Floricele de liliac de mai-iun 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns remy_mv spune:

Nico nasol cu enteroviroza. Se pare ca circula un crocobaur, am mai auzit de multe cazuri, asa cum ati patit si voi, toata familia.
Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Citat:
citat din mesajul lui remy_mv

Nico nasol cu enteroviroza. Se pare ca circula un crocobaur, am mai auzit de multe cazuri, asa cum ati patit si voi, toata familia.
Sanatate multa!

mamica de cat un ghemotoc (11.05.2010)

Multumesc!
Asemenea si voua, sa-i veniti de hac infectiei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Harnicutzo! Aveti gradina? Eu ma bazez pe soacra-mea la suc de rosii. Cand apar gogosarii vreau sa incerc sa fac niste ketchup

Mamica unui buburuz

Da, avem gradina.
Mai avem si cartofii de scos.
Cateva vinete de copt, iar ardeii astept sa m creasca.
Avem treaba, acum cat e perioada lor.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
FA O MINUNE DOAMNE CU MAMA MEA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Ce facetiiiii?
Eu astept sa se mai potoleasca caldura si sa iesim iar in parc.
Nico....sanatate multa intregii familii. Buburuzu' cum se simte? Inseamna ca din cauza asta nu ne-ai dat ieri cafeaua si ceaiul.
Alina, ce harnica esti....dar dc nu sunt indiscreta cd ai timp sa te ocupi si de gradina cu cele doua d-soare pe langa tine?
Remy, sa scapati repede de bubita naravasa. Si sa nu mai aiba ghemotocul nici o infectie.
Rocsy, pupam inapoi....din partea samburelului(ca asta speram sa fie...si nu samburica)
Mai fetelor lamuriti-ma cu FB asta. Eu am adaugat ca prieten floricelele. Mi-am dat singura confirmare....dar tot nu vad nici o activitate a floricelelor. Se vb pin mesaje personale? Ca am vazut ca pe perete nu mai e scris nimic nou de ceva luni.

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui R.Cata

Ce facetiiiii?
Eu astept sa se mai potoleasca caldura si sa iesim iar in parc.
Nico....sanatate multa intregii familii. Buburuzu' cum se simte? Inseamna ca din cauza asta nu ne-ai dat ieri cafeaua si ceaiul.
Alina, ce harnica esti....dar dc nu sunt indiscreta cd ai timp sa te ocupi si de gradina cu cele doua d-soare pe langa tine?
Remy, sa scapati repede de bubita naravasa. Si sa nu mai aiba ghemotocul nici o infectie.
Rocsy, pupam inapoi....din partea samburelului(ca asta speram sa fie...si nu samburica)
Mai fetelor lamuriti-ma cu FB asta. Eu am adaugat ca prieten floricelele. Mi-am dat singura confirmare....dar tot nu vad nici o activitate a floricelelor. Se vb pin mesaje personale? Ca am vazut ca pe perete nu mai e scris nimic nou de ceva luni.

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
9+
Salutare!
Ma bag si eu la o cafea la ceas de dupa amiaza,ca am tot fost pe drumuri si trebuie sa recuperez...pe la tara ma plimbai,la aer curat...
Cata nici eu nu ma pricep prea tare...eu dau clik la grupuri pe "floricele de liliac",si acolo imi apar toate subiectele de discutie si sunt o gramada,lucru care ma intristeaza ca

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Vreau si eu parintii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:

9+

Cata, ti-am trimis solicitare de prietenie
Dupa ce accepti, te voi putea adauga la grupul Floricelelor, care e alta chestie decat contul comun de Fb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Parca vroiam sa mai zic:
Nico sanatate multa intregului familion,si mai ales buburuzului!
la muuuuulti muuulti ani cu sanatate Vero(scz de intarziere) si T.Ioana!
Va pupam,si va asteptam sa ne mai povestiti de voi si de copilasii strengari!

Am scris mesajul pe la 16,nu mai stiu ce vroiam sa zic

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Vreau si eu parintii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:

9+

Cand putem facem..ori cand dorm ele, ori le luam cu noi in gradina.
Azi am avut 'noroc', ca mi-au dormit amandoua in acelas timp 2 h jum, si am putut face sucul de rosii (mi-a iesit m subtire). Mi-a iesit 1,5 l, din aprox 5 kg. (astept sa se m coaca)

Pe langa asta , nu stiu daca voi gasi vreun post la scoala (sper sa gasesc). Joi voi afla daca sunt posturile libere.
Dar oricum tb sa fac si modulul psihopedagogic..de maine voi suna sa ma interesez. Am caut pe net si cam in sept-oct se fac inscrierile.
Uff..cand voi m avea timp si de invatat

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
FA O MINUNE DOAMNE CU MAMA MEA!

Mergi la inceput

Neataza!
cafelutza si ceiutul sunt gata!
Cata- da, d-aia nu am dat cafelutza si ceaiul, am zacut acasa. Ieri m-am speriat. Am dat de barbate-miu acasa dormind la ora 16. El care vine la 20. Dar starea de rau l-a rapus si a venit acasa. Aseara a zacut cu temperatura si transpiratie, azi e mult mai bine.
Pe FB e un fel de grup secret (asa se si numeste in engleza) in care doar persoanele membre pot vedea ce se scrie. Contul de floricele e gol pt ca se scrie pe acest grup, d-aia nu vezi nici o activitate pe contul de floricele.

O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Alina- spor la treaba. Sper sa prinzi o catedra. La voi in comuna nu? Astfel ai fi mai aproape de casa.

Eu am facut modulul pedagogic, specializarea mea ca profesor ar fi economia. Am si predat. Dar catedrele de economie erau rare si bine "pazite" caci se face un ban nu gluma din meditatii.

Mergi la inceput