Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (54)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

neata
anna am venit la cafeluta
de la 8 nu mai dorm bebelina mea avea chef de joaca, facea niste tumbe..asa ca am stat sa admir burta miscatoare

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleLi spune:

neata fetele,
am si eu ceva de intrebat... am fost ieri la doc si am uitat sa intreb...pana la cate sapt avem voie sa mai facem hata hata daca bebe e ok si n-am avut probleme cu sarcina pana acum? data trecuta ne-a zis ca pana la 6 luni, eu stiu ca luna 6 incepe din sapt 23, adica la noi de marti

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rania_s spune:

.Buna dimineata burticii!Dupa o vacanta neasteaptata si lunga am revenit din nou,nu am reusit sa citesc in urma dar o fac indata ce termin de scris acest mesaj!!!
Noi suntem bine,schimbam maine saptamana dar nerabdatoare cum sunt o schimb de azi!Eu dorm tare greu noaptea incojurata de multe perini si perinite plus perina de graviduta si tot imi gasesc greu locul!!!
Va pe toate si ma pun sa citesc in urma sa fiu la zi!!!
O zi frumoasa va doresc

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Buna dimineata, pe la pranz.

Anna, bebe e bine, multumesc de intrebare. Mi-a spus ca are abdomenul cu o saptamana mai micut ( adica de 28) dar nu e motiv de ingrijorare, la fel ca a re extrasistole dar ca nici asta nu e ingrijorator momentan. Evident ca nu pot sa stau linistita. Vestea buna este ca mi-au scazut IR-urile .

Eu am burta in continuare tare si fac no spa+ scobutil + diazepam injectabil. Am anemie si iau fier, si cam atat cu noutatile.

Ma simt cam rau acum, cred ca din cauza caldurii.

Ce ma enerveaza e ca dr in continuare imi scrie ca sunt in 29 sapt (varsta ecografica) cand eu am 27 dupa UM.

27+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Corina, profita acum de somn ca daca ai un copil ca Vlad al meu nu mai o sa stii ce e aia sa dormi pana tarziu Dar oricum, ai avut un motiv tare frumos de trezit de dimineata
Carola, tu esti in 27 s, bebe e dezvoltat cat pt 29 s si doar stomacelul e cat pt 28 s dezvoltat? Ca sa inteleg si eu. Eu zic ca nu-i nimic grav, si la al meu au fost diferente in minus la unele masuratori de cateva zile, dar daca doctorii zic ca nu e grav atunci asa e Ma bucur ca au scazut IR-urile Dar pe tine te doare si burta sau e doar tare? ma crezi ca eu nu stiu sigur nici acum ce-s alea contractii desi sunt la al doilea copil? Adica, la mine cand ies cu Vlad in parc si stau mult in picioare mi se intareste pietroi burta si nu mai cedeaza pana nu ma odihnesc, alea sunt contractii? Ar trebui oare sa-mi fac griji?
Rania, bine ai venit din vacanta! Cum ai petrecut? Bebe e bine, miscator?
Nicole, nu stiu sa-ti raspund la intrebarea legata de sex, din pacate

Ma bag si eu la un nani ca am calcat cateva ore, am mancat, culcat copilul si nu mai pot...

de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 22+ cu

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Nicole, legat de sex, si eu marti intru in saptamana 23, dar prestez in continuare...mai rarut ca-i mai dragut, si mai finut..dar inca merge pana prin luna a 7 stiu eu. dar eu voiam sa te intreb altceva: cum numeri tu saptamanile de sarcina? Ca noi toate le avem dupa UM, iar la mine UM e 15.03 si DPN 20.12 si trec la 23 de saptamani marti. Tu am vazut ca ai UM 28.02 si DPN 15.12. Facand calculul dupa UM ai avea azi 24 saptamani si 5 zile.

diana22+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ciao-ciaoooo!!!

Am revenit ... am fost frumos, si obositor pe alocuri, am mancat mult .... dar, ca orice lucru frumos, a trecut repede, am revenit la baza.

Ma delectez cu paginile din urma ... revin.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 26s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Brambule, bine ai revenit! Sa-ti fie de bine vacanta!

diana22+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Bine ai revenit din vacanta B.!

Nina, 23+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Asa ... am citit (bine ca n-ati scris ff mult ). N-am retinut mare lucru ... intr-o ordinde cat se poate de intamplatoare si fara preferinte ... mada86, ma bucur ca te-ai mai linistit si ca bb e bine. Plecasem cu gandul la tine, legat de lichidul in exces.

cristina - felicitari, sa va traiasca flacaul!! Si Raducu!!

Legat de generozitatea copiilor, S. e la polul opus, da cadouri in stanga si-n dreapta (dintre obiectele si jucarelele ei, deocamdata nu s-a apucat sa dea din casa ). O fi bine, n-o fi .. eu incerc sa o mai temperez pt. ca unele faze sunt exagerate. Cel putin eu asa le interpretez.

Despre vacanta noastra ... a fost bine, frumos, vreme ff calda (si ne mai asteapta pt. vreo cate sapt. canicula), apa faina, mancare multa si buna ... Nu ne-am imbolnavit niciunul din noi (am ramas cu sechele de anul trecut, de la virusul intestinal al S., de aia imi era teama), ne-am simtit ff bine. S. a avut companie alti copii, episoade ff interesante cu ei, unele le-am gestionat bine, altele .... mai greu de inghitit , dar amuzante. Lizucai din burtica i-a priiit si ei .. sincer, nu prea am avut timp sa ma mai gandesc la ea . Sunt pe aceeasi dispozitie ca luny, parca nu mi se intampla mie . Vor veni si poze ca am facut multeeeeeeeee ...
Va multumesc pt. urarile de vacanta .

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 27s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput