si mie imi place,de la mine a invatat...Eu imi fac uneori cu putina sare si un pic de ulei de masline,ca o salata,yummy!

Dece,da,ai dreptate,insa,na,vrem sa sarbatorim si noi cu familia,cum am spus,si,da,e un pic de convenienta...asta e...Dar n-am inteles,pana la urma v-ati casatorit,sau...?

Blue,probabil ai facut un pic de insolatie,urate starile astea...Bine ca sunteti bine acum,si tu si Dani...
spor la treburi sa iasa tot ce ai de facut zilele asteaSi fa pace cu omul,mai

Ah,legat de discutia de proteine...Cred ca e un pic exagerat ca daca ii dai iaurt nu poti sa ii mai dai branza sau carne...Pai ce mananca atunci in afara de astea?Hm...nu stiu ce sa zic...Lara mananca in fiecare zi branza si carne,chiar am sa intreb pe medicul ei,ca mergem la control acus....

Danasor,am vazut pe undeva niste bucleeeeeeee

Imi beau cafeluta,trag un aspirat si un spalat pe jos dupa aia si o taiem in parc ca e soare si frumos!Sa aveti o super zi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Loredana71

Ziua buna!

Ah,legat de discutia de proteine...Cred ca e un pic exagerat ca daca ii dai iaurt nu poti sa ii mai dai branza sau carne...Pai ce mananca atunci in afara de astea?Hm...nu stiu ce sa zic...Lara mananca in fiecare zi branza si carne,chiar am sa intreb pe medicul ei,ca mergem la control acus....

Lara

Loredana, Dani are cearcane pronuntate de pe la 2 luni. Si nu are nimic altceva, nici un alt simptom.
Stanciu a pus cearcanele pe seama unei alergii alimentare, mai precis excesul de proteine animale. Ne-a sfatuit sa reducem cantitatea zilnica de proteine animale.
Asta e pt Dani, nu pt toti copiii.

Eu doar am povestit, poate cineva avea nevoie de anumite informatii.

Mergi la inceput