Bujori si panselute de mai-iunie 2011 (2)
Raspunsuri - Pagina 11
danuk spune:
pupici la mamici si bebici!
Oana, imi pare rau de toata nebunia prin care ai trecut; in legatura cu dr Marcu, ea este cea care a pus pe picioare Medlife-ul. (acum cei doi baieti ai ei conduc firma, din cate am inteles). Deci, daca ea e patroana, isi permite si nu tine cont de nimic, din pacate....
il pupam pe Matei si ii dorim din suflet sa se faca bine!!!!! Cat mai repede!
oana_pui spune:
buan danu..don'soara manager care a avut totusi bunul simt sa ma sune in seara asta mi-a explicat destul declar cine e doamna Marcu..iar eu i-am explicat destul de clar ca pe mine nu ma intereseaza..bunul simt si buna crestere trebuie sa existe..fie ca vb cu femeia de la curatenie sau altcineva cu functie superioara..ea nestiind despre cine e vorba si vazand ca programarea a fost facuta la d-na doctor Georgescu.o banuiau pe ea de ceva..si incepuse discutia viteaza despre cum o sa ia ei masuri..cand am spus exact despre cine era in discutie a cam mutit..sa nu mai spun ca doamna fondatoare a medlife-ului a intrat a doua oara in cabinet peste mine cand dadeam copilului sa manance in incercarea de a-l mai calma..urland la o asistenta sa o concedieze pe orl-ista in secunda imediat urmatoare..sa nu o mai vada astazi in cabinet si sa-si ia catrafusele si sa se care..Mi-a speriat cu tipetele ei copilul si asa traumatizat ca l-a luat plansul din nou..Toata povestea asta mi-a lasat un gust incredibil de amar si de scarba..si mi-a intarit ideea ca degeaba s-au straduit unii sa acopere mizeria cu poleiala..ca tot mizerie ramane.
ch_dana spune:
Tzuna, saptamana viitoare ma duc. Va tin la curent.
Oana, dr. Marcu are o reputatie mizerabila, e suficient sa rasfoiesti cateva forumuri ca sa vezi. Daca reusesti sa dai la Medlife de dr. Iordachescu, du-te la el, e un diagnostician f. bun.
Poate o reclamatie la Colegiul Medicilor n-ar strica...desi sunt convinsa ca a impins suficient si acolo cat sa le inchida gura.
Dana & Amelia (21.06.2011)
flipper spune:
Neata mamici fetitza mea ma lasa sa imi beau cafeaua cu voi (dupa ce m-a tinut treaza aproape toata noaptea, incredibil pt ea care dormea cate 6-7 ore legate).Tzuna, ii place la nebunie la verticala la noi in brate, dar in wrap nu am reusit sa o convingem. Mai incercam, daca nu si nu, il fac cadou Nu imi vine sa cred ca se intampla la Medlife, inadmisibil mai ales pt domeniul privat. Noi mergem la Regina Maria Opera Center si suntem foarte foarte multumiti acolo de dr Alina Stoian.Vreau sa va spun ca in seara in care mi-ati raspuns legat de baie, imediat mi-am umplut cada cu spuma si am stat o ora.
oana_pui spune:
buna seara mamici dragi,
din pacate se intampla si e pacat..acum ceva ani cand am inceput sa merg la ei datorita abonamentului prin firma, erau cam pe la inceputuri..cautau sa-si faca clientela si nu nu mai stiau ce sa-ti faca..acum s-au ajuns..au singurul spital privat de copii..au facut nesimtirea aia cu mutarea medicilor in spital si plata consultatiei indiferent de ai abonament sau nu..ma rog..sper sa fie ultima oara cand mai am de-a face cu persoana in cauza si caut in continuare sa schimb pediatrul copilului..inca n-am gasit dar mai insist.
Ch_Dana asa departe cu plangere la colegiul med nu m-am gandit..eu sunt prea mica pt o lupta asa de mare..nici de bani nu dispun iar de timp nici nu mai vorbesc..ca am facut o plangere la managerul spitalului..am facut-o sa ma descarc si oarecum sa observe ca bataia de joc pe banii mei nu o inghit..macar atat..
Flipper nici eu nu am avut intedictie la apa decat pana la primul control adica la 2 sapt dupa nastere..dar n-am avut parte de binefacatoarea baie cu multa spuma din lipsa de timp..mai perseverez in idee si cine stie..poate poate reusesc.
tzuna spune:
OANA-PUI- acum citesc toata patania voastra de la Medlife. De patit nu va pati nimic dr Marcu. Am inteles ca e actionara la spital impreuna cu fii ei. Dar nu asta ar fi cel mai rau ci faltul ca celor de la Medlife au multi, f multi clienti si un tupeu acum.... Si eu am o experienta prosta cu ei si de atunci nici nu le-am mai calcat pragul asta in conditiile in care am fost internata cu fetita mai amre la ei si acum 3 ani si nu am avut absolut nimic sa le reprosez , ba dimpotriva. Dar se pare ca s-au schimbat mult intre timp.
FLIPPER- dc pana la urma vrei sa dai wrapul stiu o mamica dornica sa-l cumpere. Eu zic sa mai incercati cand e aia mica in toane bune dc tot ii place in brate ar tb sa-i placa si in wrap. Eu sunt chiar suparata ca asta a mea creste ca din apa si nu-l vom mai folosi decat max 1 luna. Avem atatea amintiri frumoase cu wrapul... atata am mai plimbat-o in concediul asta.. Fara el ar fi fost un concediu compromis asa am fost la mananstiri, in lungi plimbari prin padure, la Cetatea Neamtului.... dc o pun in wrap si e hranita cel putin 2 ore nici nu misca.
OANA- cred ca nu-i doare ca ai facut tu plangere dar dc ai facut macar 3-4 mamici sa se razgandeasca si sa caute alt pediatru tot e ceva. Dr Marcu e renumita ca bun diagnostician si asa am ajuns si eu cu prima fetita la ea dar nu exceleaza. Consultul e fix 5 minute indiferent de problema copilului si te priveste intotdeauna de sus. Iti da un tratament f complex si puternici (nici nu prea ar avea cum sa nu-i treaca copilului cu cate iti da sa bagi in el) si dc esti putin mai speriata sau copilul e mai slabut , palid etc. imediat te convinge sa te internezi la ei 1-2 zile si dupa se tin scai sa te convinga sa mai ramai ca nu e copilul bine, ca pleci pe propria raspundere etc. Ultima data era 650 lei spitalizarea/zi cu bilet de la medicul d efamilie si 820 lei fara bilet. Niste nenorociti. Sper sa se mai faca inca 10 spitale private sa aiba si ei concurenta sa vezi ce le pica nasul.
Noi suntem bine. Gaza mea mica si destul de linistita a redevenit agitata si plangacioasa. Motivul (cred): ca reincep serviciul si ma tot agit zilele astea cu diverse treburi.
oana_pui spune:
stiu tzuna ca nu va pati nimic..probabail nici nu i se va spune ceva..putin ma intereseaza insa..dar m-a sictirit la culme..nu gasesc un pediatru ca lumea..ca n-as mai calca pe acolo..acum cu internatul..cunoastem..vreo 28 mil am bagat si eu pe vreo 6 zile de spitalizare in care sincer mi-am facut numai nervi...asta e insa poveste lunga de zis...acum insa aceeasi dilema..matei cica are o rinofaringita acuta..ne chinuim de vreo sapt.insa fara rezultate..el e infundat..haraie cand se agita, mananca prost..mai prost fata de cum manca..si astazi sun iar pediatra sa vedem ce pot sa-i mai facem..si concluzia..trebuie sa ne internam....mi-au sarit nervii..peste 2 sapt am botezul...si chiar nu stiu ce sa fac..ma apuca nevii numai cand ma gandesc..nu vreau sa stau iar cu el acolo, ii stric si bruma de liniste pe care o mai are,data trecuta a stat 6 zile fara baie bietul copil..ma intreb cum poate fi asta singurul sfat pe care sa ti-l poate da un pediatru?sunt foarte foarte suparata..eu stiu ca-i micut si riscurile sunt mari..dar chiar sa nu mai existe nimic care sa-i pot face eu acasa?suneti-mi daca mai stiti vreun pedatru...excluzandu-i pe cei din medlife ...la care sa mai cer o parere.
tzuna spune:
OANA- scuza-ma ca poate nu am citit eu bine sau tot ce ai scris aici. Deci are rinofaringita . Totusi nu face febra. Daca e asa si nu ma insel eu cred ca trebuie sa mai ai putina rabdare si sa continui cu aspiratul nasucului si cu mancatul da-i cate putin si des, hidrateaza-l corespunzator , nu te stresa dc nu ia in greutate in perioada asta... important e sa nu se deshidrateze. Eu una nu m-as interna dc nu face febra mare si nu e deshidratat. sa te internezi sa ce? Ce-i fac in spital si nu-i poti face tu acasa?
In Policlinica Titan la parter este o pediatra destul de ok (eu am fost de mai multe ori cu fetita cea mare pe cand avea vreo 4-6 luni). E la parter in drepta Dr Bazavan. Te primeste si fara trimitere si platesti consultatia cam 30 lei era acum 3 ani. Imi dadea si reteta gratuita, nici nu ma repezea, imi explica pe intelesul meu ce avea copilul .... Cred ca merita sa incerci decat s ate internezi direct.
Stiu ca e mai greu la primul copil si mai ales dc gasesti un medic dispus sa te sperie.Aveti incredere ca va fi bine. Hidratare ,nervi de otel, aspirare nasuc si multa bibileala perioada asta ca sa se puna pe picioare. daca te pot ajuta cu ceva (am aparat de aerosoli...) te rog sa ma contactezi.
oana_pui spune:
saru'mana tzuna..aparat de aerosoli i-am luat si eu..ii fac de 2 ori pe zi dimineata si seara..si da asa am zis si eu..atata timp cat nu face febra..mananca cum si cat poate..putin si des am incercar ieri..nu stiu ce sa fac cu el internata..raspunsul pediatrei a fost.."ei il aspira altfel"ei ii fac aerosoli altfel"..extraordinar..inseamna ca toti copii raciti ar trebui sa fie internati azi acolo..ca lucrurile se petrec "altfel"..incerc azi sau maine la pediatra din titan..mi-e si foarte aproape, nici nu carabanesc copilul pana la mama naibii.Multumesc ca ti-ai gasit timp sa-mi raspunzi.