Floricele de liliac de mai-iun 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 17
aleesicoo spune:
Buna!!
Noi nu venim cu vesti bune
Ne-am "pricopsit" cu o traheobronsita de toata frumusetea
ne tratam cu Zinat, Rhinatiol, Aerius si pic. Vibrocil(care vad ca nu dau nici un rezultat). Ophatamesone nu se mai gaseste pe nicaieri asa ca va rog daca mai stiti ca exista in vreo farmacie spuneti-mi va rog mult si mie.
Sorana primeste si urarile mele de la multi ani chiar daca sunt cu intarziere

Fug la pitica, va pup
marylenac spune:
Sorana, ce spune Matei despre gradinita? cum e?
Mami de Matei
(11.09.2006) si Tudor
(28.05.2010)
cris_09 spune:
Neata
Pe Nico cred ca a prins-o ploaia asa ca va servesc eu cafeaua in dimineata asta!
Cris
,mami de Sebi,copil poznas
,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010Vreau si eu parintii mei!
r_ocsy spune:
Hello !
Ale : sanatate Karinei !
Si noi am venit de pe litoral cu o infectie virala cu adenovirus
. A debutat cu febra sambata noaptea chiar inainte sa ne intoarcem, luni la medic , ne-a dat tratament pentru amigdalita si alergie ( avea bubite mici si rosii pe picioruse si fundulet ). S-a simtit din ce in ce mai rau dupa tratament si nu am mai stat pe ganduri, am mers la urgenta .... si soc : infectie virala cu adenovirus cu manifestare amigdaliana iar bubitele respective erau manifestarea cutanata; tratamentul dat nu a facut decat sa o rascoleasca, i-a crescut febra, s-a umplut mai tare de bubite, tusea, stare de somnolenta , apatica si urla daca puneai mana pe ea. Bine ca mi-am ascultat instinctul si m-am dus la urgenta ! Acum cu noul tratament suntem super ok !
Nicoleta : cand plecati in concediu ?
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
r_ocsy spune:
Uitasem sa va zic : noi plecasem cu niste prieteni care aveau un baietel cu 3 luni mai mare decat Sofia ... a inhatat si el adenovirusul doar ca manifestarea a fost cu febra si diaree. Se pare ca variaza in functie de imunitatea copilului.
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
r_ocsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NicoletaB Sambata. Insanatosire grabnica celei mici! Mamica unui buburuz |
Daca nu mai intru pe DC iti urez de pe acum concediu placut
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
r_ocsy spune:
La intrebarea cu somnul in timpul zilei : Sofia a renuntat treptat la cel de dimineata si am ramas la unul singur intre orele 12-15. Avea zile cand vroia sa doarma de la 10 si altele cand nu cadea de oboseala decat la 12. Intre timp s-a reglat, e drept am ajutat-o si eu putin
( cand nu vroia sa doarma de la 10-10:30 dimineata mai trageam de timp pana la 12, altfel daca o lasam sa doarma de la 11 dimineata mai avea un somn dupa-masa de la 17 pana la ora 19 si va dati seama unde se ajungea cu somnul de seara ) iar la mare si-a definitivat programul pentru ca era asa de incantata de apa, nisip si toata agitatia de pe litoral ca nu ii statea deloc capul la somn si plecam de pe plaja in jurul orei 11-11:30 , pana ajungeam acasa, faceam dus si papa se facea 12-12:30 pana o puneam in pat si nani pana la 14:30-15..
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )