Floricele de liliac de mai-iun 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Buna !

Ale
Maria
Sorana

Alina : sincere condoleante. D-zeu sa o odihneasca in pace.
Felicitari pentru primii pasi ai Iustinei.

Noi am fost la mare o saptamana, vreme superba, balaceala multa. Sofia ar fi stat numai in apa daca ar fi fost dupa ea, o scoteam din mare cu scandal si uneori eram nevoiti sa plecam mai repede de pe plaja pentru ca urla ca din gura de sarpe ca ea vrea in apa. Incercam sa o pacalim cu pescarusii, jucariile etc dar degeaba, in ultimele 2 zile se smecherise, cum ne uitam "in stanga" intr-o secunda era in apa.
Si daca tot povestim ceva amuzant : al meu copil se aseza pe malul marii in genunchi si se sprijinea pe maini , scotea limba si astepta sa vina valul ca sa isi bage limba in apa .

Va las, ma duc la cabinet. pa

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Sorana

Rocsy- sa va fie de bine balaceala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Helooo !

La multi ani Sorana !!!

Legat de somnul de peste zi : ai mei au si acum 2 somnuri si vad ca nu sunt deloc pregatiti sa renunte la acest obicei. Ca urmare eu sunt ”distrusa” ca i-am dus la gradi de la 1 sept. si acolo au un singur somn in program care e abia la 13.30 si ei nu rezista pana la ora aceea fara somn, deci nu ii mai pot duce si cu ei acasa non stop mi-e tare greu, nu mai pot sa fac mare lucru ca tot timpul se catara, fac prostioare, etc. plus nu ma pot duce nicaieri in oras sa imi rezolv o problema, sotul vine seara tarziu, deci imi vine sa

Mergi la inceput

Imi pare rau ca ati esuat cu cresa..., dar nu se pot adapta dupa nevoile copilului ca totusi e cresa nu gradinita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Imi pare rau ca ati esuat cu cresa..., dar nu se pot adapta dupa nevoile copilului ca totusi e cresa nu gradinita?

Mamica unui buburuz

Da , stiu, si eu gandesc la fel ca tine si toata lumea la care am zis zicea la fel dar se pare ca asa e la romani, dezinteres total...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

La multi ani Sorana!

Mary pacat de telefon..daca era mobil macar mergea sa suni sa vezi daca e inchis
Nico ehhhh,daca eu vreau sa o vad si pe socrela ta,ce ai tu cu mine?(glumesc doar)Rares e interesul
Rocsy ehhhh asa il imita si Sebi pe catel,de groaza copii astiaPupam micuta delfinasa
Bubu poate intr-o luna 2 ii inveti tu cu un somn pe zi si ii poti duce apoi la cresa?Zic si eu....ca politica lor e tare aiurea....

Taty_ana ne mai citesti?

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Vreau si eu parintii mei!

Mergi la inceput

Neata fetelor!
Cafelutza e gata si fac cinste cu un ceai de Rooibos!
O zi frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Salutareee!

Nico, ai facut si cafea azi pt noi? Eu as avea nevoie de multa, si super tare, sa sara camasa de pe om, ca-s zombie. Am dormit doar vreo 4 ore azi-noapte, si nici alea legate.. Tudor a fost agitat, nu stiu de ce, Matei la fel, aici stiu de ce, azi a reinceput gradi.

Multumesc mult de urari: Rocsy, Nico, Ruxi , Cris si tuturor fetelor care mi-au urat pe FB! Multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

La multi ani Sorana!!!!!!

Sanatate si fericire....

Mami de Matei (11.09.2006) si Tudor (28.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Citat:
citat din mesajul lui marylenac

La multi ani Sorana!!!!!!

Sanatate si fericire....

Mami de Matei (11.09.2006) si Tudor (28.05.2010)

Multumesc!

Mergi la inceput