Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (54)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

nina, diana -

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 27s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

luny - sper sa te linistesti cumva cu diferenta de varsta (sau dr. sa o faca). O imbratisare stransa, o sa fie bine!!

dana - ai revenit de la botez, cum mai esti?

Am bagaje de aranjat, desfacut, spalat, nisip am prin toate colturile, un lighean de scoici, mancare de facut ... da' mi-a placut vacanta!!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 27s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleLi spune:

diana,
la mine nu merge calculat cu UM ca n-a fost ovulatia la timp, a fost in ziua 24 in loc de 13-14, la mine intotdeauna a fost CM mai aiurit;asa ca doc imi calculeaza saptamanile ecografic, dupa marimea lui bebe;mereu cand ma duc ma intreaba de UM si-i aduc aminte ca eu sunt plangacioasa cu ''se vede-nu se vede''; am facut test la 5 saptamani dupa UM si a iesit negativ, apoi pe la 6 sapt am facut altul, pt ca nu veneaCM, am visat ca o sa avem un bebe care o sa fie ok si cum m-am trezit m-am dus direct la test, nu aveam nici o speranta sa iasa ceva si l-am lasat la baie, cand m-am dus inapoi si am vazut ca era a doua liniuta stearsa era sa lesinam amandoi; l-am luat pe sotulica si ne-am dus repede la ecografie, nu s-a vazut nimic decat corpul galben pe ovarul stang, ne-a trimis direct la recoltat BHCG si de atunci am mai facut inca 3 recoltari pt ca nu vroia sa se vada punctuletul la ecografie si eram iar suspecta de sarcina extrauterina; a fost o saptamana de plangaceala pt amandoi; abia peste inca o saptamana si ceva, era luni, doc ma chemase sa ma interneze, ne-am dus cu bagajelul de spital in masina, drumul pana la giulesti parea de sute de km, mi-a facut iar eco si s-a vazut punctuletul in uter, am plans ca proasta, nu ma puteam opri, cand am iesit si m-a vazut sotu asa plangacioasa si i-am zis ca se vede punctuletul,nu mai nimerea scaunul sa stea jos
UM a fost prima de dupa laparoscopie si poate din cauza asta a fost ovulatia asa tarziu

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rania_s spune:

Annamultumesc de intrebare, bebe e bine,o facem footbalista asa zice tati,asta pt ca mama e stelista inraintaadica ma uit la meciurile stelei intruna!!.Si sa stiti caci cunoaste foarte bine vocea lui tata...cand vine acasa sotul de la munca si pune mana pe burtica o pupa si o saluta si pe ea,face dansuri prin burtica....la fel si seara cand i spune noapte buna
In vacanta a fost bine relaxant...prea cald totusi..
Fetelor voi va faceti cu ceva masaj la burtica???Mie mi-a zis doctorul sa dau cu ulei de migdale ca e bun sau ulei de masline,lui i place sa fie cat mai natural(la fel ca nasterea).Acum eu nu stiu ce sa fac pana acum am folosit o crema care se termina indata si nu stiu cu ce sa ma dau!
toate burticile

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

eu n-am auzit de contraindicatie ptr sex daca sarcina e normala si fara nicio problema (si nici dr nu mi-a spus vreodata 'stop'), nici de la 6, nici de la 7 luni, si nici n-am tinut cont la prima sarcina, la fel si acum daca toate-s bune..
Nicole, emotionant
Rania,la Matei si eu am folosit ulei de migdlae presat la rece, il puneam in crema mea si-mi dadeam pe burta, si ulei de masline direct pe piele.. pana acum, am folosit doar crema de corp normala, dar imi cumpar iar ulei de migdale, astept sa-mi iasa in cale un plafar..
Brambu, hai cu poze!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleLi spune:

buna rania
eu mi-am luat sapt trecuta ulei de migdale, am dat 5 ron pe el, m-am dat alternativ, o zi cu crema, o zi cu el...de fapt ma dau seara dupa dus cand ma bag in pat
am incercat uleiul de masline si nu-mi intra in piele asa bine si ramane unsuroasa si lipicioasa...fina mi-a zis ca pot sa-l amestec cu niste crema

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Nicole, emotionant ce ai povestit tu aici. Asa se explica faza cu decalajul. Deci in practica bebeii nostri sunt cam la fel de mari. Eu voi naste cu cezariana, undeva prin 14-15 dec, pe la 39 de saptamani.

diana22+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

buna seara si de la noi

Luny sper ca te-ai mai linistit
Brambu bine ai revenit din vacanta...asteptam poze
Rania chiar ma gandeam cei cu tine...ma bucur ca sunteti bine...cum a fost vacanta? unde a-ti fost?
E cu Mustela ma dau pe burtica intra f bine in piele si sper sa nu mai fac vergeturi ca-n prima sarcina, bine n-am facut multe dar oricum.Acum de obsedata ce sunt ma dau de 2/3 ori pe zi

Cu kg stau prost am luat cam 10kg pana acumsper sa nu depassc 20kg....

Astazi am aflat ca prietena mea cea mai buna e insarcinata...are 2 baieti,unu de 15 ani si finutu de 4 ani ...speram sa fie fetita de data asta

Am inceput sa am arsuri din ce in ce mai des...bine ca trec cu apa minerala

Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
21 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rania_s spune:

Fiind la prima sarcina nu am auzit nicioadata cum ca uleiul de migdale ar fii bun la asa ceva....deci de-aia v-am intrebat.Stiam de cel de masline dar tot asa mi se pare ca intra prea greu in pliele pe caldura asta
Ane2am fost in Santorini si a fost super,putin cam obositor dar dar bine!!!
Va multumesc mult burtici pentru raspunsuri NicoleLi habar n-am cat e aici uleiul de migdale dar daca toate ati zis ca e bun si caut maine farmacie deschisa,si am sa dau si eu asa intr-o zi cu crema intr-o zi cu ulei.
Mi-e nu mia iesit inca nimica vergeturi,dar totusi sa le previn avand in vedera ca am fost cam slaba inainte de sarcina.
Azi mi=am masurat burtica si are 90 de cm,a crescut 2 cm de cand am masurat-o ultima data.
Pe cantar ma urc maine dimineata...dar cred ca am luat si eu vre-o 6-7kg sa vedem ce zice cantarulmaine.
Noapte buna burtici

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucas spune:

Buna seara.
Ieri am avut dureri abdominale insuportabile asa ca seara am mers la Giulesti. M-au internat, m-au pus pe gynipral perfuzie toata noaptea. Acum sunt pe tratament cu gynipral tablete, 1/8 ore. Bine ca am scapat de durere!... Bebe Ilinca e bine.
Trebuie sa stau cuminte, intinsa, fara efort.

Numwi bine tuturor!

Mariuca, 24+

Mergi la inceput