Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (54)
Raspunsuri - Pagina 5
dianalaura spune:
Of Mariuca....ai grija de tine si de Ilinica, zero efort! Nu-i de joaca! Te pup!
diana22+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
carola spune:
Anna, da, abdomenul este dezv de 28 sapt varsta gestationala este de 27 iar cea ecografica de 29. o ameteala. nu stiu sa iti spun daca burta tare, mult timp cum e la mine, inseamna contractii dar stiu de la dr mea ca nu e bine. se pare ca se pot rupe membranele din cauza presiunii.
27+
www.flickr.com/photos/carola456
corina_s spune:
neaata, poftiti la cafeluta
rania, brambu bine ati revenit din vacanta va asteptam cu poze
carola, mariuca aveti grja de voi
si eu mai am burta tare cateodata, chiar si cand ma trezesc dmineata, dar am vazut ca cedeaza la scurt timp..oare sa imi fac griji?
azi schimbam saptamana
24+
arleza spune:
Buna!
Ce bine ca a trecut,aproape,si we asta si maine imi vine sotul acasa.Acum ascult muzica si ma relaxez.
Ieri a fost ziua nepotelului meu David asa ca nu m-am plictisit,doar joi si vineri a fost mai greu fara sot.Am fost la petrecere aseara si a fost fun.Am mancat 2 portii de tort.O sa va pun si poze cand o sa mi le dea si mie sorela.
MUltumesc fetelor pt raspunsuri si pt sfaturi.
CAROLA chiar ma intrebam pe unde esti ca nu mai intrasesi de ceva timp pe forum.
Nasol cu medicii astia care sunt de garda.Imi pare rau ca ai cazut,dar ma bucur tare ca acum esti bine.Ai grija de tine.
MARIUCAS la pat,multa odihna si totul o sa fie bine,ai sa vezi.
BRAMBULE,bine ai venit din vacanta,ma bucur ca a fost frumos si te-ai distrat,te-ai mai deconectat.Astept poze,sa o vad pe Silvia.
gravi 27+ cu Sara Elena
arleza spune:
Am schimbat si noi semnatura.Eu astept acum 30 de sapt.Din 5 in 5 sapt.Dar dupa ce o sa fac 30 de sapt(cu ajutorul Lui Dumnezeu)o sa astept sa vina termenul.Abia astept.
Astazi m-am uitat nitel pe net la invitatii de botez,si sunt asa de frumoase.
Ma rog la Dumnezeu sa ne ajute sa ne strangem puii in brate,sa fie sanatosi,sa avem o nastere usoara, si apoi sa ne putem bucura de momentul crestinarii lor si de petrecerea de botez.Nu vreau sa ma gandesc prea mult ca imi e frica,sper doar sa fie totul bine.
gravi 27+ cu Sara Elena
arleza spune:
Ieri am intrat pe forum si am citit despre prematuri.Doamne nu mi-a venit sa cred,au trait bebei nascuti si la 24 de sapt la 500gr.Eu zic ca daca Dumnezeu vrea,si e sa fie si prematurii traiesc.
De LIA mai stiti ceva?Ca eu de cate ori o sun sau ii dau sms nu raspunde si nu am mai sunat de ceva timp.
Va pup si sa aveti o zi buna!!!
gravi 27+ cu Sara Elena
carola spune:
corina, daca te simti bine eu zica ca nu ai de ce sa te ingrijorezi. nici eu nu imi fac prea multe griji. imi fac tratamentul si incerc sa stau mai mult pe acasa.
arleza, la multi ani ptr nepotel.
27+
www.flickr.com/photos/carola456
abramburika spune:
Ciao!!
Va multumesc inca o data pt. urarile de bun venit ... nu-s tocmai in apele mele. E cald de mori ... efectiv canicula si ma doare o masea ingrozitor. Mi s-a umflat si sigur tre' sa merg la dentist. Sper sa rezist pana maine ... oooffff.
In rest, nimic nou ... am pus poze pe FB.
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 27s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
dianalaura spune:
Brambule, si tu cu maseaua? Noroc ca ne ia durerea in trim II, cand se poate face cate ceva. Sper sa-ti treaca durerea cat mai repede, stiu ce ingrozitor e. Pozele sunt foarte faine, ti-am zis si pe FB, arati foarte bine, nu se vad nicaieri kilogramele alea de care te plangeai.
diana22+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
abramburika spune:
ooofff, da, m-a luat pe drumul spre casa. Am zis initial ca e vreun curent, o sa treaca. Acum s-a umflat putin si nu ma lasa durerea decat cu vreun paracetamol si buscopan (echivalentul no-spa-ului aici). Da' apoi ma ia iar ... deci sigur e infectie, tre' sa vad medicul. Ma bucur ca totusi nu am avut probleme in vacanta. Ca na, vroiam si noi sa ne simtim bine.
Saru'mana de comentarii ... eu nu ma plang de kg din sarcina (ca n-am multe, 5-6 la 27 sapt.), ci de alea ale mele dinainte . Da' chiar nu imi pasa. Vad o burta imensa, ma simt insa bine si aia e important.
Cum mai e Stefanut dupa operatie? Ca n-am mai apucat sa citesc (daca ai scris).
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 27s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!